2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 九尾Online 原創<明月秋雪>小說------#40--第二章(已完)#47--第三章 ...
樓主: angelkeung
go

[分享] 原創<明月秋雪>小說------#40--第二章(已完)#47--第三章(上集) [複製鏈接]

吹到變埋做妲己~

笑傲無雙

第一章:落雁崖奇遇

涼風輕吹~小鳥飛過~美麗的地方~
"出左城...依到應該就係落雁崖,放番隻狐吉出黎先(白煙)"衛劍嵐自言道
"終於可以斗斗氣"櫻姬說
"咁我應該去打咩??"衛劍嵐道
"你90lv仲想打咩!?,無得升嫁la,幫下d新人la,幫佢地打下幫會王任囉"櫻姬說
"下,咁悶"衛劍嵐道(心想,算la,都唔打算番去現實世界,幫下人囉,好過hea下hea下)
望下個排名榜先
(1)龍捲風     90lv(依期人氣高
(2)星月酉星     90lv(始終都仲係新ser第一名orz,比個第2你
(3)紫冰     90lv(木筏友~比個第3你
(4)衛劍嵐     90lv(作者,你吹我唔漲
(5)依晴     89lv(秋月花語會長,風頭都一時無兩
(6)WING     88lv(職業殺手,比佢殺左幾次,我要佢系我既作品比我殺番xd
(7)清靈     87lv(手腳跟口是一樣-------利刃!!!
......
(10321)寂靜     47lv(得罪了大佬...orz
(584331)千禧寶寶     11lv(被嘔打.....中)

好la,加下d俠義值先,密個低lv d~~~~
(密語)衛劍嵐to千禧寶寶 :你好!!
(密語)千禧寶寶to衛劍嵐 :我唔好!!
(密語)衛劍嵐to千禧寶寶 :-.-""orz...我有無野可以幫到你??
(密語)千禧寶寶to衛劍嵐 :你唔出聲就幫到我!!!
(密語)衛劍嵐to千禧寶寶 :點解咁講T.T,我想幫下你升lv 姐...
(密語)千禧寶寶to衛劍嵐 :因為我打算應你既時候...我...我.....被洪獸......
(密語)衛劍嵐to千禧寶寶 :下....咩d洪獸咁變態....連小朋友個x都唔放過...
(密語)千禧寶寶to衛劍嵐 :你個x系咩意思??
(密語)衛劍嵐to千禧寶寶 :個x字出唔到,器官黎
(密語)千禧寶寶to衛劍嵐 :哦,系ar,我最自豪既最大器官....比佢開左個洞>.<,都系因為你!!
(密語)衛劍嵐to千禧寶寶 :下!!!!
(密語)千禧寶寶to衛劍嵐 :我講緊皮膚ar!!!!!!!!!(....gm教的...
(密語)衛劍嵐to千禧寶寶 :咁....我幫你打番佢=.=""
(密語)千禧寶寶to衛劍嵐 :真既!?我既坐標系x:540.y:460,你要小心,隻野好勁!!系維護後既新野黎!!
(密語)衛劍嵐to千禧寶寶 :組隊先
叮....
千禧寶寶 加入隊伍.
(隊伍)衛劍嵐:我到左la
(隊伍)千禧寶寶:我死左LA  T.T
(隊伍)衛劍嵐:下,咁點算?!(櫻姬邊開金口邊摳打我道:你有招救人既法術嫁!!(.....真的好痛,不要再打了T.T
(隊伍)衛劍嵐:等我救左你先......念咒中............
一道強光射向千禧寶寶上..
(隊伍)千禧寶寶:YA!,你要小心,隻野真的好強!!
(隊伍)衛劍嵐:唔怕,我有90LV,裝上武器先(自豪道)
打買背包,無裝備-.-.......(一塊葉飄到地上
(隊伍)衛劍嵐:你等等我
打開元氣舖,買!!!!!!!!
(隊伍)衛劍嵐:OK LA
(隊伍)千禧寶寶:快黎,隻野係依到!!!!
前方出現一隻20人高,10人闊既武將....
(隊伍)衛劍嵐:咁大隻!?
(隊伍)千禧寶寶:係AR,就係佢!!!
(隊伍)衛劍嵐:好!!等我黎!!
隻王好似知有人會攻擊佢,召左3-40隻小王系佢身邊,衛劍嵐,大叫"櫻姬幫拖AR T.T"
櫻姬食冬瓜子道:怕咩姐~你用左我,閃+300,命中+300,被打暈時有99%機率會反暈"
隻王當然用晒bb吸奶既力都系...........miss....miss........miss.......(個miss系咁跳=.=""
衛劍嵐念咒....念凍術!!(爆..........死晒=.=""
有個大寶箱出現:打開..........全kuso裝一套(打開後全數入落收藏冊)
(隊伍)衛劍嵐:..................(依個設定同bug無分別=.=,唔話比小狐NT知xd)
(隊伍)千禧寶寶:wow,你就好la,咁正!!,不過我都好,打左佢,我升左50個lv^v^~依家61lv~哈哈
(隊伍)衛劍嵐:..................(早知我頭先唔買kuso裝,7.7晒)
(隊伍)衛劍嵐:好la,咁有時間在搵我^^
(隊伍)千禧寶寶:一定會!!
---------------------------------第一章完-------------------------------------
排名:
(1)龍捲風     90lv
(2)星月酉星     90lv
(3)紫冰     90lv
(4)衛劍嵐     90lv
(5)依晴     89lv
(6)WING     88lv
(7)清靈     87lv
......
(3788)千禧寶寶     61lv
(9788)寂靜     48lv

又有新野睇。

原帖由 Oliva@@ 於 11-3-3 10:26 AM 發表
吹到變埋做妲己~

邊個係妲己呀?

