2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之傳說 好成功咁俾佢屈用外掛=] 號已封
樓主: MAN_KIT0
go

好成功咁俾佢屈用外掛=] 號已封 [複製鏈接]

原來成日亂鎖acc架???
仲諗住買個acc玩tim

我個fd 都比人話講太多野 所以比人凍0w0

原帖由 月魂滅 於 11-1-21 09:33 PM 發表
我個fd 都比人話講太多野 所以比人凍0w0

乜講太多野都會封ac

被無故凍結既玩家,如果真係解決唔到,建議去消費者委員會投訴佢!
https://www2.consumer.org.hk/ccw ... eComplaint?OpenForm

玩過星曲WEB

原帖由 SIU悠 於 11-1-20 09:04 PM 發表
都比人封左- -放棄玩港版啦..
用跳版玩台版仲好過啦`-,-

台服同樣有外掛問題
但果邊啲GM係會同你傾計
明顯好過呢邊果啲垃圾多多聲

岩岩打左去客服,對話如下
佢:"我地公司cap到圖問你3次問題你都冇回應"
我:"你地d字係咩色先?同埋你地講的前後世頻果d有冇人講緊野?我記得我打果時有一大堆橙字組人打39,41副本果d"
佢:"咁你可唔可以講得出gm問你果條問題?
我:"我都冇見過條問題,點講?"
佢:"咁你即係唔係電腦側邊啦,咁o者係用外掛啦"
我:"你可以check返我之前同之後的對話,我係一直都keep住同人講緊野"
佢:"我地冇理由為你而花咁多人力物力去check"
我:"咁你sd張圖俾我啦,我想知道件事係點,你俾你地口中的證據我,因為係你話你有證據而我根本睇唔到d證據"
佢:"其實你話你冇用外掛都係你話咋ma"
我:"其實所有證據係你地度,咁你要我提出證據?除非我一面打機一面搵部cam影住自己打機,但問題係你地公司會唔會受理我地e d證據?"
佢:"但係個ac都係冇得解封,我地手上面有4張圖,證明問左你4次你都冇回應"
我:"有冇得解封唔係問題,但我想知件事係點,我唔想個ac死得不明不白,你知網上有好多人都話你地封ac的事"
佢:"我地同事係側邊觀察左一段時間先會問問題同封ac的,所以唔會封錯"
我:"咁你可唔可以ad果d證據俾我"
佢:"有關部門e家放緊年假,要等佢地返黎先可以覆你,一係你留底e-mail"

大約係咁~個對話~但客服e位哥仔的語氣唔錯~態度都唔錯=]
睇黎最大問題都係代理方面的問題~
到時有圖我再upload俾大家睇

放緊年假 甘我卡緊係角色個ac 咪不得可了

資本家玩哂咩?

其實開遊戲公司要既錢應該唔係好多架炸喎,但係想搵隻好小小既遊戲就難D囉

如果你唔想比資本家玩哂,不如自已寫隻遊戲賺錢

佢:"咁你即係唔係電腦側邊啦,咁o者係用外掛啦"
呢句有問題
唔系電腦側邊 就系用外掛??
客服有讀書嗎= =??咁就可以等量代換??~

佢:"我地公司cap到圖問你3次問題你都冇回應"
佢:"但係個ac都係冇得解封,我地手上面有4張圖,證明問左你4次你都冇回應"
一個又話問3次問題
一個又話問左4次'
姐系3次定4次??
老吹?~!

原帖由 紅纓=^.^= 於 11-1-20 06:05 PM 發表

調返轉諗~~

機械係唔會講大話
人就會講大話~~

玩左十幾年online game~都未試過俾人封
就知乜事啦,行得正企得正~

講呢句野之前想先問你有冇讀過相關知識?
機械唔會講大話 但機械唔係100%準確
好多SOFTWARE都會有衝突OR誤判
我都玩左十幾年OLG未比人封過AC 冇用外掛
但係GC D GAME連封我2次AC 話資料異常
好明顯佢係設得嚴得制
第一
例如1個IP,2個AC入就當外掛,但係世界上有分流器,你屋企2部機,唔通叫你用2個IP?
第二
可能佢個防外掛軟件有誤,認左某D指令就當你外掛
但係而家世界咁多軟件,有一,兩隻D指令佢設定左係唔得既就當你外掛
相信你地玩GAME都有試過開防火牆/防毒就玩唔到

如果真係gm 企係你格離 睇住你打怪 再走埋黎問你 你都冇理呢?

