2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 IRIS 瞳光Online 犯賤 的曈光~
樓主: 倉庫yip
go

[聊天] 犯賤 的曈光~ [複製鏈接]

商城game 你期望係?

原帖由 11567 於 10-12-26 12:25 PM 發表

好多人反映過???同你反映???,,你開d post講來講去米又係果d野,,正係識小事化大事,講到d野好嚴重咁,,之前你開post話無視屈,e樣我認同,,但人地改左無視你都可以搵到野講,又嘈1餐,,只係覺得你為反而反lo,,玩更果d人 ...

你夠彊開個post出黎 話曈光做得好岩呀啦~!!!

不知所謂~唔知唔好係到嘈

開口埋口係到話人外掛~正一賤種

中有呢 你呢d人回psot 同埋講人之前d post 睇清楚人地打咩先啦

同埋睇下係咪真係有呢d事發生先啦 唔該  

一時就話人地係外掛比人封  一時又轉彎話無話唔係亂封

你呢d人真係無得救

佢好似無話廠商/雲起做得岩

只係覺得你係唔係都投訴,為投訴而投訴

原帖由 ~不問世事~ 於 10-12-27 11:18 AM 發表

我有投訴咩

同埋你睇下佢之前講d咩野先啦~唔該

online game式微 同代理商既服務 有直接關係

既然你收得人錢(包括月費/商城) 但係服務就....

有時諗下 如果我地集合力量 唔改善就唔用點數玩...

你估 可唔可以有點改善既一天呢?

原帖由 ~不問世事~ 於 10-12-27 11:18 AM 發表

佢話 做成今日禁  唔關得代理公司<

原帖由 倉庫yip 於 10-12-27 03:55 AM 發表

你夠彊開個post出黎 話曈光做得好岩呀啦~!!!

不知所謂~唔知唔好係到嘈

開口埋口係到話人外掛~正一賤種

中有呢 你呢d人回psot 同埋講人之前d post 睇清楚人地打咩先啦

同埋睇下係咪真係有呢d事發生先 ...

其實你知唔知自己想講咩ka,,,你究竟想話瞳光做得唔好定代理商做得唔好呀??,,你e+回覆d野都開始9唔搭8,,冇1句係回應更我講d野lo,,e d米剩係識嘈果d人lo,,你覺得人地做錯少少事,你都鐘意針對到佢死,,亂吠1餐米繼續lo,,,,咁樣只不過反映出你心胸狹窄,唔係認真講個問題出泥,等人討論,,
你地睇下e個post 1#(即係佢自己打第1篇內容),,,我睇到只係覺得佢已經唔係向人地係米遲改無視件事而發表,,,而係搵d事泥針對個代理商,,,,可以講咁多陰謀論,,行為十分幼稚

原帖由 uisout53 於 10-12-27 04:50 PM 發表

佢話 做成今日禁  唔關得代理公司

我想講,有時d野諗要諗2面,唔係咩都話代理公司錯
(1)幣商事件: 代理商得2個方法,,,,1.唔理d外掛幣貨,任佢地買賣
                                               2.本身外掛幣貨即凍結,,之後同外掛幣貨交易過果d人都當幣貨處理
代理商最後選擇方法2,,,,,,我覺得代理商到始為止做得最錯就係e樣,佢地冇諗個會牽連好多無枯玩家,,,,,
如果代理商選擇方法1,,,我認為遲早都會有問題,,因為d外掛幣貨1定會推高遊戲入面d物價.等人同佢地買幣,,,到最後,,冇同外掛幣貨買幣果d人1定會買唔起d裝,,,
如果比我選擇,,我都認為代理商應該用方法1,,因為方法2所牽連問題比較大

(2)外掛問題:  我都講過好多次,,,唔只剩係講雲起1個代理商,,,e+有d外掛跟本冇1個代理商可以捉到,,咁係代理商問題???,,剩係識講多外掛果d人,,有冇了解個d外掛,,外掛1定捉到???,,,所以外掛問題唔可以完全怪晒代理商

(3)最後就係樓主開e個post問題,,,人地已經出左公告(請各玩家注意,於2010年12月21日「黑夜後的黎明」改版後,有部份並無於公告上提出的修改出現,我們已即日向韓國開發原廠查詢,並於今天下午回覆了我們。他們表示部份改版內容尚未告知我們,對於此事造成各位的不便,我們及開發都深表抱歉。),,,有d人話代理商之前點解發現唔到,,,你咁講,,我當e件事都係代理商錯,,但係e個錯好嚴重,,好大影響???,,你睇下樓主第1個post,,你覺得1個冇玩好內的人仲因為少少事而特登針對代理商,小事化大的行為正確嗎???

原帖由 默攻 於 10-12-27 02:00 PM 發表
online game式微 同代理商既服務 有直接關係

既然你收得人錢(包括月費/商城) 但係服務就....

有時諗下 如果我地集合力量 唔改善就唔用點數玩...

你估 可唔可以有點改善既一天呢?

