2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 SD高達Online 其實dx 唔出圖係合理ga...
樓主: brian9213
go

[閒聊] 其實dx 唔出圖係合理ga... [複製鏈接]

原帖由 『浩~哥仔』 於 10-12-15 04:45 PM 發表

你都係唔明我意思:)...
如果我係覺得咩都要免費既我就唔會曬幾次幾舊水去充值入點啦....

"但係今次就唔鋸既唔係要m錢買...係只係得m錢買!!"@@可能我真係唔太明呢句
或者要請你解釋一下

原帖由 凱尤 於 10-12-15 12:00 PM 發表

佢地一樣比錢買機位買防爆,錢可能仲用得多過你
咁我地e d le,次次儲錢買圖,之後話以後都無g圖
e個世界本來就唔公平
但我地消費者唔係白痴,如果佢唔再出g圖,
我地咪唔再玩

姐係咁...你認為免費online game點解可以免費??
就係佢d道具/裝備比點數買先至有最勁個d而且賣得貴
SD高達入面S機唔係=神裝??咁如果呢樣都唔洗HKD買
咁係對邊個唔公平??咪對守行為冇刷到幾百萬出黎個D玩家唔公平

根本就冇對用G幣買既人唔公平呢件事,想要神裝又想要唔比錢??
仲有班BD友買機位買得幾多錢??出左10幾部S機圖張既M幣當佢唔要個機位優惠
都買到十幾頁咩都夠洗...班友買防爆唔代表可以補番數
仲有佢地D防爆用晒黎升全攻巴庫打贏話佢地BD將BD校既人就話人地冇資格話佢
我年中見唔少呢種人

堆BD校似住有成班BD友互幫就當正BD係理直氣壯
唔通CSO既小學雞係咁買C-BOX抽到十幾支金槍就可以開外掛??

十週年勳章(賀詞)

原帖由 ksthevken613 於 10-12-15 06:13 PM 發表

"但係今次就唔鋸既唔係要m錢買...係只係得m錢買!!"@@可能我真係唔太明呢句
或者要請你解釋一下

係lol~~~
9you 賺唔到錢 關game 仲大件事~~~

如果我係gameone
剩係出一拳一剪一包既s機g幣圖咪算恨數
剩係出正義自由天意g幣圖
其他s機圖唔該用m幣買
想有新意?有呀 會更新扭蛋機 唔俾錢既玩家都有a~c既新機玩
到時就會有好多專玩as ar機對抗s機既人

不過gameone而家都搞成咁lo
我支持最後既ss機全部都要m幣買先有得合

我無所謂,反正今個月有rx78-2/X(A)玩,熊人桃鐵我秒埋
之前有一大堆機未得閒oc,SS神既料又未齊(AS Shinning.....)

BD友洗錢多絕對是一個謬誤
艦戰洗錢可能快少少,但儲exp升機一定係死亡快
高頻幾可有人開死亡bd??艦戰bd反而有一大堆.
個個新手都話快d升士上高頻刷G合S機......
果班刷艦戰BD友根本係唔會比gameone賺到錢

有1次就有第2次,已經唔係補唔補償既問題
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-14 05:34 AM , Processed in 0.035437 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存