2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之仙境 強烈建議gm訂立擂台規則
樓主: 乂狄x
go

[討論] 強烈建議gm訂立擂台規則 [複製鏈接]

神將同食水我覺得冇咩問題-,- 咁人地食得你都食得水/用得神將-,-好公平     如果人地用得你唔比用就有問題

pvp 有得變  神將 真係好有問題-,-

變身 放技  整到人地   中三個毒 =.=  仲要 4/5回合  

d毒 仲毒過   殺手 , 回合仲多個 殺手

咁用殺手 玩毒 黎做咩-,-?

不如正視下d人用小妖精放封印仲好啦..

我代理主教  試過同隻刀打1v1擂台
佢一開場就用小妖精封印我3rd, 殺左我寵之後3rd完左仲未磨得曬我d血
我一回血佢就放過第2隻小妖精出黎- -. 公喜佢個發財又係用黎封我既
最後梗係比佢鑑生磨死啦,,,

真係有d無奈  ..

寵物變曬做贏波工具,,呢個確係可悲既::(本人有養一隻[無封印]既小妖精)

= =a ..一定要用小妖精封人先贏既就當我發下up風啦

我覺得隻game既PVP系統係玩咁多GAME最公平
如果係冇神將既 咁真係弓手一混就玩哂 3回合其他職冇得郁
但神將可以防混 咁樣就玩心理幾次出喇
食水我更覺得冇問題-_- 佢食1800水快定係我打得佢多-_-心裡有數

no problem
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-30 03:16 AM , Processed in 0.026215 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存