2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 私人遊戲伺服器聊天區 成吉思汗2私服[註冊送8錠金卡]
樓主: 八月未央
go

[香港] 成吉思汗2私服[註冊送8錠金卡] [複製鏈接]

2KF活動勳章 寵物大使 十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) K歌達人 2KF大型活動勳章 忍影世界 笑傲無雙 玩過星曲WEB

原帖由 鬼斧神攻 於 10-11-21 04:50 PM 發表

你都九唔搭八, 我問東你答西
你搵版主 答左 有腦既人就知樓主打錯 有腦既人就知唔會有500金(事實係有500金卡)
你搵人答左我呢句先啦~ 我問既野你地都冇作出回應~
你都九唔搭八, 我問東你答西
逃避我問題做乜 ...

你又講大話勒 你下次用引用啦 你總係將意思亂黎 睇清楚d 我講$500 唔係500金呀 樓層係106#

原帖由 ☆魔鬼皇☆ 於 10-11-20 11:08 PM 發表
算勒 冇咩好嘈 有d腦都知道樓主係打錯字而已 會有咩可能每玩家送$500呢
都係果一句 岩玩就玩 唔岩就刪game 最好不過了

而點解我會咁講呢 就因為你既帖103#
原帖由 鬼斧神攻 於 10-11-20 10:17 PM 發表

仲有呀!!!! 500現金? 你又錯喇 你500金卡呀!
你連咩金都唔識分~ 見到呢度 我唔怪你話我無知~我同我朋友都笑死

咁你清楚未呀

原帖由 八月未央 於 10-11-21 04:58 PM 發表
貌似這裡最不講道理是你呢.. 唉..無視你就好..犯版規就扣分 其餘的..不要理他就好
由他這樣傻仔下去吧

犯版規? 邊樣~ 你講 我應 應你就犯版規~ 你講晒啦

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

原帖由 HKGAMEZ 於 10-11-21 04:19 PM 發表
有無第2條link,呢條dl得好慢

用迅雷DOWN會好快...

2KF活動勳章 寵物大使 十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) K歌達人 2KF大型活動勳章 忍影世界 笑傲無雙 玩過星曲WEB

原帖由 鬼斧神攻 於 10-11-21 04:57 PM 發表

而你依然勸告不聽我地就作出處分 就係咁簡單 你所說既什麼500元金 500金卡 關我地咩事呢  

回左你勒 你仲有咩講呀 快啦 下次帶返眼鏡睇清楚少少先發脾氣好唔好

回你既帖:http://www1.2000fun.com/bbs/view ... 1448951#pid72912799

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙 玩過星曲WEB

原帖由 鬼斧神攻 於 10-11-21 04:59 PM 發表

你冇家教? 自己都唔答人野 係咁叫人答你~ 你答左我既問題 我先有得答你嫁!

好似係我問你先喎 你唔係連先後都唔識下化?
我條問題關你條問題乜事 無關連喎
我無家教?
似你無家教多d喎
一黎就弱智 豬西
真係唔知邊個唔知醜係到話人無家教囉可

唔好理條友仔na 9唔搭8

原帖由 ☆魔鬼皇☆ 於 10-11-21 04:59 PM 發表

你又講大話勒 你下次用引用啦 你總係將意思亂黎 睇清楚d 我講$500 唔係500金呀 樓層係106#

而點解我會咁講呢 就因為你既帖103#

咁你清楚未呀

咁你姐係唔知咩叫金卡 咩叫現金啦~
唔知既話 點解你又作出評價

版主 山左個post仲好:)
唔洗繼續嘈

原帖由 ☆魔鬼皇☆ 於 10-11-21 05:02 PM 發表

回左你勒 你仲有咩講呀 快啦 下次帶返眼鏡睇清楚少少先發脾氣好唔好

回你既帖:http://www1.2000fun.com/bbs/view ... 1448951#pid72912799

係囉 你都講艮唔關你地事~ 咁你又點解要對果500金卡/現金作出評價~

金卡咪ja係現金 只不個係一個俾唔到人 一個俾到ja

原帖由 魂仔=] 於 10-11-21 05:02 PM 發表

好似係我問你先喎 你唔係連先後都唔識下化?
我條問題關你條問題乜事 無關連喎
我無家教?
似你無家教多d喎
一黎就弱智 豬西
真係唔知邊個唔知醜係到話人無家教囉可

我既問題叫冇關連 你既問題直頭係廢話啦~

受到警告
原帖由 erdferdf 於 10-11-21 05:04 PM 發表
金卡咪ja係現金 只不個係一個俾唔到人 一個俾到ja

你老母=你老豆??

