2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 龍之谷 Dragon Nest 好心d人PVP有返d品德
樓主: RainBoW*
go

[討論] 好心d人PVP有返d品德 [複製鏈接]

原帖由 yagami08 於 11-1-31 12:10 PM 發表

CD流 唔夠打就淆時間
好心佢淆就咪學人打 仲好意思話戰術

退等CD 明顯唔關淆唔淆事

你所有game都一樣 換緊彈 會企係人面前換彈再射? / load緊技 會用普攻 擋人技能 ?

打下war3  就知技能既重要性

當換轉你係魔師  全部技要reload  你衝前打 戰士?

CD 回技  當然唔係戰術  明顯係技術啦

原帖由 火天使 於 11-1-31 12:44 PM 發表

退等CD 明顯唔關淆唔淆事

你所有game都一樣 換緊彈 會企係人面前換彈再射? / load緊技 會用普攻 擋人技能 ?

打下war3  就知技能既重要性

當換轉你係魔師  全部技要reload  你衝前打 戰士?

CD 回技 ...

CD流係D技CD完先出黎打人 出完技就跑走等技再CD完 總之無技果時就一定跑走
一俾人打到就黎死就跑到時間完為止

原帖由 yagami08 於 11-1-31 12:48 PM 發表

CD流係D技CD完先出黎打人 出完技就跑走等技再CD完 總之無技果時就一定跑走
一俾人打到就黎死就跑到時間完為止

咁有技就放 無技就走 我對某D職都幾認同 ( 戰士除外)
始終有D職業係專玩技能
假若 魔法師 無技能 你能5能夠 1個打5個 或者 更多?
相反
戰士無技能 你能5能夠 1個打5個 或者 更多?

相同條件 都有唔同既答案 所以唔好混為一談

或者 你可以相反諗下 如果真係得返幾滴血  對方 滿血

你會選擇走 定係 衝個去?
死無所謂 最緊要死得有冇意義

如果得返幾滴血 明知一定殺唔到 呢d唔係叫有品
係網路遊戲入面 統稱 係叫 送分

原帖由 火天使 於 11-1-31 01:08 PM 發表

咁有技就放 無技就走 我對某D職都幾認同 ( 戰士除外)
始終有D職業係專玩技能
假若 魔法師 無技能 你能5能夠 1個打5個 或者 更多?
相反
戰士無技能 你能5能夠 1個打5個 或者 更多?

相同條件 都有唔同既答 ...

唔係所有時間都要同人沖去打 賢者開盾無理由唔跑 但係有D人係全時間跑 無技無血淆低跑全場

原帖由 yagami08 於 11-1-31 01:14 PM 發表

唔係所有時間都要同人沖去打 賢者開盾無理由唔跑 但係有D人係全時間跑 無技無血淆低跑全場

你上篇講cd 流
但呢篇又要引用我  回覆你篇cd流講 純跑

但係話 全時間跑 後面有加句無技無血 淆底跑全場
(究竟係打到無血之後先跑 定係 由頭跑到落尾)

你組織好想表達d咩先再講

原帖由 火天使 於 11-1-31 01:21 PM 發表

你上篇講cd 流
但呢篇又要引用我  回覆你篇cd流講 純跑

但係話 全時間跑 後面有加句無技無血 淆底跑全場
(究竟係打到無血之後先跑 定係 由頭跑到落尾)

你組織好想表達d咩先再講

你講緊咩

原帖由 yagami08 於 11-1-31 01:24 PM 發表

你講緊咩

失憶的話

睇返樓上自己回覆左d乜

原帖由 火天使 於 11-1-31 01:32 PM 發表

失憶的話

睇返樓上自己回覆左d乜

CD流全時間跑 一開波跑到有技 出完技再跑
無技無血跑全場 成個場周圍跑
你理解有問題?

原帖由 yagami08 於 11-1-31 01:35 PM 發表

CD流全時間跑 一開波跑到有技 出完技再跑
無技無血跑全場 成個場周圍跑
你理解有問題?

你自己都仲未察覺到有咩問題

原帖由 yagami08 於 11-1-31 01:14 PM 發表

再睇返你自己引用 我篇回覆   其實個篇 已經解左你問題

你理解唔晒 唔好反口話人

原帖由 火天使 於 11-1-31 01:41 PM 發表

你自己都仲未察覺到有咩問題

再睇返你自己引用 我篇回覆   其實個篇 已經解左你問題

你理解唔晒 唔好反口話人

好似係你理解有問題 夠其引用二句野話我組織有問題
自己理解有問題仲好意思係簽名到打句咁的野出黎

原帖由 火天使 於 11-1-31 08:55 AM 發表

麻煩你睇清楚內容
由中段起 已經有人講到 成場走係理所當然
你 引用我篇野 最底個幾句 我都表明左 我係回覆緊 第2個
而唔係開post 個個

成個post 由開頭 打到無血就走  去到 有人講入到場 純走 無錯
你甘 ...