通常有証句 都係要咁樣影相 先有用 知前玩好多game d gm 都係人在你身旁 隱身 或者 睇你一陣 知道你人在 走埋黎問你野

如果佢真係比到張相你睇 係你格離問你 你太專心打怪 或者 傾計 咁就真係自己捉蟲

原帖由 風朋友 於 11-1-23 11:06 AM 發表
如果真係gm 企係你格離 睇住你打怪 再走埋黎問你 你都冇理呢?

通常有証句 都係要咁樣影相 先有用 知前玩好多game d gm 都係人在你身旁 隱身 或者 睇你一陣 知道你人在 走埋黎問你野

如果佢真係比到張相你睇 係 ...

咁都叫做抵死~
我尋日回報外掛~打去客服~
之前佢話封AC前,係有係一般頻問問題~
尋日見佢捉,一句野都冇講就踢晒D人~諗住封左果班人啦~
點知個半鍾之後~係同一地點見返同一班人~
佢地點封號我真係唔知啦~

玩過星曲WEB

我E+玩都係純粹磨時間同識FD,
反正唔會長玩,GC亦唔會比人長玩,
所以我就係度等GC封我,點卡我就唔會買GA啦~
咪住我連錢都比佢食埋,渣都冇~

玩gc d game 預左會比人屈-_-

咁樣好有問題囉- -
我自己打怪果陣都好專心架WO...好難專心咁望住個頻架WO
萬一下次到到我..就真係凶多吉小..

原帖由 賤娃娃..* 於 11-1-24 09:28 AM 發表
咁樣好有問題囉- -
我自己打怪果陣都好專心架WO...好難專心咁望住個頻架WO
萬一下次到到我..就真係凶多吉小..

有時候根本會關頻,又唔係聊天室,打緊怪邊會咁得閒留意,一係個GM就現身企係條友面前

原帖由 41410 於 11-1-24 12:37 PM 發表

有時候根本會關頻,又唔係聊天室,打緊怪邊會咁得閒留意,一係個GM就現身企係條友面前

最ON9係
我打電話去回報外掛~
佢...冇係世頻講野~班人就俾人踢晒~
之後2個鍾左右,係同一個地方,果5個人又出現返晒=]

十週年勳章(賀詞)

招集大量玩家一次過去消費者委員會到投訴吧啦
你地個個都話無用.其實佢要話你有用你吹佢地唔帳架
最終決定權係佢地到又點姐..最終決定權都要睇合唔合理先有用  唔合理一樣可以否決

玩過星曲WEB

http://www.2000fun.com/bbs/viewthread.php?tid=4484127&page=2&fromuid=1362533#pid73902099

恭喜樓主爆煲!!
官方小花剛剛已經好成功咁幫你證明左你當時真係用外掛~
咁大隻GM吊住你尾成半分鐘, 問你4次問題你都唔答, 仲識繼續打怪, 咁都唔係外掛, 難道你盲既?
抵封啦, 真係封得抵!

以下引用官方小花回覆:感謝玩家對小花我既形象付出莫大關懷並予以提點,小花一定會銘記於心。
為左報答玩家既支持同鼓勵,小花已經馬上向GC申請左關於玩家被GM查封帳號當時的記錄圖片,
請留意以下圖片文字框中有詳細記錄拍圖順序。

對於以上圖片,如果玩家能提供當時確實有回應過GM問題的記錄,請交給小花,小花一定會全力為玩家討回公道的!
基於現時證據不足,小花需然想協助玩家,但仍然有心無力。
By ~官方小花~
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-9-21 08:22 AM , Processed in 0.040174 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:工作間 , 網頁寄存