2000FUN論壇

搜索
樓主: 茶乂茶
go

小弟想開公會XD [複製鏈接]

原帖由 情場一點紅 於 11-1-23 12:03 AM 發表

你講野可唔可以有LOGIC啲
我話MY屎
我就唔知你點推斷到我連新手都不如
不過你咪不醜化我 對我又冇影響

你醜化我都不能改變我所講既事實

笑你嫁

綠國版好日唔熱鬧
難得有人講下野,點知都係罵戰黎

原帖由 RAV 於 11-1-23 12:24 AM 發表

笑你嫁

笑什麼 畜生

十週年勳章(賀詞)

原帖由 情場一點紅 於 11-1-23 12:03 AM 發表

你講野可唔可以有LOGIC啲
我話MY屎
我就唔知你點推斷到我連新手都不如
不過你咪不醜化我 對我又冇影響

你醜化我都不能改變我所講既事實

憑你所講既野 我諗每一個人都睇得出
或者好似個位朋友所講
係有弦外之音掛
連尊重對手都唔識既  連新手都不如
就係因為之前既事 你就成日黎抽my水?
大量啲啦 唔好咁小學雞啦
重有  其實我冇醜化過你 可能你自卑啦
或者你自己知自己事啦   
我從來冇諗住改變你所講既所謂"事實"
究竟你所講既"事實"有幾多人認同?
係咪牽涉個人價值觀?
"事實" 唔係你話係就係既.
因為你要證明你所講既係事實!
你!係勁過晒佢地既!
你!先係王者!
my!係你手下敗將!
my!9成人都唔夠你抽既!
我期待架.

原帖由 MushRoomYa 於 11-1-23 11:54 AM 發表

憑你所講既野 我諗每一個人都睇得出
或者好似個位朋友所講
係有弦外之音掛
連尊重對手都唔識既  連新手都不如
就係因為之前既事 你就成日黎抽my水?
大量啲啦 唔好咁小學雞啦
重有  其實我冇醜化過你 可能你自卑啦
或者你自己知自己事啦   
我從來冇諗住改變你所講既所謂"事實"
究竟你所講既"事實"有幾多人認同?
係咪牽涉個人價值觀?
"事實" 唔係你話係就係既.
因為你要證明你所講既係事實!
你!係勁過晒佢地既!
你!先係王者!

my!係你手下敗將!
my!9成人都唔夠你抽既!
我期待架.

我冇講過我係咩王者
我只係單純覺得佢地廢
你可以認同或唔認同
1on1就證明到d咩
戰場意識 戰術 1on1可以表現到出黎?

例如你批評特首做得差
係唔係又要同特首打過或者同特首比試下
好似你先係小學雞 logic都未識

最後 我就唔想開名
不過如果有人肯借ac俾我
我好樂意同佢地打

你今講真係唔係9成新手啦~指係唔夠合作咁姐
大團要合作既好難要有多D時間去訓練~
同E+佢地會去收人合作要重練~
我可以見到你對myth團有好多議建可能你同佢地既想法唔同啦~
真係既話你串myth到無用嫁~
你地不如放低偏見用D口力變實力玩返好綠國啦~
我見你對佢地最大既偏見係"戰場意識 戰術"~
你大可以入myth團改變佢地啊......如果係對國戰好既~D人到會support你嫁
你可能會念有無可能啊~係有既但係要睇你自己啦

十週年勳章(賀詞)

原帖由 情場一點紅 於 11-1-23 05:40 PM 發表

我冇講過我係咩王者
我只係單純覺得佢地廢
你可以認同或唔認同
1on1就證明到d咩
戰場意識 戰術 1on1可以表現到出黎?

例如你批評特首做得差
係唔係又要同特首打過或者同特首比試下
好似你先係小學雞 log ...

""你咪同佢地打番場 又或者1on1""

我比兩個提議你去証明你所講既事實~
你唔好斷章取義wo
同埋 1ON1顯得出個人技術 合作係緊要
但個人技術都唔可以忽視架^^
B                        U                       T
關於你既比喻
最大既問題 你係咪綠國人先?

