2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 SD高達Online 虛心求教光槍.........
樓主: 20222
go

[疑難] 虛心求教光槍......... [複製鏈接]

回復 49# w550i 的帖子

自描系志在敵人大約系邊!!

原帖由 monses 於 11-1-4 11:02 PM 發表

姐係,如果遊戲商佢改得第三次,證明佢改完有改勁既需要
我知你想講咩,你想話遊戲商HI大左將一部勁機再改勁
但係,人地遊戲商就整個遊戲出黎咩數據咩設計佢全部知道晒
如果部機真係夠強勢,佢再改勁一部舊機黎博 ...

哇哇哇
真係硬膠當有趣
改左3次就可以"合理"咁表示人地係有改勁既需要?
老實講,我吾係game商,人地點解會改勁改廢,點解吾跟返動畫入面D武裝
我點Q知泡菜咁多
你話冇勁機會改勁麻
我咪搵到部lo
搵到你又要呀之呀左
救命
真係笑死我也

原帖由 ianhei19 於 11-1-4 11:07 PM 發表
OK

佢講緊個自描係

禁實右制>綠框出現>準心完全同敵機重疊>左制

我諗用自描用到咁白痴唔係新手就係勁廢

你系咪同一時間做....根本你見綠框即射就中架啦

綠框 =/= 中....

你要知道光槍判定其實比綠框判定細

十週年勳章(賀詞)

我想問你地識唔識拉槍- -'
自瞄果時人地飛去第2邊一邊自瞄而滑鼠向佢走果個方向神速拉一下
之後用感覺來射
我成日咁用
用cr狗仔果時我就係咁做到超視cr狗
仲可以見唔到人連綠框都見唔到就射中人

原帖由 ianhei19 於 11-1-4 11:13 PM 發表
綠框 =/= 中....

你要知道光槍判定其實比綠框判定細

咩你唔知光槍判定對準部機射都算中??(中間個點系對住部機)
你不如改紅色準心玩,易中好多

原帖由 okpkandfk 於 11-1-4 11:17 PM 發表
我想問你地識唔識拉槍- -'
自瞄果時人地飛去第2邊一邊自瞄而滑鼠向佢走果個方向神速拉一下
之後用感覺來射
我成日咁用
用cr狗仔果時我就係咁做到超視cr狗
仲可以見唔到人連綠框都見唔到就射中人:co ...

老實講 實彈等得綠框黎就好難命中....

原帖由 w550i 於 11-1-4 11:11 PM 發表

哇哇哇
真係硬膠當有趣
改左3次就可以"合理"咁表示人地係有改勁既需要?
老實講,我吾係game商,人地點解會改勁改廢,點解吾跟返動畫入面D武裝
我點Q知泡菜咁多
你話冇勁機會改勁麻
我咪搵到部lo ...

你搵到邊部???你講WZC^^??
我咪話左,係你地自以為事當佢係一部跟得上S機水平既機

部機既水平,遊戲開發商最清楚,如果佢唔清楚,唔通你地清楚??
如果佢今次係改得ON9將部勁機再改勁,點解冇人插佢??
老老實實,冇需要既話人地好得閒幫你改勁部機,人地閒到死了嗎??

因為佢支炮,所以佢就係一部勁機??你地好似唔記得左佢開R打人核爆
不過佢比人打一樣係核爆,我架WZC OC左9點防食DX支炮冇OC冇開1技
都冇左1/3血,只不過係等價交換比你地講到好似無敵咁

原帖由 monses 於 11-1-4 11:19 PM 發表

你搵到邊部???你講WZC^^??
我咪話左,係你地自以為事當佢係一部跟得上S機水平既機

部機既水平,遊戲開發商最清楚,如果佢唔清楚,唔通你地清楚??
唔會次次機調都比人讚

因為佢支炮,所以佢就係一部勁機??你 ...

