2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 CS Online 唉 9000 gash :(
樓主: kaitaif
go

唉 9000 gash :( [複製鏈接]

十週年勳章(賀詞)

原帖由 okpkandfk 於 11-5-8 12:31 PM 發表
我一向睇道理做人
點解我知你心諗乜?
呢D唔洗知
從你的言行方面已經睇得出
我未見過一個有學識的人會句句粗口
句句都粗口的當然有
咪就係果D地盤工人,裝修工人同強國人等等

唔知你係邊種呢?
同埋一個有學識的人係唔需要靠粗口來串人
另外
我覺得一D到處挑釁人果D人連小學雞都不如
簡直就係爛仔
小學雞起碼唔會到處挑釁人
而我見過你發的帖的數量雖然唔多
但個個帖都一定有粗口
你果D帖來來去去都係粗口,小學雞同挑釁
話你係小學雞都影衰小學雞
所以你連同我罵戰的資格都無
就此封筆~

紅字 顯示出你見識好小
在此不作解釋 只係唔只你講果3種
邊個講既?你都戇鳩
打後大部份都係你個人感覺
封乜撚野筆 隔一陣你咪又係彈撚返出黎

十週年勳章(賀詞)

原帖由 ~Dream~ 於 11-5-8 11:12 AM 發表
我駛鬼理你點解要轉同轉黎做乜??總之我就係見到個結果係全部123

你點解要轉123關我乜事?你自己心照,我都5想知
不過我就咁睇我就覺得係你係度開post呃分
你慢慢係度話人戇鳩吧
因為只有戇鳩的人先會係又話5係又話人戇鳩,有冇見其他人係喧話人戇鳩?

係人都話小學雞 話得唔岩?             你可以當全世界既人都係小學雞既,你話岩咪岩,好多住青山既人都話自己無精神病
你唔係小學雞?                               5好意思,你好似話過我係中3,之後又話係小學雞,睇你都5用腦架啦
擺鳩人地真人相,真人名
仲要拍埋片擺係聊版                         so-.-?
仲要周圍玩挑釁 開埋d垃圾post         你做乜將你自己既事話係我做???係你自己周圍玩挑釁,仲有你d post仲垃圾lo

因為你真係一個戇鳩仔

小學雞唔係指小學生
上網查下啦
自己無撚知 就話人地唔用腦
周圍玩挑釁 係指你開帖嘈鳩上班

原帖由 ~Dream~ 於 11-5-8 12:48 PM 發表
我記得以前有人話佢做m記的
最好笑係自己係咁挑釁人,仲好意思話我挑釁人

人講你就信 咁你咪天真囉
唔信又係另一回事
但係唔信 又係到講返出黎
即係
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-21 09:17 AM , Processed in 0.031805 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存