2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 IRIS 瞳光Online 坦克的沒日-.-
樓主: 倉庫yip
go

[抱怨] 坦克的沒日-.- [複製鏈接]

原帖由 zipy126612 於 10-12-4 12:56 PM 發表
點解世界SER 英雄個人排名 前20 有4個坦= =
一個風行都無...

你要講風行既 唔該自己開post

前20無 唔代表前100無-.-

你要計20 我同你計100   你都onon地-.-  d風行升得慢 就沒日-.-?

我玩鬥劍--"都覺得坦係game作用不大~間唔中招黎頂下王~50副- -我都夠頂王~2補~~哈哈 生存同搶旗真係一開無視防技幾招ko坦~真係好似當其他職甘k~等45秒回無視防技又可以用15秒還有禁技 = ="搶旗 高攻法師閃彈殺人勁唔可以睇少 大劍唔洗講無視防追殺移速拿旗實用= =風行招miss拿旗相當唔錯又有閃~傷害唔錯~ec血牛傷吸高幫打人補血輔助技~講生存高攻法師殺人大範技都係唔錯~大劍戰狂多招無視防範技鬥劍範禁技~兩職都係高傷害~風行追殺指揮官頂招都唔錯=="呢幾個職係戰場較有用~仲有其他因素 個人意見- -坦呀= =eeeeeee只好加油巴 可能遲返

原帖由 zipy126612 於 10-12-4 12:56 PM 發表
點解世界SER 英雄個人排名 前20 有4個坦= =
一個風行都無...

HEY~MAN~你睇緊邊個國家概世界前20?
邊到搵到4個出黎??
英雄個人排名只係升LV姐=.=
風行玩PK玩爆擊玩閃避,佢地唔升LV~未必表冇人玩,補師前20都冇咩人,唔通佢地都冇人玩咩

12月1日
1 世界 嘉嘉Orz 59 人類 魔法師
2 世界 紫雪 58 人類 鬥劍者
3 世界 著草68 58 人類 鬥劍者

4 世界 品川大地 58 人類 牧師
5 世界 秋愁 58 人類 守護者
6 世界 蒼藍 58 獸人 戰狂
7 世界 高空轟炸機 58 精靈 巫醫
8 世界 阿一 58 精靈 巫醫

9 世界 C路Orz 57 精靈 斥侯
10 世界 鬼鮫 57 獸人 戰狂
11 世界 逝儿v3v 57 人類 魔法師
12 世界 約伊茲 57 人類 守護者
13 世界 雨晞 57 精靈 巫醫
14 世界 小翼小羽 57 精靈 風行使
15 世界 飛機仔 57 人類 鬥劍者
16 世界 黑西西 57 獸人 戰狂
17 世界 小葬 57 人類 鬥劍者

18 世界 ?閻剡? 57 精靈 巫醫
19 世界 小苛苛 57 精靈 巫醫
20 世界 立花正仁 57 精靈 巫醫

12月2日
2 世界 著草68 59 人類 鬥劍者
3 世界 品川大地 58 人類 牧師
4 世界 C路Orz 58 精靈 斥侯
5 世界 紫雪 58 人類 鬥劍者
6 世界 逝儿v3v 58 人類 魔法師
7 世界 黑西西 58 獸人 戰狂
8 世界 小苛苛 58 精靈 巫醫
9 世界 初夜 58 精靈 斥侯
10 世界 珍珠妹 58 精靈 斥侯

11 世界 魔仔哥 58 獸人 戰狂
12 世界 秋愁 58 人類 守護者
13 世界 蒼藍 58 獸人 戰狂
14 世界 高空轟炸機 58 精靈 巫醫
15 世界 5YANKIT 58 精靈 賢人
16 世界 阿一 58 精靈 巫醫
17 世界 飛機仔 57 人類 鬥劍者
18 世界 約伊茲 57 人類 守護者
19 世界 寶貝 57 人類 魔法師
20 世界 雨晞 57 精靈 巫醫

12月3日
3 世界 蒼藍 59 獸人 戰狂
4 世界 阿一 59 精靈 巫醫
5 世界 品川大地 58 人類 牧師
6 世界 C路Orz 58 精靈 斥侯
7 世界 紫雪 58 人類 鬥劍者
8 世界 逝儿v3v 58 人類 魔法師  
9 世界 黑西西 58 獸人 戰狂
10 世界 小葬 58 人類 鬥劍者
11 世界 小苛苛 58 精靈 巫醫  
12 世界 初夜 58 精靈 斥侯
13 世界 珍珠妹 58 精靈 斥侯
14 世界 冷修 58 獸人 影行者
15 世界 魔仔哥 58 獸人 戰狂
16 世界 秋愁 58 人類 守護者
17 世界 高空轟炸機 58 精靈 巫醫  
18 世界 5YANKIT 58 精靈 賢人
19 世界 Tory俊 58 人類 魔法師
20 世界 積加 57 獸人 戰狂

12月4日
1 世界 嘉嘉Orz 60 人類 魔法師  
3 世界 蒼藍 59 獸人 戰狂
4 世界 高空轟炸機 59 精靈 巫醫  
5 世界 阿一 59 精靈 巫醫  
6 世界 品川大地 58 人類 牧師
7 世界 C路Orz 58 精靈 斥侯
8 世界 紫雪 58 人類 鬥劍者
9 世界 逝儿v3v 58 人類 魔法師  
10 世界 iam怪獸 58 人類 鬥劍者
11 世界 小翼小羽 58 精靈 風行使
12 世界 黑西西 58 獸人 戰狂
13 世界 小葬 58 人類 鬥劍者
14 世界 ?閻剡? 58 精靈 巫醫
15 世界 小苛苛 58 精靈 巫醫  