DX支月光有冇咁痛呀

原帖由 Kim女 於 11-1-4 11:21 PM 發表

DX支月光有冇咁痛呀

可能佢重擊左我,不過我個次食左都好驚唔知咩事
我OC9防都冇1/3,事後我仲睇佢部機冇OC過特裝都冇
而且我比曉支3武打中都差唔多冇左1/4,冇OC的

我加左9防都咁,有D人仲好意思話DX開R加防都比唔上WZC我真係唔知咩理論
個4秒之差你遠距黎都話,中近距有敵人我就唔信咁多人會用得切,轉完形態1幾秒又開過??而且開完又比人核爆

SD條血好FAKE人架

睇落似無一半 但係用緊D 半血技能又發現未開

其實根本未到半血

就算冇1/3,我加攻9防都比人打咁多已經好嚴重
根本就係等價交換黎,用得唔好仲衰過其他機超多
所以港服先好多人用wzc肥料,我同wzc一隊仲驚過打wzc

回某人:
wzc係勁機改勁的話,你可以去韓國遊戲開發商做啦,實發死你,韓國好需要你呢種人才丁丁(反白先係事實
人地成間公司都比唔上你,全個開發商既人都膠了只有你清醒

放係眼前既事實都比你講到錯
話說你地除左一堆冇論點既嘴炮仲有咩講過??
你地邊次係正面回答我既問題???
攪到次次針住你地嘴炮黎答既我好似白痴咁
干脆我也垃圾狗糞一堆堆黎噴你們好了,反正你地直接無視自己錯左既野
用一堆帶攻擊性卻沒有重點沒有POINT既廢話黎反駁架啦
不停咁問我已經答左你既野,你不停再問多一次

WZC改勁唔係DX勁
WZC未改之前比較弱咁解
如果你真係覺得我個邏輯有問題唔該你睇左韓服邊次機調會將一部本黎夠勁既機再改勁??
就呢次既SS神 勁撚到傻仲改?

或者你未見識過

除非你覺得遊戲商既人好白痴啦,連勁同廢既機都唔識分,又唔見佢改勁部s重既
點解你地可以若無其事咁講歪理??我都幾佩服
自己講既野緊係名言尼 ,你會覺得你既發言有誤?

真係好聲好氣講都唔受架WO,係要串踩到你盡先識收??
你估我唔知你上次個D所謂既數據亂吹出黎架咩??
嘩 ?亂吹 ? 吹邊忽 ?請指點

今次WZC改強加左20%攻速先等同DX既速度
你上次同我講話計左未改之前開槍間距DX 49格(單發) WZC 51格(雙槍)
之但係有人測左改左之後WZC加左20%攻速wo
咁點解差兩個格會相差1/5攻速咁多既
好野你贏了
咁邊個同你講係+左20%攻速呀?

又邊個試 ?有冇名 ? 我要親自搵佢傾傾喎

你覺得錯既 你咪去自己試下 自己又唔肯試

乜都等人UP ,同埋我唔係好明"咁點解差兩個格會相差1/5攻速咁多既"

我就真係未撚驚過咩串踩 有咩未見過

敏捷點勁你唔應該問我,你自己係dx個帖個段片講晒
你自己搵得出黎仲要問番有咩用??定係你唔識睇片??
媽的,睇黎真係冇得救架啦你
你又話敏捷唔只咁少野 ?

全世界等緊你出敏捷終極報告 ,台灣鄉民太弱啦

點夠你做 ? 你又唔肯拍片實測下

你自己開架wzc開r比架曉打一槍同dx開r比人打一槍
wzc就冇左1/3血啦,dx我比盡佢都係1/5血
點呀 ?而家又講到剪機 ,真係笑撚左lo

上次講拳手 ,而家又講剪機 ,下次咪講包機?

我真係睇唔到廢物左去邊lo,除非你覺得全世界得你一個可以超視鎖人冇人等緊你跳起就開炮射你啦...因為你話有得急降我以為你只係知道人地等你射完急降個時先識開槍你唔知道原來一跳出黎個下都會比人射??
真係呢,成個小學雞咁係咁話部DX廢做咩
我話DX廢又關小學雞咩事 ? 唔鍾意一部機 ,覺得佢廢 洗唔洗寫個report比你?