默攻,可能你已經唔記得左我啦,,我之前都有玩龍駒,同你1樣係藍國

我想講集合力量 唔係咁樣集合,,,都要有番d理性,,諗深1層,,,如果你係代理商,,,你去討論區到見到d人係又嘈唔係又嘈,比著我都唔理啦
用番瞳光做例子,,,剛開始果陣,,,gm成日係game到同我地吹下水,,有問題都幾快解決到,,,但之後有d人少少事就不滿,咩問題都未講就係咁用粗口罵gm,問候佢屋企人,,比我係gm都唔上線,,上左線都唔so你地啦

最後我想講改善既一天就好微,,,因為e+個個代理商都只係向錢看,,間唔中都有d代理幾好

我勸你呃分去第2個post呃,,,,唔好踩隻腳埋去,,,同d唔係咁理智人講野,,遲早燒埋你果到
有人明我講咩就得

原帖由 11567 於 10-12-27 06:51 PM 發表

我想講,有時d野諗要諗2面,唔係咩都話代理公司錯
(1)幣商事件: 代理商得2個方法,,,,1.唔理d外掛幣貨,任佢地買賣
                                               2.本身外掛幣貨即凍結,,之後同外掛幣貨交易過果 ...

弟1  鬼唔知咩game都有外掛咩
弟2 你講到呢件係小事 ?  好笑  好聽d就學你禁講  唔好聽d 就係呃左大家禁耐
弟3 佢禁講唔代表所有  我都可以作出黎 韓國無講比我地知  有點天真

佢講d野都有問題既- -

佢就真係9唔塔8  佢中以為自己好鬼醒~

都廢q事理佢

原帖由 11567 於 10-12-27 07:16 PM 發表

我勸你呃分去第2個post呃,,,,唔好踩隻腳埋去,,,同d唔係咁理智人講野,,遲早燒埋你果到
有人明我講咩就得

哇 你好神呀  話哂你自己呀??

講埋哂d廢話- -  懶撚醒咁~  比人踩果時又唔回post  你除左識講呢d廢話中識講咩??

成人話唔關代理事~on99 笑你on9驚你嬲   

幼稚無窮

原帖由 11567 於 10-12-27 06:14 PM 發表

其實你知唔知自己想講咩ka,,,你究竟想話瞳光做得唔好定代理商做得唔好呀??,,你e+回覆d野都開始9唔搭8,,冇1句係回應更我講d野lo,,e d米剩係識嘈果d人lo,,你覺得人地做錯少少事,你都鐘意針對到佢死,,亂吠1餐米繼續 ...

喂喂喂  老實講呀  

我話佢遲左改有咩問題呢我想問???

之前成村人去期代佢改無視~~大更新左之後  個數字係改左呀~但係打出黎係無變呢

中誤導左好多人 以為改左囉~~~

你要玩針對既 唔該你有理由先啦~~ 話人吠??~ 你回埋哂一大堆果d 咩唔關代理事 又講到佢無做錯~~

你唔好比人踩到上心口先識收啦~~你講咁多呢d野 由頭到尾都唔知你想講咩廢話出黎

又話唔係幫佢~~講道理 你果d算咩-.-?  不知所謂~唔夠人講係到  串咀 你收啦~!

原帖由 倉庫yip 於 10-12-28 12:51 AM 發表

喂喂喂  老實講呀  

我話佢遲左改有咩問題呢我想問???

之前成村人去期代佢改無視~~大更新左之後  個數字係改左呀~但係打出黎係無變呢

中誤導左好多人 以為改左囉~~~

你要玩針對既 唔該你有理由先啦~ ...

我想問你,如果代理好似你咁講特登誤導玩家,,,咁佢有必要出公告咩,,,佢可以唔出公告,,等你地繼續唔知發生咩事,唔知改過d咩,就冇人可以搵d野嘈佢地啦,,,佢仲可以唔改番個無視繼續呃你地,,你咁醒,,講埋代理商之後仲有咩呃我地,仲有咩陰謀,,唔好成日都馬後炮
你e  d少少事就嘈1餐,我唔覺得有咩道理,,你睇埋其他瞳光討論區啦,如果d人真係覺得e件事咁嚴重就唔會得你1個冇玩咁內都係到吠啦

原帖由 uisout53 於 10-12-28 12:40 AM 發表

弟1  鬼唔知咩game都有外掛咩
弟2 你講到呢件係小事 ?  好笑  好聽d就學你禁講  唔好聽d 就係呃左大家禁耐
弟3 佢禁講唔代表所有  我都可以作出黎 韓國無講比我地知  有點天真

你同樓主係同1類人,而且d問題1樣,,你睇番我回樓主果d回覆得啦

其實我只係覺得獸戰個邊個d 無視防太勁
打範圍+無視防真係好屈

最強既職業係港戰

退出了 不過大劍以前真係好屈

該改既時候既唔改~到個個走去玩大劍既時候又走去改
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-3 10:25 PM , Processed in 0.043823 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存