道不同
回錯你, 送你一句 "Sorry"

樓上兩位都針對錯位置吧…
其一:一開始已經在跑去等CD、無血又跑…即是全程在跑
其二:法師弓手,技用完未CD完,當然要跑,唔通右鍵普攻打!?
其實係講緊兩種情況耶…

其實跑唔跑依個問題都幾灰色…
遊戲當然無規定唔比跑,亦無規定可以跑…
在無一個明確既規定或意識時…
就只能睇個個人,夠竟係點跑法啦…

像其一的,一開始已經跑,無尾飛陀咁,越叫越跑咁等CD…
等好CD先衝過黎打,就黎死或者無曬技又要跑到鬼死咁遠時…
依種人真係好想在心裡咀咒你…對於腿短既賢者黎講,應該更加想打爆佢地

不過亦有人話咁係技術!因為佢跑等CD時,另一個人一樣在CD中…
不過,係D限時既對戰黎講,跑:為左等完場,正確黎講係打唔過等完場既「跑」手黎講…
比人鬧係好明顯!因為無人會為左一個只會跑既人黎耗時間

至於其二,有近攻當然有遠攻…遠攻緊係遠打…唔通企係你面前射你!?
雖然講遠攻既法師和弓手要拉距離…但都要有技巧…
唔好一味跑遠遠…跑遠拉打,咁樣都只係因為你利用左個職業優勢…唔係你技術…
(唔好同我講依D都係技術策略…雖然都是策略一種…
拉距離有技巧,人地輸左想鬧都唔係你道理多!
已有 1 人評分Good 收起 理由
RainBoW* + 1 你說的內容我非常同意

總評分:  Good + 1   查看全部評分

d劍士有跑都好意思話法師cd流
0n9

的法師都成日走啦 咁不如話法師賤格,又唔見法師企定定出技打人  戰士招走技整黎做乜?用黎走 成個場咁大 pvp一定唔可走咩?走又叫cd流?你企係到等佢走過黎 你企個陣都等緊cd流w0r 跟本唔成正比 比例 人地殺你 唔通真係企係到 黎殺我啦/同佢駁過? 大家識講啦 好 我一下打死佢 ~_~ 真係會咁咩? 咁招技咪無用 法師夠有 3招走技 咁代表咩-.- 未玩過戰士 當然唔明 真係企係到就咁出技咩 戰士前衝=狗?  失望失望失望 觀念完全錯哂  本人不是戰士 只是幫戰士證明 ,但係真係一值走,唔打個的,一尾開場就一路走,真係無對你郁過手既  就認同咁可能頭幾場就睇下對手點打法啊嗎 唔可以架咩!

已有 1 人評分Good 收起 理由
今鳥 + 1

總評分:  Good + 1   查看全部評分

原帖由 aesopq68922 於 11-1-31 03:10 PM 發表
的法師都成日走啦 咁不如話法師賤格,又唔見法師企定定出技打人  戰士招走技整黎做乜?用黎走 成個場咁大 pvp一定唔可走咩?走又叫cd流?你企係到等佢走過黎 你企個陣都等緊cd流w0r 跟本唔成正比 比例 人地殺你 唔通真係 ...

走係正常 但係一出完技/大技就走 走到cd完就番黎再出過
腳短的賢者根本都追唔到  你估真係等佢行到附近普攻連死佢

回復 112# 霧暮★貓 的帖子

你講緊d咩呀?利用職業優勢同特性唔係技術?咁不如大家封技除裝搵腳踢啦.駛咩揀職業!
而有d人認為個個職業都可以走.係戰士唔可以走咩道理呀?戰士優勢係走就唔比走,咁咪即係時空魔導唔好出時空,箭神唔好出引導丫!
而冇血就淆底?個d唔係叫淆底囉.大家同等級同血量就退出場地就叫淆,自己冇血行埋滿血既人度個d叫送菜,關淆咩事
而咁q多個場揀係要揀中型場,唔鐘意咪揀小型囉,狗條春咩
(自己對號入座啦,費事分開貼)

魔導要等cd?咪玩啦- -

十週年勳章(賀詞)

原帖由 泥濘上的騾 於 31-1-2011 02:56 PM 發表
d劍士有跑都好意思話法師cd流
0n9

有邊個法師唔係cd流= =
唔cd流唔通企係度用普攻
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-6-5 02:55 PM , Processed in 0.049641 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存