你要用特首黎做例子
我話比你聽
特首做得E個位 就有義務令香港更好
佢做得唔好我地要批評 因為佢有義務
佢係有人工收架!佢唔係白做架!

MY冇義務為綠國做到最好
佢地愛綠國 先會收新手去訓練
而且我唔覺得綠國人會覺得佢地做得差
MY做得差, 係你單純覺得
咁你憑咩話你講既係事實?
自打嘴巴?
你認為唔等於事實!

我從來無阻止過你去批評佢地
你批評人 預左比人批評番
只係在於你接受唔接受
而且點解批評 要同特首比試OR打過?
唔通我講既野你誤會左?定係你睇唔清楚?

而且最大分別
特首最得唔好
我地無可能同佢比試較量
因為現實歸現實  除非特首邀請啦
但係FEZ.係一個GAME
你可以用自己實力去証明你所講既野
我唔明你點解會用e個比喻  
唔通係你所講既logic?

我希望你能夠透過同MY較量  証明佢地9成似新手
我相信你能夠將新手KO掛?
如果你只係拎著對MY既仇恨而去批評佢地 我覺得你太無謂

原帖由 MushRoomYa 於 11-1-24 12:30 AM 發表

""你咪同佢地打番場 又或者1on1""

我比兩個提議你去証明你所講既事實~
你唔好斷章取義wo
同埋 1ON1顯得出個人技術 合作係緊要
但個人技術都唔可以忽視架^^
B                        U                       T
關於你既比喻
最大既問題 你係咪綠國人先?

你要用特首黎做例子
我話比你聽
特首做得E個位 就有義務令香港更好
佢做得唔好我地要批評 因為佢有義務
佢係有人工收架!佢唔係白做架!

MY冇義務為綠國做到最好
佢地愛綠國 先會收新手去訓練
MY做得差, 係你單純覺得
自打嘴巴?
你認為唔等於事實!

我從來無阻止過你去批評佢地
你批評人 預左比人批評番
只係在於你接受唔接受
而且點解批評 要同特首比試OR打過?
唔通我講既野你誤會左?定係你睇唔清楚?

而且最大分別
特首最得唔好
我地無可能同佢比試較量
因為現實歸現實  除非特首邀請啦
但係FEZ.係一個GAME
你可以用自己實力去証明你所講既野
我唔明你點解會用e個比喻  
唔通係你所講既logic?

我希望你能夠透過同MY較量  証明佢地9成似新手
我相信你能夠將新手KO掛?
如果你只係拎著對MY既仇恨而去批評佢地 我覺得你太無謂

1on1 我無任歡迎
如果有人借ac俾我

另外你話佢地冇義務
一隻合作game話冇義務
你真係好野

者係我入場冇義務要幫手贏
我掛水 吹咩
我送死 吹咩
我亂起 吹咩
我冇義務要幫手 你唔話得我

如果my冇義務要贏 好心就唔好收人
留返俾d有『義務』既團收
咪搞衰綠國

你又唔係myth團既人= =<myth團既事關你叉事>
3唔識7去批評人地個團
無野做咪去打機囉..串人好勁咩
一係就自已開個團玩下團戰囉.....
myth團無『義務』俾你批評~

人地玩得開心關你叉事人地玩成點又關你叉事....
人地開團就係想綠國人團結但係你就偏偏要搞內訌
你真係無咩『義務』幫綠國既......如果有『義務』到唔會搞內訌

十週年勳章(賀詞)

原帖由 情場一點紅 於 11-1-24 01:30 AM 發表

1on1 我無任歡迎
如果有人借ac俾我

另外你話佢地冇義務
一隻合作game話冇義務
你真係好野

者係我入場冇義務要幫手贏
我掛水 吹咩
我送死 吹咩
我亂起 吹咩
我冇義務要幫手 你唔話得我
...

合作game=有義務?_?