16 世界 初夜 58 精靈 斥侯
17 世界 珍珠妹 58 精靈 斥侯

18 世界 冷修 58 獸人 影行者
19 世界 Sa沙龍 58 精靈 巫醫
20 世界 魔仔哥 58 獸人 戰狂

原帖由 30624720 於 10-12-5 03:37 AM 發表

HEY~MAN~你睇緊邊個國家概世界前20?
邊到搵到4個出黎??
英雄個人排名只係升LV姐=.=
風行玩PK玩爆擊玩閃避,佢地唔升LV~未必表冇人玩,補師前20都冇咩人,唔通佢地都冇人玩咩

12月1日
1 世界 嘉 ...

同埋坦克既排名一日比一日低

1號第5名

2號第12名

3號第16名

4號20大冇埋

果條油都傻傻地既-.-
9唔塔8

所以話..依隻game都幾唔平衡下~所以流失量先咁大~
玩既職業幾乎一面倒,
大劍同巫e佔6,7成@@....
依家係少左好多人玩坦...
我之前玩雙刀. 升到50都放棄左orz

十週年勳章(賀詞)

原帖由 米砂 於 10-12-6 10:14 AM 發表
所以話..依隻game都幾唔平衡下~所以流失量先咁大~
玩既職業幾乎一面倒,
大劍同巫e佔6,7成@@....
依家係少左好多人玩坦...
我之前玩雙刀. 升到50都放棄左orz

隻game流失真系幾快;(

坦職 = 垃圾

轉職吧

睇左咁多版..
盾戰係呢隻Game弱係真既, 成日拎大劍(鬥劍同戰狂)黎比較,
因為大家都係重甲系, 而且無論係副本或者PVP都比唔上大劍,
冇錯, 盾戰係玩防, 大劍玩攻, 你覺得唔可以比較都有你既道理,
但係副本坦既位置竟然都可以俾大劍慢慢取代到,
PVP唔適合盾戰俾你講得過, 宜家連坦副本都唔一定需要你, 咁係咪過份左....
唔好話咩神裝先做到, 盾戰係就算神裝都做唔到大劍可以做到既野,
玩大劍既覺得巫醫風行都比你地強, 唔應該靜係針對你地黎講,
因為盾戰係呢隻Game既最底層, 對上既就係你地大劍, 仲要係同一個職系, 已經有咁大既差距
唔針對巫醫, 係因為我地同樣低魔防, 唔針對風行, 係因為我地同樣打唔中
針對大劍係因為盾戰唯一既特徵(高防高血)可以俾你地無視,
只可以講盾戰係呢隻Game入面完全冇優勢,
個個職業都有自己唔滿意既地方, 但係點都可以係Game入面搵到生存既方法
可惜盾戰係隻Game度仲未搵到定位, 副本原本係玩盾戰既人可以係入面得到重視既地方,
宜家都慢慢被取代, 玩得盾既人我估PVP上都唔係求殺得人多, 只係要求挨多幾秒, 做下集火目標保護下隊友
希望真係可以俾返盾戰應有既能力俾佢.. 可以好似宜家既風行影行咁, 搵返自己可以發揮既地方

都冇玩一排~
隻坦而家係冷宮休息中xd

放棄坦 是對的-.-

除非你有心機等佢 出65

哈 放1000m換88蚊點卡
先卡後錢 可以電交  

我係坦-.- 聽講2轉都係豆腐...都係多暈技  所以5x就放棄左

我玩到就快55lv
冇玩1,2個星期..

咁到時真係坦克沒日

呢家改返都太遲 無作為~

我自己都轉左玩龍谷

話時話 開呢個post真係估唔到會有咁大回響=0=

多謝大大支持

唔洗^^
正明大家玩坦既玩家   都有大家既心聲  真係唔公平-_-
我轉左遠正   dn 玩落去會好悶

討論區有咁多個post話坦廢,,,,我相信已經好多人知坦1轉之後都係廢,,,,,所以不用多講
我覺得除左坦廢,,,其他職都比較平均,,,你地可以玩其他職,,睇下2轉之後坦會點樣
e隻game唔玩坦,,仲有好多職比你選擇,

原帖由 11567 於 10-12-8 01:27 PM 發表
討論區有咁多個post話坦廢,,,,我相信已經好多人知坦1轉之後都係廢,,,,,所以不用多講
我覺得除左坦廢,,,其他職都比較平均,,,你地可以玩其他職,,睇下2轉之後坦會點樣
e隻game唔玩坦,,仲有好多職比你選擇,

中邊有心機升過隻呀-.-

我本身都升左40幾戰狂 日日走去解返之前d任都覺得悶唔想玩

原帖由 倉庫yip 於 10-12-8 08:41 PM 發表

中邊有心機升過隻呀-.-

我本身都升左40幾戰狂 日日走去解返之前d任都覺得悶唔想玩

我都係~~~一見到又係日任日任=.=就想off

人類既坦比起獸人既坦 , 真係 - - ...

我見守護者打人都好痛下 , 而霸主真係 ...

唉 ~ 如果隻game可以平衡小小就好
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-5 01:24 PM , Processed in 0.043464 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存