2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 聊天討論版 一人一提出一隻自己認為最爛既online game ...
樓主: wong107
go

[疑難] 一人一提出一隻自己認為最爛既online game [複製鏈接]

十週年勳章(賀詞)

原帖由 乂冇野好講乂 於 11-4-21 12:39 AM 發表
戇鳩
CSO邊撚忽爛
又免費唔能洗錢 ,又唔想晒錢買steam同cs1.6 , css
有新槍有新圖有新角色新模式
跟本已經係經典大作
代理昆錢 唔係隻game錯  (其實xm8同scar已經係神槍 洗撚買點
基本上係game都有外掛
但代理 ...

冇錯 我都覺  cso真係一力作
而加係講緊隻game 既遊戲系統  成班on9拉埋代理  
外國既cso把炮n倍啦  況且 自己想玩勁槍唔洗付出?
根本xm8  就 好把炮 好威 呢幾把基本槍之外 仲有point槍
有刀 有重機 散彈 步槍 衝鋒 任君選擇

十週年勳章(賀詞)

原帖由 ×╳Sky☆〞 於 11-4-21 05:05 AM 發表
好多人講cso爛
有玩過cso 但係最重要d人覺得cso爛係點解?
多小學雞,多外掛
小學雞阻止唔到 佢地要玩都冇辦法
外掛唔會阻止唔到啦下話
次撚次更新 同講既時間 次撚次都有出入
更新完唔夠一兩粒鐘 寫包單外掛又出 ...

點解多小學雞?
因為隻game夠好玩囉  唔好玩班小學雞入尼做乜柒 咩夢之傳說個d會比cso好玩咩?  外 掛?係班狗喱玩家整既姐 又唔係隻game既producer整

魔法物語 我玩左10分鐘DEL左了
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-26 08:24 AM , Processed in 0.031811 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存