2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 IRIS 瞳光Online 冷門職業 獸人雙刀
樓主: 33123
go

[抱怨] 冷門職業 獸人雙刀 [複製鏈接]

原帖由 《寶貝》 於 10-11-23 01:28 PM 發表

你講緊你巫E我講魔法C...同埋....你衝完命中都冇可能下下中用左技既輕甲..
可能你唔同D..明知唔會中都企係度俾佢地打15秒啦~~
我魔法師黎..我+7戰場藍杖~全身用曬攻裝..+曬技+野食~2千1攻..7千血...
我之前係用 ...

你可能誤會左我意思...我想帶出既係...

既然重甲係剋輕裝..點解見到佢仲要走?好多人話沖命中囉...咁即係要勁又要沖攻命中同血?付出會唔會大左D?但係我地無抱怨過...(重點明明係我地剋佢..仲要付出咁多)

相反...你地一直話大劍屈...但你地話佢屈之前...又付出左幾多?....我見好多大劍既裝都勁過好多好多好多魔C..可能我見識少...你硬係要用神裝大劍同普通裝魔C比較我無野講...不過如果同裝/差不多呢?真係輸哂?我唔敢講魔C一定贏..但係真係大劍玩哂?

如果你魔C上到萬血.....拎+8戰場既大劍相信秒你唔到啦....你唔需耍攻好多....重甲正常得千幾魔防..仲唔夠你屈?我見魔C連技連爽的..沒停過..牽制技又多..大劍埋不到身..如何殺你?10秒的破壞之劍一下就沒了

我打戰場都打左差不多20m戰點回來...不是光紙上談兵的...有時見到魔C拎+8戰武...比佢起手先..我一下都打佢唔到丫...

我齊時裝..全開洞插18體...拎+8戰武開洞2張18攻18體...其他古木藍裝屬性+5...上下身攻型全18體..其他係半攻體咁...都係得萬一血...技能方面我係點攻技為先...被動+血技沒點過....要上萬血唔係話難...不過好易無哂攻...唔爆擊就算無視防技都係打你2000..會擋不住嗎?你的牽制技是假的嗎?

我一開始唔知你講魔C~_~而家用返魔C同你講...我敢肯定既係大劍對住魔C係完全無任何優勢..當然裝備要差不多

總之雙刀即係最廢啦~

你有冇玩過魔法師呢...牽制技..=-=魔法師跟本冇咩牽制技...
最好有一招高機率既3秒暈技~冰盾??4下??計埋當你有1萬血法師...
暈完個3秒有咩技出呢...唱冰技..1.4秒~到打到人啦..出多招0秒..打左2下咪到你死囉~~
同你講..除左神裝法師去等人打怪個時偷打人咪有用..一樣裝..魔法師跟本可以話頂唔倒幾下...個冰盾...絕對會第1下俾大劍打爆=-=
我唔信大劍會埋唔倒魔法師身..E樣冇可能既事黎=-="
除左巫E..退到你死...牽制技...玩開笑真係...得暈人3秒當曬魔法師係牽制技既角色..完全錯曬囉...

原帖由 karos_player 於 10-11-24 08:47 PM 發表
總之雙刀即係最廢啦~

你呢句就錯._."

我又唔覺得雙刀最廢

http://www.2000fun.com/bbs/viewt ... &extra=page%3D1

睇下8樓..講真,如果你係拎戰場+8武..我就唔信你唔會殺戰狂/鬥劍殺到爽

玩戰場黎講.. 我覺得又幾好喎.. 牽制住人地.
除非撞到啲hkd戰士..同俾人圍之外真係幾難死...

我自己打戰場.. 最中意搵鬥劍/戰狂殺.
因為佢地魔防低..比較易殺..  但係睇你自己技術啦..

如果你誤會左我係講1on1,同你講聲唔好意思..我一直以戰場黎講

目前黎講有一個魔法C打戰場令我好佩服,雖然佢把武唔勁..但真係玩死我..差DD就殺埋我...我心諗如果佢換左戰場+8武..我仲點打佢?

佢遠遠見到我就封我技...我衝到埋去得個吉...唔知佢係唔係好彩...我衝埋去封完技佢又鎖得中我...然後走後少少打我幾下再用暈3秒個招..然後減我移速...到我郁得返梗係用+50%速追啦...我又唔知咩事打得佢一下又鎖多次(係..我真係唔知魔C有咩技,佢係唔係好彩鎖中?話比我知..真係唔識)..結果10秒無視防技無左..要用重置技能先殺到佢..好彩個陣中間1打1緊..唔係實比人圍死了

我戰狂黎..唔好同我講鎖佢先咪得囉...我得招突擊可以鎖到人..鎖唔中/中途比你地卡到技..真係88得

你知唔知暈3秒個招要load13秒??你講暈完你又衝又鎖完...點計都load唔倒13秒=-=除左個招""低機率""暈人啦~暈倒你你真係要笑下...10次冇次中既技黎~
佢鎖你個招我估係冰河~據我所知~冰河唔近都鎖唔倒~
你俾佢鎖中又打唔倒佢..其實係咪你自己問題=-="?
我用冰河..永遠都會俾人打左2下先...而加冇人會用...
你俾人法屈死..真係技術問題多=-=""

原帖由 《寶貝》 於 10-11-30 03:54 PM 發表
你知唔知暈3秒個招要load13秒??你講暈完你又衝又鎖完...點計都load唔倒13秒=-=除左個招""低機率""暈人啦~暈倒你你真係要笑下...10次冇次中既技黎~
佢鎖你個招我估係冰河~據我所知~冰河唔近都鎖唔倒~
你俾佢鎖中又打 ...

13秒咋下....我10秒無視防技都可以無左 佢拉唔到13秒?

我只係知道我沖左埋去係出唔到技/郁唔到...打得幾下/普攻打得你死嗎?你話你最盡沖到萬三血...加上高爆擊正常攻既話無可能係打唔win戰狂......

可能真係我技術問題 只怪我打得太少戰場~見識太少....人法講真唔多遇到...一遇上就真係比我一個"煩"字

‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-5 12:25 PM , Processed in 0.032512 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存