笑傲無雙

原帖由 卍中仔卍 於 11-3-3 04:48 PM 發表

邊個係妲己呀?

佢得戈吹字,勿信十足

原帖由 angelkeung 於 11-3-3 06:16 PM 發表

佢得戈吹字,勿信十足

好采我冇信

笑傲無雙

原帖由 卍中仔卍 於 11-3-3 06:18 PM 發表

好采我冇信

你叻仔

笑傲無雙

90lv`有咩做`del人再升過只啦`
一係轉生*-*死反落1lv

死人johny我比你1日時間你..
你嘔返個篇奇緣出黎.v.

笑傲無雙

原帖由 神陵 於 11-3-4 12:02 AM 發表
死人johny我比你1日時間你..
你嘔返個篇奇緣出黎.v.

你份人...急到呢~~

笑傲無雙

第一章更新左la@@

你最好快d搞掂佢t_t
仲有=[
我要排第3 lol

JOHNNY哥@@
我係樓上個位人興個fd
加我落去

(我係電子@@)

;o 你個屎忽鬼專心d作啦. 仲有.. 我冇咁衰-.- 成日打你..
請你作返好小小-_-"我可唔可以變狐女唔做狐吉-0-

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

寂靜 好陰公 !!!!

簽名被屏蔽

唉T^T 仲唔出, 你真係冇良心

我由11lv變成61lv!

咁快變到90LV既= =

笑傲無雙

第二章  巧遇決戰!!

"幫完新手真係心情好~日行一善都係唔錯:)番一番城睇下有咩正野買先"衛劍嵐道
"哇!!咩物價黎!?17LV掌印都要500金!?鑲金咩!..咦!?<鑲寶的朱日掌印>...真的有寶=.=.....(鬼買: )
"<大師的鐵鎚>50銀,正野!買左先"衛劍嵐去收信中
"YA~收到正野!....突破一個白影飛過搶我手上的<大師的鐵鎚>,傳音"借鎚一用""
一個黑影跟一道白影打得火熱...衛劍嵐就取出神奇寶貝機出黎..SORRY,係排行榜身份機
龍捲風 人型生物 90 LV 是不可惹的高手,其雙手沒武器亦可如刀鋒殺人
依晴  人型生物 90 LV 女性一般都是不可惹的,愈高等級愈惡,屬極度危險生物

"嘩!兩大高手對戰!囉部DC機出黎先!...唔記得我入左GAME到-.-.....無機...(灰..."衛劍嵐道
只見龍捲風一路進攻,依晴一路用大師鎚修武器,龍捲風殺到依晴汗流浹背,淡淡女人香令龍捲風動作慢了
忽然依晴像美少女高達爆女魔鬼一樣,回劍橫斬,當頭棒渴,上中下三路突刺,龍捲風後發先至直擋,後避,左閃,但營勢已變
龍捲風一直目不轉睛對手的重要地方,一絲絲血從鼻中溢出,可憐的依晴只想把眼前的敵人殺死,毫不留意身上的布給龍捲風
斬到支離破碎.

衛劍嵐心想"這龍捲風前世未看過女人嗎 "

龍捲風經失血過多,經已無力再戰,依晴亦因裝備0耐久沒法再戰(剛剛還用了大師鎚..100變0.....
龍捲風開口道"為什麼這樣!!!"
依晴亦開口道"你又為什麼這樣!!!"
衛劍嵐心想"為什麼這麼多為什麼!!!"
龍捲風開口道"你知我暗戀你,我為了你甘願放棄一切,!"
龍捲風在地上畫上一個圈道"我對你的愛永不會完!!"
依晴亦在地上畫上一個圈道道"我對你的愛永沒有開始!!,你死心吧LA"
拍賣行的員工上前替身上一絲幾乎不掛的依晴披上<生存的衛士服>
依晴說"謝謝你"
拍賣行的員工"不用謝...多謝你50金"
%^#^&#$&#^&#&#$^$
"多謝你50銀"衛劍嵐上前道
依晴說"拍賣行的小子,明天上黎"秋月花語"幫會囉錢吧"
衛劍嵐上前道"我呢!?"
龍捲風嘲笑道"50銀!?地下都有啦,再唔係你爬過黎,我施捨比你~哈哈"
衛劍嵐搖頭道"唔要啦,你D錢除左有血,仲有體臭味"
龍捲風怒道"你想被打嗎!!!\"/╬

---------------------------第二章完-----------------------------------------

‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 08:45 PM , Processed in 0.029326 second(s), 9 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存