2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 AVA戰地之王 唔好介意我又擺上黎啦~~有事實比大家睇~誰是誰非大家判 ...
樓主: HAYATO~輝
go

唔好介意我又擺上黎啦~~有事實比大家睇~誰是誰非大家判斷 [複製鏈接]

原帖由 alolun 於 11-2-28 02:49 PM 發表
有人派膠
快d接快d接

講真  你玩得就預左
一係你就等齊人 有同團就踢  
就係咁簡單
你自己都可以組隊人一team架

閣下膠既定義係咩?
你玩得就預左<---呢個想法好有問題,係咪一句預左就唔可以反抗?唔可以有權發言先?請先搞清楚係咪成日可以一句預左就無左件事?出街自己條女比人非禮你係咪可以一句話出得黎街就預左嫁啦
係咪好多野都要啞忍先?

一係你就等齊人 有同團就踢<---點解又唔可以d人睇清楚房名,就算無睇到入場,我係金頻都一而再再二三講明...佢地可以自離...點解要繼續玩落去?

你自己都可以組隊人一team架 <---請問咩叫路人場,點解一定要同d玩到好熟既人組隊?
我覺得同路人雜牌軍合作滿足感大好好多,點解唔可以尊重下路人玩家?
係咪就係咁可以無視呢d玩家既權利先??

開中途唔可以加入咪得囉~,~ 黑方就黑方啦...比人反黑又要吊~,~

你開始之前見到對面有3個S/D 3.5+ 就算唔同團你咪又係今踢人~,~我又唔信你會自離今有品呀~,~

原帖由 cary2010haha 於 11-2-28 06:27 PM 發表
開中途唔可以加入咪得囉~,~ 黑方就黑方啦...比人反黑又要吊~,~

你開始之前見到對面有3個S/D 3.5+ 就算唔同團你咪又係今踢人~,~我又唔信你會自離今有品呀~,~

sorry,唔好將你自己做既野代係每個人身上~thx
而且我從來唔開黑房,輸羸我無咩所謂
信不信由你,再唔係可以大家出黎交流下,印證一下
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-21 09:57 PM , Processed in 0.034959 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存