"MY冇義務為綠國"做到最好""
我話佢地冇義務為綠國做到最好 係咪=完全冇義務呢?
係咪=my會係戰場上搗亂?
你個腦裝草定點?

而且合作game就要有義務?
咩道理?你定架?你係邊個?憑咩?
合作game 個個有唔同想法
在於人點諗 有d人唔鐘意幫手.你冇辦法架
最多咪踢佢.

我唔知你點解思想咁偏向my咩都衰
重有你成日斷章取義
其實我問左咁多問題  點解你冇答過我呢?
你究竟係咪死雞撐飯蓋 定係 你隻眼懂得過濾?
你冇正面回答過既?
你咁有logic 點解會咁架?
自打嘴巴?
你認為唔等於事實!

原帖由 MushRoomYa 於 11-1-25 05:17 PM 發表

合作game=有義務?_?

"MY冇義務為綠國"做到最好""
我話佢地冇義務為綠國做到最好 係咪=完全冇義務呢?
係咪=my會係戰場上搗亂?
你個腦裝草定點?

而且合作game就要有義務?
咩道理?你定架?你係邊個?憑咩?
合作game 個個有唔同想法
在於人點諗 有d人唔鐘意幫手.你冇辦法架
最多咪踢佢.

我唔知你點解思想咁偏向my咩都衰
重有你成日斷章取義
其實我問左咁多問題  點解你冇答過我呢?
你究竟係咪死雞撐飯蓋 定係 你隻眼懂得過濾?
你冇正面回答過既?
你咁有logic 點解會咁架?
自打嘴巴?
你認為唔等於事實!

你玩得合作GAME 就要以合作贏為大前題
入得場就有義務要贏
係簡單既LOGIC 唔係我訂

你真係搞笑 又話佢地愛綠國 大晒呀?
廢就係廢 事實係點當然唔係我話係就係
但你有眼睇MY團咩實力
5個中既中大型團 有邊個佢地贏到?

咩證據?你又知?你係邊個?憑咩?

至於你話答問題
我真係唔知冇答咩
1ON1 我又答左
事實定唔事實 我都答左
你想我答咩 你就LIST出黎

十週年勳章(賀詞)

"""廢就係廢 事實係點當然唔係我話係就係"""
呢d只係你單純覺得(係你自己講)
憑你e句就明顯自認左你所講並唔代表事實.

"""但你有眼睇MY團咩實力""""
我有眼睇架.上次活動佢地團做得唔錯
綠國有第2 佢地出左唔少力

""愛綠國 大晒呀""
呢度笑鳥  我話佢地愛綠國  先會為綠國做咁多野
關大晒咩事?佢地有搗亂?佢地做錯左咩?

而合作又係咪等於義務?

入得場就有義務要贏;呢點我認同 不過關而家咩事?
而且我話人人諗法唔同  呢點唔關有冇logic事
my入場 你有冇見過佢地專登攪事?

5個中既中大型團 是指什麼呢?
每個人標準唔同.而且我唔係幾明你講咩

my實力唔弱 但係總有更強既團
唔通一定要強過所有大團 先唔叫廢?

"""而且我唔覺得綠國人會覺得佢地做得差
咩證據?你又知?你係邊個?憑咩?"""
綠國版咁冷清 我諗都唔多綠國人係度
我想問你係咪綠國人?
my係上次活動出過既力 綠國人有目共睹
你大可以係綠國城問下人.
統計一下囉  

其實係咪因為my班野屈過你 你就係都要踩佢地呢?

原帖由 MushRoomYa 於 11-1-25 10:41 PM 發表
"""廢就係廢 事實係點當然唔係我話係就係"""
呢d只係你單純覺得(係你自己講)
憑你e句就明顯自認左你所講並唔代表事實.

"""但你有眼睇MY團咩實力""""
我有眼睇架.上次活動佢地團做得唔錯
綠國有第2 佢地出左唔少力

""愛綠國 大晒呀""
呢度笑鳥  我話佢地愛綠國  先會為綠國做咁多野
關大晒咩事?佢地有搗亂?佢地做錯左咩?