我都話左我既最愛係wzc,你以為你係咁無根據咁踩部DX我就會好激氣咩
想我激氣就踩WZC啦,不過你讚完又踩咁咪話比人知你講歪理LO
都話我唔鍾意WZC 你鍾意係你既事啦 唔洗同我報告喎

冇人咁得閒同你玩小學雞遊戲啦 ,激你? 你邊位呀

又幾時讚完又踩先 ?你係咪思覺失調呀

自瞄開槍個下人地閃開咪會唔中,手瞄開槍個下人地閃開可以靠反應指番過去
明未??自瞄要人地定低先會中,手瞄任何時候只要你瞄得準就射得中,明未??
你都好撚好笑 ,成q日講射中射唔中?

係呀 ,人地自描果時你閃一閃就唔中呀

咁你手描 人地閃一閃夠射唔中啦

你話手描任何時侯瞄得準就得 ,咁自瞄夠可以用到任何時侯射得中

手瞄可以用消硬直咁開槍,自瞄都得不過好難中咁解,明未?

你都識講自描都得 ,咁請你多加油啦 ,我就畢左業n年

反而你地有邊次係針對我既證點黎反駁架??冇lo
上面個位人兄既證點就係咁話架DX廢,咁腦殘既行為都做得出佢係咪熱壞左個腦??

你有咩證點呀  真係睇到o左嘴

你就真係當人腦殘啦 ,人地回乜你都話人冇point  

話完人冇point 跟手講一大堆冇關痛癢既事

你係咪唔捨得你親愛既音速槍DX比我話垃圾?? 點解要話我燒壞腦

咁究竟係有1/3定冇1/3 ?

有邊部機用得衰係 = 勁?

報個名出尼啦 ,港服邊d人用wzc係令你咁驚?

回某人:
wzc係勁機改勁的話,你可以去韓國遊戲開發商做啦,實發死你,韓國好需要你呢種人才丁丁(反白先係事實
人地成間公司都比唔上你,全個開發商既人都膠了只有你清醒

本身已經夠勁 ,仲改 ? 全世界既人都膠了 只有你清醒

放係眼前既事實都比你講到錯
有咩係放起眼前?

話說你地除左一堆冇論點既嘴炮仲有咩講過??
你地邊次係正面回答我既問題???
攪到次次針住你地嘴炮黎答既我好似白痴咁
干脆我也垃圾狗糞一堆堆黎噴你們好了,反正你地直接無視自己錯左既野
用一堆帶攻擊性卻沒有重點沒有POINT既廢話黎反駁架啦
不停咁問我已經答左你既野,你不停再問多一次
呢一段真係好正 ,對你尼講何謂有point呀

不如你諗d句子出尼反駁番你自己等我地大開眼界吧啦

次次你都剩係識指手畫腳 ,做又唔肯做

人地話睇片冇見過手描 ,你就打大堆廢話

話用自瞄拍片比人恥笑 ? 轉頭又話自己冇眨低自瞄?

跟住又話手瞄唔勁過自瞄咁練尼托柒

下個回覆就話其實手描同自瞄都要起唔同場合既

你講埋佢啦神手 ,我真係笑到gapgap聲

兩部機都有強既地方
DX玩SP咪唔錯LO
WING招2槍我覺得就無得頂

原帖由 ianhei19 於 11-1-4 10:52 PM 發表
手描勁?都要敵人有樣俾你睇到先得架

手描勁要係有透視眼
你手描做到預判障礙物後敵人 修正開槍位置咩?

單係自鎖個LOCKON效果 手描就88啦

如果你話用自描搵人手描射人 咁同半自動有咩分別?
自描甩槍咪又 ...

人地完全無視左你啦

我地快d拜幾拜手描神手啦

手描做到超視嗎?
做到的話我相信會有柯南真人版
我就覺得自描好用好多

原帖由 民英EW 於 11-1-5 02:27 AM 發表
手描做到超視嗎?
做到的話我相信會有柯南真人版
我就覺得自描好用好多

相信手描神手已經可以由地圖的角落 一眼望到去地圖既對角

原帖由 難j@0@ 於 11-1-5 02:02 AM 發表
咁究竟係有1/3定冇1/3 ?

有邊部機用得衰係 = 勁?

報個名出尼 ...

我仲以為我理解有問題..
J妹你咁一句一句打我諗....
仲吾係point對point既話....
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-22 11:06 PM , Processed in 0.048988 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存