2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Asgard 夢之領域 夢領真係有咁討厭咩?
樓主: matlaw
go

夢領真係有咁討厭咩? [複製鏈接]

原帖由 krizza105 於 11-4-18 11:18 PM 發表

同意
我覺得某D人愈講愈離譜, 完全唔識尊重人.

越講越離譜唔係講緊我丫嘛一3一
已有 1 人評分Good 收起 理由
bread + 1 感謝你的明白事理

總評分:  Good + 1   查看全部評分

樓主~我地係嬲GC果D宣傳手法,明知唔同哂都仲話'原汁原味'
打個比喻
買左支生抽,開黎用先知係頭髮油~完全唔係果樣野=.=
賣生抽的人擺明昆水.....知後仲要話:依個係新配方,你用唔用??

原帖由 waewae 於 11-4-18 10:48 PM 發表

支持依嫁夢領既人 就知系轉過好多隻game對技樹系統都好習慣 ...

其實我都唔鐘意玩技能樹....人有我有,,,1級1點咁...""商城點錯就洗點=0=""

我都想玩下要升技,,靠努力既遊戲...靠商城....~""~只要我有錢,,,什麼都可以吧

笑傲無雙 忍影世界 玩過星曲WEB

原帖由 szelung0812 於 11-4-18 11:38 PM 發表

其實我都唔鐘意玩技能樹....人有我有,,,1級1點咁...""商城點錯就洗點=0=""

我都想玩下要升技,,靠努力既遊戲...靠商城....~""~只要我有錢,,,什麼都可以吧

對呀~  如果我系富豪二代 我真系可以 唔洗點玩-.-  稱霸online  game界

原帖由 waewae 於 11-4-18 11:23 PM 發表

系唔系  韓廠:程式代碼比左你 你死你事 搵唔度錢 關我春事   !?    韓廠:喂你搵唔到錢唔緊要  尾數記得比埋我

敢你覺得係唔係丫?
就好似有人同你買左部電視,睇左半年先話要退貨,原因係部電視睇唔到依家最新出既3D畫面,你又會唔會肯比佢退?

你最多同佢講,你係買時有一年保養,依家個保養仲未完,如果唔係人為損壞,我仲可以免費同你維修,但之前比既錢,就SORRY,退唔到啦﹗

原帖由 三藏 於 11-4-18 11:42 PM 發表

敢你覺得係唔係丫?
就好似有人同你買左部電視,睇左半年先話要退貨,原因係部電視睇唔到依家最新出既3D畫面,你又會唔會肯比佢退?

你最多同佢講,你係買時有一年保養,依家個保養仲未完,如果唔係人為 ...

我覺得系呀!_!     系代理傻仔 搵自己笨!    記住!  之後等等既事隻夢領發展成點!真系唔關我地事!我地好多人講左好多野 唔聽唔改
到最後變成點....   A_A  GC 攞黎賤

其實如果GC一開始已經話比我聽神領在港版會大改變,我一定冇咁嬲

原帖由 Oo~天界~oO 於 11-4-18 11:52 PM 發表
其實如果GC一開始已經話比我聽神領在港版會大改變,我一定冇咁嬲

點知佢標語昆左你

原帖由 matlaw 於 11-4-18 08:40 PM 發表
~個性格完全唔係你既老婆仔女~
但係你要記著佢始終係你GE仔.女
呢樣係永永遠遠都唔可以抹殺GE事
你地唔玩你地GE事..
只係留D餘地比一班想玩GE人

打手 =.=""" 你岩既 我地唔應該講事實...廢事無人玩啦 攪到某公司無錢搵就唔係咁好啦

笑傲無雙 玩過星曲WEB

原帖由 Oo~天界~oO 於 11-4-18 11:37 PM 發表
樓主~我地係嬲GC果D宣傳手法,明知唔同哂都仲話'原汁原味'
打個比喻
買左支生抽,開黎用先知係頭髮油~完全唔係果樣野=.=
賣生抽的人擺明昆水.....知後仲要話:依個係新配方,你用唔用??