而合作又係咪等於義務?

而且我話人人諗法唔同  呢點唔關有冇logic事
my入場 你有冇見過佢地專登攪事?

5個中既中大型團 是指什麼呢?
每個人標準唔同.而且我唔係幾明你講咩

my實力唔弱 但係總有更強既團
唔通一定要強過所有大團 先唔叫廢?

"""而且我唔覺得綠國人會覺得佢地做得差
咩證據?你又知?你係邊個?憑咩?"""
綠國版咁冷清 我諗都唔多綠國人係度
我想問你係咪綠國人?
my係上次活動出過既力 綠國人有目共睹
你大可以係綠國城問下人.
統計一下囉  

其實係咪因為my班野屈過你 你就係都要踩佢地呢?

好多都係觀點立場問題 唔駁你
5中既中大型團 (我打錯字)

一開始又係你話冇義務 依家又認同
一時一樣
my團入得場 指揮王亂咁指揮 搞到輸
我就認唔住要笑下佢地
並唔係咩屈過我 要報仇
屈我個單野 只係空想白夜同閒雲 仲有my某d傻仔 自己拎架黎丟
對我一d影響都冇 笑話一則

原帖由 情場一點紅 於 11-1-26 02:38 PM 發表

5國中既中大型團 (我打錯字)

一時一樣
我就認唔住要笑 ...

其實當你無啦啦針住my黎吊  由白夜話你係skymagic開始  個situation一直都未變過  

1: 當你係skymagic個陣  咁個situation咪就係話你俾人踢左出vent  唔like就搞風搞雨
2: 當你唔係skymagic個陣 咁咪就係一味針住my黎吊  但係連個ac名都唔見得光  一咪話人廢  但係連ID都囉唔出的"隱世神人"

咁其實  個situation 黎黎去去咪又係你又要柒又要串  只不過分別係到底我地有冇估錯人者

當然無謂再討論依個situation  因為你只會著眼係我地估錯人就係柒  btw  去睇番個舊post  由頭到尾你都冇回應過上邊2個situation  我唔知你係唔敢回應定點啦  總之依個topic已經冇討論價值

唔洗囉D廢話黎轉移視線

btw

其實你覺得我地90%新手  你咪開隻人  黎收哂我地皮囉
你覺得my團廢  你咪帶個團黎打柒我地  睇下你帶個團有幾勁囉
你覺得白夜指揮係咁差  亂咁指揮 搞到輸  你咪黎帶下囉

其實成件事咪又係你吊我地  我地又有D人出黎同你互吊 根本就大家齊齊花生下者  咁樣loop住其實個topic已經end得啦

你都係想串下我地者  我地俾你做埋綠國板收皮王又點話者係咪先

仲有  唔好再囉特首黎做例子  唔好同我講咩做唔到佢個位  做唔到佢份工  就唔吊得佢

特首做得差  影響到香港人D人先要吊佢

我地my打得好唔好  一黎唔關你事  二黎  你可以唔入my場  三黎  你係咪綠國人依個問題仲係unknown

打機依家野  講真  你想吊我地  咪嬴左我地先囉  你嬴到我地  我地咪聽你講囉

得把口 冇ID  一咪抽水  你講到2097咪又係個個當你廢話

呀  你話my未嬴過中大型團  不如搵哂幾個國D中型團  如果my嬴過一場  你係咪死俾我睇?  如果你話係  我真係搵人問 good?

十週年勳章(賀詞)

原帖由 情場一點紅 於 11-1-26 02:38 PM 發表

一時一樣
我就認唔住要笑 ...