原帖由 鬼斧神攻 於 10-11-21 05:05 PM 發表

我既問題叫冇關連 你既問題直頭係廢話啦~

係?? 不如話你連條咁簡單既問題都答唔到啦
廢話少講 答唔到就認 唔好係到要型要威又要帶頭盔

原帖由 鬼斧神攻 於 10-11-21 05:03 PM 發表

係囉 你都講艮唔關你地事~ 咁你又點解要對果500金卡/現金作出評價~

我作出評價係因為發表個人意見 等同你一樣 所以你可以唔同意我意見 但亦唔可以要人接納你意見 明嗎

原帖由 鬼斧神攻 於 10-11-21 04:59 PM 發表

你冇家教? 自己都唔答人野 係咁叫人答你~ 你答左我既問題 我先有得答你嫁!

原帖由 鬼斧神攻 於 10-11-21 05:06 PM 發表
你老母=你老豆??

我嚴重警告你 你討論歸討論 你用詞請注意一點 你用咁既言詞回覆會員 我絕對不容許!

原帖由 魂仔=] 於 10-11-21 05:07 PM 發表

你睇番上文邊個問先~
廢話少講 答唔到就認 唔好係到要型要威又要帶頭盔<---講得好 但你要對自己講

原帖由 ☆魔鬼皇☆ 於 10-11-21 05:09 PM 發表

我作出評價係因為發表個人意見 等同你一樣 所以你可以唔同意我意見 但亦唔可以要人接納你意見 明嗎

我嚴重警告你 你討論歸討論 你用詞請注意一點 你用咁既言詞回覆會員 我絕對不容許!

你咁講 我話1+1=2 你都可以唔應同! 呢d咪係對人不對事囉~
我嚴重警告你 你討論歸討論 你用詞請注意一點 你用咁既言詞回覆會員 我絕對不容許!<--我又邊個位講錯野呢?
老母=粗口? 睇黎你睇事情 睇得好主觀~

原帖由 鬼斧神攻 於 10-11-21 05:09 PM 發表

你睇番上文邊個問先~

10-11-21 12:35 PM

10-11-21 04:23 PM

10-11-21 04:46 PM
↓你既時間
10-11-21 04:50 PM

睇黎你真係連時間都未識睇喎牙生

原帖由 鬼斧神攻 於 10-11-21 05:06 PM 發表

你老母=你老豆??

wow ok you win

你老母=你老豆??

======================================================================================================
多次叫左唔好有人身攻擊語句 你就唔聽仲同我講廢話 再講晒鬼氣 現以"人身攻擊語句"作出此2帖警告

原帖由 鬼斧神攻 於 10-11-21 05:11 PM 發表
你咁講 我話1+1=2 你都可以唔應同! 呢d咪係對人不對事囉~
我嚴重警告你 你討論歸討論 你用詞請注意一點 你用咁既言詞回覆會員 我絕對不容許!<--我又邊個位講錯野呢?
老母=粗口? 睇黎你睇事情 睇得好主觀~

原帖由 魂仔=] 於 10-11-21 05:13 PM 發表

10-11-21 12:35 PM

10-11-21 04:23 PM

10-11-21 04:46 PM
↓你既時間
10-11-21 04:50 PM

睇黎你真係連時間都未識睇喎牙生

表於 10-11-20 11:38 PM  只看該作者
引用:
原帖由 ☆魔鬼皇☆ 於 10-11-20 11:08 PM 發表

算勒 冇咩好嘈 有d腦都知道樓主係打錯字而已 會有咩可能每玩家送$500呢

都係果一句 岩玩就玩 唔岩就刪game 最好不過了 有玩過 就知樓主唔係打錯... 有D腦既人就知就道有D野 唔清楚就少講為妙~
但始終有D 唔清唔楚既又要發表意見既冇腦人~

我係呢度己經指出版主問題所在..
睇黎你理解能力真係好差... 面人地比既 假自己掉嫁~
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-6-12 07:52 AM , Processed in 0.041321 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存