你比左錢玩啦咩?
買左支生抽,開黎用先知係頭髮油~(你比左錢買燥好正常)

班舊玩家最鐘意扮神聖, 咩愛, 又咩等左好多年,
講到咁有性格到最後咪又係接受, 回憶係成班人一齊玩, 唔係只係打寶升技,
有一大班人既就算只係坐係到傾計, 都好玩過你一條友去升技打技書好玩呀, 特色....
分下咩係真正既回憶先啦
bread + 1 你說的內容我非常同意

原帖由 matlaw 於 11-4-18 07:45 PM 發表
睇左2KF+巴哈個個都係到吊
但係我覺得唔係真係咁差姐..
就算個垃圾研討會反應唔到問題
咁又點姐大家應該一早都諗到GA啦~
唔好話係GC丫,就算係其他代理大家都應該一早知個所謂GE研討會根本係做SHOW
我個人覺得(我 ...

我沒有補充,回憶是朋友們,神領其實也是一條引子

你地覺得GC咁有問題,咪唔好玩佢既GAME囉~
更何況又唔使錢去玩...都免費架啦~
明知佢係靠商城為生,都仲要幫佢買點既咪ON9囉~
GC其他GAME我都有玩...一次都無買點~
人地咁改法都係想大家可以多D互動,
咪再係度扮自閉升技能啦~
睇住以前個個玩神領係海島練技能玩自閉,
打七仔打馬打石化區3條友打哂~
咁仲叫一班友玩咩~
無得打技能書你都係怕少左賺神幣既機會之嘛!
隻GAME又唔係全部都用技能點,有D技都係要靠打技能書架~
怪唔知得D台灣人都笑你地呢班所謂要原汁原味既玩家啦!
轉貼:http://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=04689&snA=5144&tnum=8
http://forum.gamer.com.tw/C.php? ... nA=5119&tnum=20
http://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=04689&snA=5044&tnum=3
http://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=04689&snA=5140&tnum=1
http://forum.gamer.com.tw/C.php? ... nA=5080&tnum=17
我地唔係要幫GC講野,咪再話咩打手啦~你睇下人地台灣人就知啦~
bread + 1 最後一個good比埋你

原帖由 maggie28 於 11-4-19 07:52 AM 發表
咪再係度扮自 ...

冇錯, 靜係將"特色"同"回憶"掛係嘴邊,
但係執著既只係遊戲系統既改變, 原來回憶就係"升技""打技書",
其實好想知道, 佢用咩方法去搵錢, 或者商城應該賣D咩, 佢地先會順氣,
時裝唔係人人會買, 轉蛋你會話呃錢, 衝裝物品你又驚港幣戰士出現, 經水又話呃錢,
技能重置你又覺得係佢刻意搵多條路去賺錢(我敢講佢唔出先大獲),
唔想花錢既人比自己強, 但係又唔願意花錢, 重點係你的確可以一蚊都唔俾,
對我黎講, 賣咩都冇問題, 佢唔出D過份破壞遊戲平衡既野就已經好足夠

原帖由 maggie28 於 11-4-19 07:52 AM 發表
咪再係度扮自閉升技能啦~
睇住以前個個玩神領係海島練技能玩自閉,
打七仔打馬打石化區3條友打哂~
咁仲叫一班友玩咩~
無得打技能書你都係怕少左賺神幣既機會之嘛!
隻GAME又唔係全部都用技能點,有D技都係要靠打技能書架~
怪唔知得D台灣人都笑你地呢班所謂要原汁原味既玩家啦!
轉貼:http://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=04689&snA=5144&tnum=8
http://forum.gamer.com.tw/C.php? ... nA=5119&tnum=20
http://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=04689&snA=5044&tnum=3
http://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=04689&snA=5140&tnum=1
http://forum.gamer.com.tw/C.php? ... nA=5080&tnum=17
我地唔係要幫GC講野,咪再話咩打手啦~你睇下人地台灣人就知啦~

貼堆link出黎有咩意義~一3一?
入面咪一堆人反對~
無論所謂支持有幾多
反對聲音都係幾倍以上~一w一"

