2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 洛汗 Rohan 人廢藉口都多過人
樓主: chriss
go

人廢藉口都多過人 [複製鏈接]

原帖由 bioharzer1 於 10-12-11 01:40 AM 發表

我一早已經比魔鬼皇扣到我個正身變左乞丐啦

呢件事先好笑
佢搞到人變左論壇乞丐
之後走去人地開個個POST問"樓主你做咩事變左論壇乞丐?"
真係膠到....

2KF活動勳章 寵物大使 十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) K歌達人 2KF大型活動勳章 忍影世界 笑傲無雙 玩過星曲WEB

原帖由 bioharzer1 於 10-12-11 01:40 AM 發表

我一早已經比魔鬼皇扣到我個正身變左乞丐啦

良性討論 符合版規 絕對唔可能俾我扣分 以後好好討論聊天 唔好違規勒

原帖由 隱狼 於 10-12-11 01:54 AM 發表

呢件事先好笑
佢搞到人變左論壇乞丐
之後走去人地開個個POST問"樓主你做咩事變左論壇乞丐?"
真係膠到....

我扣到人乞丐 又去人地post到問人點解變左乞丐?? 你係邊到見到??

另外同你講聲 扣得分一定有違版規 版主做處理係絕對既事務 要講到膠既 就只有膠人先會將自己錯誤被罰後 將責任推到別人身上

原帖由 ☆魔鬼皇☆ 於 10-12-11 02:40 AM 發表

良性討論 符合版規 絕對唔可能俾我扣分 以後好好討論聊天 唔好違規勒

我扣到人乞丐 又去人地post到問人點解變左乞丐?? 你係邊到見到??

另外同你講聲 扣得分一定有違版規 版主做處理係絕對既事務 要講到膠既 ...

本人被閣下扣分POST在此 (#35)
http://www4.2000fun.com/bbs/view ... ;page=2#pid69575197
閣下問我POST在此(#17)
http://www.2000fun.com/bbs/viewt ... age%3D10&page=2

放心, 大家做過既野一定RECORD

做過GE野又唔記得
又屈我"將自己錯誤被罰後 將責任推到別人身上"
宜家我話你扣到人變做論壇乞丐原來係我錯LOR

繼續死雞啦你

簽名被屏蔽

2KF活動勳章 寵物大使 十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) K歌達人 2KF大型活動勳章 忍影世界 笑傲無雙 玩過星曲WEB

原帖由 bioharzer1 於 10-12-11 04:45 AM 發表

本人被閣下扣分POST在此 (#35)
http://www4.2000fun.com/bbs/view ... ;page=2#pid69575197
閣下問我POST在此(#17)
http://www.2000fun.com/bbs/viewt ... &extra=page%3D1 ...

原來係咁 管理太多版 會員太多 每日處理既帖真係唔會記得 例如上午處理幾個違規帖 晚上收到違規會員pm問我咩事 我已經唔記得勒 因為中午肯定又一堆帖處理

所以違規左既會員pm我時 冇連同link俾我 我通常唔會理會  咁以後你好好遵守版規 就唔會被扣分勒

原帖由 隱狼 於 10-12-11 04:53 AM 發表
做過GE野又唔記得

繼續死雞啦你

你鬧我呀?? 你要知道大把人會將自己錯誤後既後果怪責別人 依個係事實 等同你依句說話 我如果扣左你分 你一定會大把野講一樣

但我可以確定既係 你理直氣壯認鬧我 俾我扣左分 我會好快唔記得件事 到時你要問題 一定要提供有關連結呀

原帖由 pkpk~~k 於 10-12-11 08:31 AM 發表
魔鬼王大忙人, 係無咩記性
佢可能都唔記得果陣講過 "暫時我只見聖堂/龍騎/祭c 單升快速 而咒c就未見有此情景 "
果陣見到我真係笑到趴左係地到大叫白拍拍

維他奶果陣咁好笑GA=]
人地開紅重幫人補血 嘿嘿
...

記得件事 不過當時係未見過咒c情況 個人意見而已 討論麻 冇咩出奇

至於我亦好明白遊戲內玩家同玩家一定有對立情況出現 往往好流行到論壇內發帖互鬧

通常依樣情況我唔會理 只要冇人身攻擊語句/什麼起人家底既事/文不對題(包括無聊圖片)

只要內容係圍剿有關遊戲內既事 就ok 多講無謂如有違反扣分就一定 依一點你要明白

唔夠ram可能係因為生活壓力大 訓多d啦..

話你=鬧你 ?
我道出事實:你死雞撐飯蓋~
原來係鬧你??
唔岩聽?
咁之後洗唔洗發動版主權威丫?

原帖由 隱狼 於 10-12-11 07:46 PM 發表
話你=鬧你 ?
我道出事實:你死雞撐飯蓋~
原來係鬧你??
唔岩聽?
咁之後洗唔洗發動版主權威丫?

勸你用詞必須注意 你話我唔緊要 但用詞上請謹慎 以下係你原裝之內容 後來內容你解釋係雞撐飯蓋係無補於事 明嗎

版就係我管理既 版規就有晒係到 你如有違規我處理 你都冇我辦法 此post我要求大家唔好人身攻擊語句對代人 你黎嘈我冇意思 因為我唔會理你講咩 亦唔會勞氣

只要有違規我就做野 就係咁簡單 你都係留返啖氣慢慢係遊戲內同人嘈啦 嘈我冇意思既 與遊戲無關內容挑釁事件被處分 唔好講我冇提你 敬請合作

原帖由 隱狼 於 10-12-11 04:53 AM 發表
做過GE野又唔記得
繼續死雞啦你 :em012:

原帖由 pkpk~~k 於 10-12-11 05:16 PM 發表
白拍拍 e排溫書 想考好小小
各位幻滅廢人努力跟紫0開掛
最多野講果個都唔玩啦 你地努力掛  
幻滅班廢人唔好再追住勾魂來罵   
係男人有j的 要打口炮打交搵我
我把口一對手夠你地打有餘

掰掰 白拍拍字 =]

@@ 開掛 姐係咩 白摸 你廢就廢喇 扮溫
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-30 08:18 AM , Processed in 0.031387 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存