2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Fantasy Earth Zero [正能樣]Gm們不如試下咁樣..
樓主: T_Aki
go

[其他] [正能樣]Gm們不如試下咁樣.. [複製鏈接]

你引用我句野回我咁又點==

又吊我老母又問我係咪有能病..

但係都見唔到你講野有咩pt.

訓覺啦
黑市商人:比你地每1個月1次免費轉職/重點...我食咩呀 個個月百幾萬我都唔能夠食呀
求good

回復 22# 帝影 的帖子

又一個唔睇人講野既人

點解呢到咁多人先入為主既?

原帖由 T_Aki 於 10-11-30 02:54 PM 發表
你引用我句野回我咁又點==

又吊我老母又問我係咪有能病..

但係都見唔到你講野有咩pt.

我係話我第一個回覆唔係引用你句野,唔係淨係話比你知呀
個POST你開就淨係可以回你呀?你唔好咁自我中心得唔得呀?
無啦啦係到屈人話你唱橙仔屈錢=[
你明唔明呀?正能樣?唔明可以PM我喎^_^"

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

港板相信 不可能發生的 ...

hk板 毛/重技系最難抽中 

日板我就經常都中 ! 加上活動= =個個星期都轉下職 重下技

銀行仲有大量--毛

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

e樣野系  hk ser 出現 機率>000000000000000000.1% 

原帖由 ■莉莉▼… 於 10-11-30 02:59 PM 發表
港板相信 不可能發生的 ...

hk板 毛/重技系最難抽中 

日板我就經常都中 ! 加上活動= =個個星期都轉下職 重下技

銀行仲有大量--毛

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ...

我知條毛難抽,由35LV開始儲星戒去到40LV,都仲未抽到條毛呀...(不過中左5個重技囉-.-)
我係抽大細,因為抽輪盤太唔化算._."    講緊既當然係港版@W@

查實你玩日版有冇P甲果D野出現?

回復 24# Fox 的帖子

我一早講明呢到係希望大家提出d意見
你入黎講堆你想講既野有咩意思?
點解要入黎講?
如果你覺得網上你有你既言論自由
你岩,我阻唔到你
但係我勸你上小d網
因為你呢d態度直接影響到你個人既性格
唔係一件好事

你既表現顯得你更自我中心
想突顯與眾不同

你地既意見你D GM一定睇過。
就算你地有意向,奈何你地冇力量。
人地有話理你個POST咩?醒下LA。

玩過星曲WEB

那要不要開個會出來同 gm 同玩家討論一下._.

回復 28# wyto21 的帖子

當人同人無晒互信果日
呢個世界就會滅亡

回復 29# 宮小路幸穗 的帖子

其實絕對係好提議
起碼show到佢地正視問既
亦都會吸引到好大迴響
奈何絕對唔係一件易事
相信暫時呢一刻
被動既玩家都只係可以係2kf發表下意見
一齊都係睇官方既行動啦.

更新寶石商店,新年拉

橘子想法一向都有d奇怪
我個人認為 毛 多出跟本無壞
假如我成日中毛 我會係輪盤抽到想要ge裝>>轉職再抽>>抽到我滿意>>就轉返正職
我經常都想咁做 (不過毛ge成本唔低 我都試過連抽50次輪盤 唔出毛 大細靠運..)
其實毛 多出/商店減價  長遠黎講 有助消費

大家不妨比d 雙贏ge意見 或者真係會有GM睇到反應呢
唔好講咩野都送 比d 佢有錢搵 我地條氣又順d ge意見
又或者參考下其他ser (跟到足實無可能)
台版 可交易套裝 惠惠子 等

加多句:想吸引新手 可以搞d新手活動 GM/玩家自發搞d 10-25lv先入得ge場 咁佢地就唔怕比人sm
          重點係 將A石下架 A石雷D 雷落黎 好似未改版咁痛

PS 我唔係正能樣

原帖由 T_Aki 於 10-11-30 03:19 PM 發表
當人同人無晒互信果日
呢個世界就會滅亡

你憑D咩信佢?佢對你既信任許過咩諾言?你仲記唔記得果3個心呢?你同佢講信,你會唔會係一相情願?你就俾佢呃直到你對佢死心LA。
如果想呢隻GAME變好,又唔洗下下講信呢D咁ON9既野,唔該玩家就團結D LA。你地呢度加埋20個都唔夠,就算你地一齊唔玩,佢地都唔覺走左人,晒鬼氣。

原帖由 wyto21 於 10-11-30 03:31 PM 發表

你憑D咩信佢?佢對你既信任許過咩諾言?你仲記唔記得果3個心呢?你同佢講信,你會唔會係一相情願?你就俾佢呃直到你對佢死心LA。
如果想呢隻GAME變好,又唔洗下下講信呢D咁ON9既野,唔該玩家就團結D LA。你地呢度加埋2 ...

妖!!! 負能量走開!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

不過信呢樣野 真係好重要...
如果呢個世界無人相信 地球係存在 咁地球就真係會唔存在.....
(請無視呢兩句 太深 我驚無人明 )
已有 1 人評分Good 收起 理由
T_Aki + 1 佢地明先算~_~

總評分:  Good + 1   查看全部評分

>>>相信呢隻game既主要收入都唔係玩家用點數買毛/壺

爛橙:有錢唔賺盡???你都傻

原帖由 T_Aki 於 10-11-30 02:43 PM 發表
你呢個傳教士想點?

就係見到你成日係出面傳教我先講明唔好人身攻擊
我唔知亞口米做過d咩
我知道對我都無用

呢個post只係想吸納多d令人流回升既意見
你想傳教唔阻你
但係出便丫唔該

我只係想反映個現實俾你知姐
咁都要屌我,冇天理呀

原帖由 Violin6409 於 10-11-30 03:35 PM 發表

妖!!! 負能量走開!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

不過信呢樣野 真係好重要...
如果呢個世界無人相信 地球係存在 咁地球就真係會唔存在.....
(請無視呢兩句 太深 我驚無人明 )

理性D LA(呢句野唔深,不過冇乜人做到,我都唔例外 )
副能樣又好,正能樣都好,如果你唔信,你連知覺都不可能產生,否定也建於確定之後。但係信唔係大晒,最後都要講現實條件。

原帖由 wyto21 於 10-11-30 03:47 PM 發表

理性D LA(呢句野唔深,不過冇乜人做到,我都唔例外 )
副能樣又好,正能樣都好,如果你唔信,你連知覺都不可能產生,否定也建於確定之後。但係信唔係大晒,最後都要講現實條件。

現實條件 就係要多謝你呢d玩家 多謝你地寶貴ge意見

原帖由 Violin6409 於 10-11-30 03:57 PM 發表

現實條件 就係要多謝你呢d玩家 多謝你地寶貴ge意見

唔通就咁開個POST就可以滿足到營運單位既期望?
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-6-12 02:16 AM , Processed in 0.042097 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存