2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 BT 電腦PC遊戲區 《極品飛車15:變速2(Shift 2 Unleashed)》 [EN][6.75G ...
樓主: 惡魔O獵人
go

[賽車] 《極品飛車15:變速2(Shift 2 Unleashed)》 [EN][6.75G]   [複製鏈接]

很想要,比我啦 ~

等左好耐,終於都出左喇

終於出...等左好耐!!thx!!

我想問隻game,,f健c健b健
..仲有上下左右
仲有d咩健係有用= =
我唔係好識玩...仲有咩健係shift?

@@新野黎..下載先..唔該哂..

未玩過
好似好正咁
thx

thx a lot
wait for a long time
support

出左了..dl先..thx

回復 1# 惡魔O獵人 的帖子

讚啊!Thanks!

多謝分享~~~~~

thanks~~~~~~~~

感謝分享~THANK YOU~~

正GAme推推推推

THX!!!!!!!!!!!!!!!

thx u ar...............

點解我要打序號既 無人同我一鳩樣 ?

感謝分享........

原帖由 惡魔O獵人 於 11-4-1 01:22 AM 發表
我都話我用#1 個個~
再講根本係你個人問題 如果係Crack / Game 有問題我都唔會玩到啦
你講到好似唔關你事咁 咁你咪自已上3dm/遊俠慢慢睇下有無你個問題囉 我就無見到囉
你話唔關硬件事 一係Win7 問題 一係Game 事 ...

我用咁態度同你講野純粹係覺得你態度有問題姐
咩你班友佢班友咁
game又唔係你up
破解又唔係你整
問題係邊都未知係到話人咩咩問題
轉下載就好似好威威咁
講到其他人好似第一次dl game咁
咩都唔識
我用紅字係怕你睇唔到渣盲毛
唔係咩巴唔巴閉
加感嘆係因為見你成日將幾個問題歸納埋 好離譜
(無限load /彈game/序號)
加上我唔係話你Crack有問題啊盲毛
首先個Crack唔係你ge ok?唔好講到好似你寫出黎咁啦
個句我係問你用緊個Crack係唔係你post個Crack姐

我個朋友張卡同我一樣
玩到
你又解唔解釋到啊?
過熱會無限load?
PS:佢粒種係Need.For.Speed.Shift.2.Cracked-ali213
唔係呢個post下載

本來我都唔_想用咁語氣
係你打_埋呢d底線我先咁_燥渣
_ _ _  =]

我都講_左算嫁啦
最多唔玩
你又要撩_人

唔好無證據之下 就下判斷好唔好呢?
呢個係你最先ge問題
你話你果d叫證據
我上面都有證據啦
你唔下判斷我都唔會串你

thx~~~~~~~~

十週年勳章(賀詞)

回復 158# 0田仔0 的帖子

1. 過熱唔會=]? 你有無試過呢,咁醒唔好問我啦。 我自已買過張成日過熱o既卡就乜game 都無限load ok? 你有無呢 阿生

2 .加上我唔係話你Crack有問題啊盲毛?<- 連自已up過咩都唔記得? #72 明顯係破解問題  唔明點解你係都要話人設備問題 阿生你自已話完我 個crack  明顯有問題囉 老人痴呆 唔記得?

3.轉下載就好似好威威咁 我幾時有講過阿 唔好老屈啦

4.我用咁態度同你講野純粹係覺得你態度有問題姐 對住你呢D咁"好"態度既人係用返呢D 態度嫁啦 唔係你想點阿 傻

5.紅字係怕你睇唔到渣盲毛 我盲就你紅唔紅字都睇唔到啦 用下腦先講野ok?

6.首先個Crack唔係你ge ok?唔好講到好似你寫出黎咁啦  
   個句我係問你用緊個Crack係唔係你post個Crack姐 同 "2."

7.本來我都唔_想用咁語氣
係你打_埋呢d底線我先咁_燥渣 你D態度咁好 我何嘗唔火呢

8:唔好無證據之下 就下判斷好唔好呢?  判斷 同 推斷 係2樣野黎 ok? 學下中文先啦 我話 "我睇你班友" = "我估你班友"    我用詞多數用 "覺得" 你邊到見到我話 睇你一定/明顯係system 廢啦....你話 明顯 姐係 100% 啦

9.我個朋友張卡同我一樣  玩到 你又解唔解釋到啊? 你同佢display 卡一樣有咩用? CPU呢 RAM呢 下? 全部一樣? 卡一樣味update driver ?
要解釋大把可能性啦 係可能性ok? 一陣又話我 下判斷啦

10.講到其他人好似第一次dl game咁 咩都唔識? 醒目 用睇你隻眼睇真D 我話緊邊D人 我話緊個D 見到crack 有毒就大驚小怪o既人 OK?  咁連crack detect 有毒都咁出奇 唔係第一次dl game 乜都唔識係咩呢?

11. 你之前話咩 system 事就唔係load 唔到 係咩load到塞住定唔知咩..... 有無玩過gta? gta 加晒高清 加晒mod 我張卡都頂唔順 load黎load去都唔得 最後del game(我經驗)

12.game又唔係你up 破解又唔係你做,,,鬼唔知咩  再講根本唔係game/crack 事 你咁鐘意叫人解釋 不如你解釋下我(人地)點樣用一個"明顯有問題o既 Crack" 入Game 呢 咁神奇?

13. 你由始至終都話明顯 Crack/Game 有問題唔關 你system 事係咪? 我自已都係用#1 種/Crack 而我玩到 所以你話"Crack/Game 有問題" 係不成立
我由始至終 都話System 有問題. System 範圍好大  Sound Card,Video Card, Ram,Os, CPU,Driver 等等 重要=Video Card, Ram,Os, CPU
Video 你話同fd 一樣:Driver Version 呢? Ram 呢 CPU呢 ?
你又話can you run it 唔準啦 姐係好能唔夠玩又可能夠玩啦 Can You Run It 唔算證據之一廢左
所以我話System 問題唔夠係 無從判斷 = 可能關 可能唔關

你咁醒目唔好問我丫笨 自已搵可能性 解決囉 .

我講多次 我用我 Post 既全有野 包括 3dm種 遊俠 crack

你中味答我 唔關crack 唔關 種 就關過熱 唔關OS 唔關system 會關咩阿 指教下

你自已由page 1 睇到最後 睇下有幾多個有你呢個問題 2個?  我post 上o既野有問題 就個個都話啦
比少少邏輯
P.S 請正面回答我各個問題=]

‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-1 04:39 PM , Processed in 0.038120 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存