你又有你既道理。
已有 1 人評分Good 收起 理由
jeffrey1025 + 1 媽的 這是我的對白

總評分:  Good + 1   查看全部評分

原帖由 jeffrey1025 於 11-1-26 04:07 PM 發表

其實當你無啦啦針住my黎吊  由白夜話你係skymagic開始  個situation一直都未變過  

1: 當你係skymagic個陣  咁個situation咪就係話你俾人踢左出vent  唔like就搞風搞雨
2: 當你唔係skymagic個陣 咁咪就係一味針住my黎吊  但係連個ac名都唔見得光  一咪話人廢  但係連ID都囉唔出的"隱世神人"

咁其實  個situation 黎黎去去咪又係你又要柒又要串  只不過分別係到底我地有冇估錯人者

當然無謂再討論依個situation  因為你只會著眼係我地估錯人就係柒  btw  去睇番個舊post  由頭到尾你都冇回應過上邊2個situation  我唔知你係唔敢回應定點啦  總之依個topic已經冇討論價值

唔洗囉D廢話黎轉移視線

btw

其實你覺得我地90%新手  你咪開隻人  黎收哂我地皮囉
你覺得my團廢  你咪帶個團黎打柒我地  睇下你帶個團有幾勁囉
你覺得白夜指揮係咁差  亂咁指揮 搞到輸  你咪黎帶下囉

其實成件事咪又係你吊我地  我地又有D人出黎同你互吊 根本就大家齊齊花生下者  咁樣loop住其實個topic已經end得啦

你都係想串下我地者  我地俾你做埋綠國板收皮王又點話者係咪先

仲有  唔好再囉特首黎做例子  唔好同我講咩做唔到佢個位  做唔到佢份工  就唔吊得佢

特首做得差  影響到香港人D人先要吊佢

我地my打得好唔好  一黎唔關你事  二黎  你可以唔入my場  三黎  你係咪綠國人依個問題仲係unknown

打機依家野  講真  你想吊我地  咪嬴左我地先囉  你嬴到我地  我地咪聽你講囉

得把口 冇ID  一咪抽水  你講到2097咪又係個個當你廢話

呀  你話my未嬴過中大型團  不如搵哂幾個國D中型團  如果my嬴過一場  你係咪死俾我睇?  如果你話係  我真係搵人問 good?

MY團做得差 影響到綠國人先要吊你
不如你講下 你覺得你贏到邊個團(櫻龍 g團 血染 烏合 圍城 c團 v團 f團 n團 sa團等等)

十週年勳章(賀詞)

一時一樣
我就認唔住要笑 ...

其實立場一開始都已經唔同

一開始我係話my冇義務幫綠國最到最好
我有冇講過一定係入戰打國戰先?
我講呢句野範圍可以好大

我唔知my團指揮有咩問題
我跟過佢地出過團
個場我覺得佢地做得幾好
指揮呢家野好講經驗
如果你覺得佢地指揮得唔好
你點解唔講出佢地錯係邊
如果你為綠國好
我覺你不如講d有建設性既說話重好
而唔係對佢地加以攻擊
咁樣你覺得會改善到綠國?
同埋我想問你係咪綠國人?
你答唔答都講聲~

原帖由 MushRoomYa 於 11-1-26 05:26 PM 發表

其實立場一開始都已經唔同

一開始我係話my冇義務幫綠國最到最好
我有冇講過一定係入戰打國戰先?
我講呢句野範圍可以好大

我唔知my團指揮有咩問題
我跟過佢地出過團
個場我覺得佢地做得幾好
指揮呢家 ...

n個月之前  成村人問佢ID佢都唔俾  

你仲問佢係咪綠國人

你咪者係問空氣  放棄吧啦

原帖由 jeffrey1025 於 11-1-26 05:36 PM 發表

n個月之前  成村人問佢ID佢都唔俾  

你仲問佢係咪綠國人

你咪者係問空氣  放棄吧啦

我係綠國人
發揮下你神探威力
估下我人係邊個
希望今次你唔好再估錯人 廢事再係2kf出醜

十週年勳章(賀詞)

字海sosad
國戰既野唔係嬴就輸
所以櫻龍係輸過比my
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 10:17 AM , Processed in 0.048823 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存