2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 童話交流區 羽祭=昆9=真資攞ac狗
返回列表 發新帖 回覆
樓主: mickey511420
go

[新聞] 羽祭=昆9=真資攞ac狗 [複製鏈接]

回復 40# yeung2005ya 的帖子

睇戲送花生

原帖由 闍魔王 於 11-4-20 09:26 PM 發表

因為我同龍真係fd囉
今次又關佢事 唔入得黎嗎
兩個fd 1個話a(日月)昆b(龍) 1個話b昆a

夠你個[日月]小學雞勁!?上年入族扮同個第1任大頭熟,
想扮晒野昆族人咁on9,可惜我同第1任大頭由細玩到大既[真人],
比我踢爆左即刻走族咁樣衰,你既fd真係小學雞得出奇lor...
已有 1 人評分Good 收起 理由
ds0203403 + 1 你說的內容我非常同意

總評分:  Good + 1   查看全部評分

呢d咪叫報應,
比人呃係你慘,我都認同唔需要搵你之前呃人既事做比較
但係佢既言行舉止明顯比你高好多
至少佢呃完人都仲有氣勢係到,比佢呃都順氣d
下次你比人呃應該學番一頭半個月點開post
你再用呢種語氣開post只會更多人暗中恥笑你

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

原帖由 殺神者 於 11-4-23 02:18 PM 發表

夠你個[日月]小學雞勁!?上年入族扮同個第1任大頭熟,
想扮晒野昆族人咁on9,可惜我同第1任大頭由細玩到大既[真人],
比我踢爆左即刻走族咁樣衰,你既fd真係小學雞得出奇lor...

我都唔知點解
童話無fd陪悶架嘛 玩pc game咩依家
無fd咁就緊係要識d 至於佢地係咪小學雞
我點知姐 平時同佢傾都唔似

原帖由 闍魔王 於 11-4-23 02:26 PM 發表

我都唔知點解
童話無fd陪悶架嘛 玩pc game咩依家
無fd咁就緊係要識d 至於佢地係咪小學雞
我點知姐 平時同佢傾都唔似

唔似?當時佢連第1任大頭ac名都唔知就話好熟啦!!!
問佢要唔要電話玩3線對質佢又話第1任大頭可能唔記得佢...
問佢咩都話唔記得,問佢要唔要約出黎3口6面增加大家既記憶力...
跟住...佢就即刻樣衰到走族啦...
P.S.佢當時講同第1任大頭識左2個幾月,佢2個月前玩番,
      但第1任大頭早係2年幾前已經無玩啦!!你FD演技都差過人架!!!

奉天行運,神棍召若:

赐樓主為膠神大將軍
     統領十二路小白
       討伐吸血膠王

欽此

我無比人呃囉ok=_=
而且個個都同你一樣,有錯5認,我明明有昆過龍,點解5認得?
我之所以開post,係因為羽祭屈我用佢ac昆左2個會,吾該你地要話我係昆其他人時,比D證據黎!
  係丫!我係扮fd!扮識你大頭!吹咩!好威丫?報警拉我丫!on9仔係前年丫柒頭

原帖由 屎太來 於 11-4-23 02:57 PM 發表
奉天行運,神棍召若:

赐樓主為膠神大將軍
     統領十二路小白
       討伐吸血膠王

欽此

又黎派膠丫?

小王果然食膠大,識埋晒d膠人...
樓主果然係傳說中既on99果實能力者,有無窮無盡既on99能力,
可以令世人無時無刻都唔會忘記你同恥笑你
小弟甘拜下風...

原帖由 殺神者 於 11-4-23 02:45 PM 發表

唔似?當時佢連第1任大頭ac名都唔知就話好熟啦!!!
問佢要唔要電話玩3線對質佢又話第1任大頭可能唔記得佢...
問佢咩都話唔記得,問佢要唔要約出黎3口6面增加大家既記憶力...
跟住...佢就即刻樣衰到走族啦...
P. ...

拿 你地d野我無興趣知 唔洗係咁講出黎
講完我都當透明睇唔到架喇 無謂哂時間打
一個人似唔似小學雞 我識判斷 唔洗你講一大堆我都唔想知既野出黎
睇唔明我再講多次呀
我係覺得佢唔似小學肚 講完

原帖由 殺神者 於 11-4-23 03:12 PM 發表
小王果然食膠大,識埋晒d膠人...
樓主果然係傳說中既on99果實能力者,有無窮無盡既on99能力,
可以令世人無時無刻都唔會忘記你同恥笑你
小弟甘拜下風...

我自小飲安怡奶粉 5歲戒奶開始食粥咁
膠呢我真係未食過喇 你食完話我知咩味啦
膠人呢..有罪?
傾到計 互相幫到忙就得啦 依家叫你同佢結婚呀 做fd都咁多要求?

原帖由 屎太來 於 11-4-23 02:57 PM 發表
奉天行運,神棍召若:

赐樓主為膠神大將軍
     統領十二路小白
       討伐吸血膠王

欽此

一放復活假堆小朋友就出哂尼,唔洗讀書做假期功課咩

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙

原帖由 花儿=) 於 11-4-23 12:23 PM 發表
係咪姐係果個光術乂軒

人真話我真資拎ACC,我個光術乂軒放左出去咁耐,都味有人話過我昆9 係得個小學雞係度9UP

原帖由 ds0203403 於 11-4-23 04:48 PM 發表

人真話我真資拎ACC,我個光術乂軒放左出去咁耐,都味有人話過我昆9 係得個小學雞係度9UP

我講ing羽祭,not光術乂軒

原帖由 mickey511420 於 11-4-23 04:57 PM 發表

我講ing羽祭,not光術乂軒

兩個AC我都係第一手,發緊夢?

原帖由 ds0203403 於 11-4-23 05:00 PM 發表

兩個AC我都係第一手,發緊夢?

今晚丫龍會指證你用真資攞返個ac

原帖由 mickey511420 於 11-4-23 05:04 PM 發表

今晚丫龍會指證你用真資攞返個ac

welcome

原帖由 奪命死神 於 11-4-20 11:01 PM 發表
我同闍魔王都交易過2次
msn仲留左對話記錄駛唔駛俾你睇下呀
次次都好快手交易

小王係ac交易方面的確係唔昆人既,呢點我族人都試過,
不過個樓主日月呢,係鴨ser時期曾入過n個族扮同大頭fd,
然後昆過唔少人,咁佢放hkd就梗係唔會昆人架啦,
因為佢放hkd果d ac/寵/裝,全部都係昆人昆番黎既老鼠貨嘛...
可以放hkd既同時又可以消滅昆人既證據,簡直完美!!

已有 1 人評分Good 收起 理由
ds0203403 + 1 你說的內容我非常同意

總評分:  Good + 1   查看全部評分

回復 58# 殺神者 的帖子

請比證據,比圖!5好屈我!我入過好多個族!但無昆過任何人,我可以數比你聽!有happy一族、夜鬼團、糖果物語等!請問下人先,我係一個咩人,吾好係度亂屈人,成個小學雞咁,如果我係昆到咁多人,我上年一早比人唱左啦on9

原帖由 mickey511420 於 11-4-25 09:42 AM 發表
請比證據,比圖!5好屈我!我入過好多個族!但無昆過任何人,我可以數比你聽!有happy一族、夜鬼團、糖果物語等!請問下人先,我係一個咩人,吾好係度亂屈人,成個小學雞咁,如果我係昆到咁多人,我上年一早比人唱左 ...

比著係我,我唱你都費廢
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-5 08:41 PM , Processed in 0.044697 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存