2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 戀愛疑難雜症 請求成熟男人,女士士解答,萬分感謝
返回列表 發新帖 回覆
go

請求成熟男人,女士士解答,萬分感謝 [複製鏈接]

十週年勳章(賀詞)

本人今年20歲,拍過3次拍
細過果陣玩,唔讀書,呢家收心養性
有份穩定既工作,又讀書,都怪自己細過唔識諗,辛苦返都應該

今年識到1位比我大既女仔,佢份人有小小傻傻地,口直心快,熟落左都幾關心朋友
但其實我份人好慢熱,
可能係咁女性緣真係極低,朋友既話真係得1,2位女性朋友
其實我想追佢嫁,但年齡差距...可能係問題...
我怕自己諗野唔成熟,又怕比佢只係當我細佬看待
但係相處落真係有FEEL...同佢有講有笑,
我知道有人想追佢...眼見佢係咁拒絕果個人,有陣時都問自己,我會唔會好似佢咁呢...唉,我唔想亂黎...怕追佢
佢就避開我,連朋友都無得做...
有時都問自己真係同佢拍拖
我比到d乜野佢...就算係份工,都要努力3年先見到成果...
或者我諗得太多...有D事唔應該諗都諗左先...
但認真先會考慮對方...求大家比d意見我...

應該好似呢家同佢有誚有笑
定主動出擊好....

有小小新進展
我係FB問佢買部D90相機好唔好
當日無答我,第2日就打返比我
話幫我問左FD,果部相機有乜好同有乜唔好
之後重同我傾左陣相機既話題

好唔好問佢2月13,14有無人約

原帖由 遺留 於 11-2-3 06:39 PM 發表
本人今年20歲,拍過3次拍
細過果陣玩,唔讀書,呢家收心養性
有份穩定既工作,又讀書,都怪自己細過唔識諗,辛苦返都應該

今年識到1位比我大既女仔,佢份人有小小傻傻地,口直心快,熟落左都幾關心朋友
但其實我份人好慢熱,
...

我不成熟,我都無努力讀書,而家工都無埋
你問題不大既,只係怕追左失敗無朋友做,溝通又無問題,有講有笑
你應該係個吾錯既人,比D信心自己
2月14...你可以約下佢出街...呢D吾同讀書..好多野過左追吾返
街裡愛人一對對,是個求愛好機會
支持+1

笑傲無雙 玩過星曲WEB

你甘問..女方一定知咩事...比我就約左先算

雖然小弟並說不上甚麼成熟(才一次罷了)
還是一個愛玩幼稚的十八歲少年(?十八歲骨都脆)
在你文中得知你那位朋友也很關心你.
我覺得其實男生最緊要主動一點.
或許她不懂你在想甚麼的.
既然難得有一個大好機會.
何必不嘗試一下呢?別像我與她的關係搞得糊里糊塗的;
加油;D

有時候變左好好朋友 就好難做到情侶
所以睇下你自己點諗喇
但係我想同樓主你講一句

試左唔一定得 但係唔試就一定唔得.....
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-30 07:55 AM , Processed in 0.025814 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存