基本上ccb後就完全無諗住要買點~XDDD
唔好以為台灣無打手~雖然佢地有d真係唔係~
但係入面有個叫星仔既人
都係之前響度俾人話係打手~@o@

都係果句啦~每個人追求既野都唔同既~
打技書~升技~瘋狂爆水~無疑係特色之一
無左就係無左~

原帖由 TamakiNami 於 11-4-19 07:59 AM 發表
冇錯, 靜係將"特色"同"回憶"掛係嘴邊,
但係執著既只係遊戲系統既改變, 原來回憶就係"升技""打技書",
其實好想知道, 佢用咩方法去搵錢, 或者商城應該賣D咩, 佢地先會順氣,
時裝唔係人人會買, 轉蛋你會話呃錢, 衝裝物品你又驚港幣戰士出現, 經水又話呃錢,
技能重置你又覺得係佢刻意搵多條路去賺錢(我敢講佢唔出先大獲),
唔想花錢既人比自己強, 但係又唔願意花錢, 重點係你的確可以一蚊都唔俾,
對我黎講, 賣咩都冇問題, 佢唔出D過份破壞遊戲平衡既野就已經好足夠

唔好亂咁屈~技能重置確係搵$$既一個玄機~XDDD
都唔知你「無錯」d乜~都無人認同你講既野~XDD
"特色"同"回憶"係其一~GC欺騙舊玩家係其二~
你話我打橫黎講都得~
總之就係GC左人之後就話無辦法~
而家俾佢呃完就唔妥GC~佢做乜都係克人憎架啦~XDDD

多9魚~o~
家陣有人企硬話一定唔玩咩~
gc隱瞞真相係鐵一般的事實
鬼唔知係韓方改?
你地到依加都未搞清楚d人係度嘈咩就要係度扮清高
好心你地啦
個所謂既偽研討會根本就係垃圾
個泡菜講左一大堆野,講真我都好想耐心聽下佢地改版既原因同意見,無奈gc班_樣只係覆番幾句官網上都睇到既廢話.
問題係抽出去問,咁同開記招/問答會有咩分別?
我地係受你地邀請架,訓醒未?
我都明白果日係有人激左d,發洩左落gc既職員度
佢地都有佢地既唔岩
明白你地只係打份工,好多政策都唔關你地事
果日本來想行埋去同你地傾2句安慰下你地,可惜我淆底><
但你地個ccb出得咁_柒,預左d人會不滿架啦
但個研討會既準備仲係可以咁不充足,呢個係你地既責任
RECEPTION仲要有班咁_柒既人係度
見到都作嘔
試想下,如果gc一開始就公佈韓方會大更改,起碼唔會搞到依加咁無灣轉囉

p.s. 我唔係話緊樓主,大家各抒己見姐~

十週年勳章(賀詞)

依家限制左技能既等級 姐係大部分玩家打出黎既攻擊力差唔多?

變相姐係第日會出強化石 防爆石去幫自己打更高攻擊力?

原帖由 Suede 於 11-4-19 10:56 AM 發表
依家限制左技能既等級 姐係大部分玩家打出黎既攻擊力差唔多?

變相姐係第日會出強化石 防爆石去幫自己打更高攻擊力?

本身加點也影響吧

十週年勳章(賀詞)

原帖由 bread 於 11-4-19 11:39 AM 發表

本身加點也影響吧

當然計佢差唔多點法啦 唔會拎一個全str 同全con比既

加點來來去去都係差唔多 如果兩個人一樣點法 舊果陣就可以睇裝加技lv 依家得番睇裝

有錢玩曬都係 冇左舊時果種你付出就有收獲果種感覺

笑傲無雙 玩過星曲WEB

神領我係由CB玩到佢摺埋。
夢領係咪真係咁差,其實都唔係,同出面D新GAME差唔多,而且相對黎講算幾好,只係唔值得掉錢落去玩囉。
用返仔女做例子,你以前仔女問你拎錢買野食,緊係比佢啦,而家佢問你拎錢買白粉同K他你仲比唔比錢佢買黎食。
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-22 10:02 PM , Processed in 0.042619 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存