2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 IRIS 瞳光Online 黑到破產!
樓主: zipy126612
go

[討論] 黑到破產! [複製鏈接]

有人抽10個中3個喎@@
呢度有人 5 中 2 翼 tim ~~.... 我都係無咩賭仔運 ~~

原帖由 rayha2k 於 10-11-26 05:51 PM 發表
呢度有人 5 中 2 翼 tim ~~.... 我都係無咩賭仔運 ~~

來緊又有運動衫抽...準備啦!!!!
仲有個88點, 乜都有得抽...3% = ="

佢啲機率唔可靠

直至而家為止 ,
紅利剩係換過4套舞動 ,
1純翼1玫瑰

仲要係第1次同最後1次 ,
中間果兩套一齊換反而得水

衫就抽過一套森林同兩套萬聖 ,
1惡翼

一次過買兩套萬聖再入Game睇 ,
原來第1套已經中咗翼
第2套又係水

自此就冇再抽衫 ,
搵笨實

商城網真係好呃錢= =!!開頭玩果時~
買左2個開角色裝備卡欄x2~買左套森林~買左背包x2~套森林衫又係得頭同衫-.-
之後用紅利~抽人魚~好好運咁抽到對翼~
之後到萬鬼衫果期~買左10包- -!又係得個吉~
再到新出左~好似34x點~果個包~買左3個 = =都係得隻狗頭(因佢2個頭+背飾隨機一定有一個)~~再到近期出左85點包同埋新套裝~買左5個85包~都係得防爆-.-(一定有的)
買左套棒球~都係得套衫

以上總結~~其實真係乜都抽唔到= =!!只係好好彩咁~第一次抽到人魚翼
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-3 12:04 PM , Processed in 0.028071 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存