2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 龍之谷 Dragon Nest 正死仆街幣商(恆信) , 昆人錢仲大聲大氣 ...
樓主: 爆你賓州
go

[其他] 正死仆街幣商(恆信) , 昆人錢仲大聲大氣 [複製鏈接]

回復 100# 爆你賓州 的帖子

我話你低能就真.係度大呼小叫!
人買金你買金...買到好似你咁比系統食左你就要問下自己到底係唔係你個人品有問題!
事情你從來都無去了解過就話人地呃你! 話人地奸商!
你收皮啦 400蚊  呃都唔呃你400蚊啦!等你400蚊開飯嗎?
你又話你官方對你有作出回復,你都重要堅持話人地呃你,我覺得你人品好有問題囉!
官方已經答左你係系統食左你d $ 你對人家的信譽影響幾大....係度大題小作!
我打機打左9年....我從玩天2 開始就幫親恆信....有時係等得耐小小!黎方面我唔會怪佢....你玩得game 有時會出現缺貨好正常....佢有比好的理由我我就會接受!
唔似得你黎個低能仔係度為400蚊講咁多廢話!  (我係恆信買野大大話話十幾萬啦,400蚊 你行撚埋一邊啦廢物!)  <=====爆你賓州 對你說的!
火天使: 我支持你的說話!你第1日玩game呀? 所有 ....係所有....遊戲代理都唔會支持玩家同幣商買幣....咁你又去買...你係唔係低能嫁!
不停來去唔係話人on9 就話人傻! 我話有問題果個係你就真!  爆你賓州 <----你睇你自己個會員名....改出黎都比人地無品!
自問一個有品的人係咁樣的嗎?
年輕人,回頭是岸呀.....改善一下個人品格吧!

原帖由 爆你賓州 於 11-5-12 10:30 PM 發表

OK U WIN, 彩你都ON

[其他] 正仆街幣商(恆信) , 昆人錢仲大聲大氣 (你地小心d幣商, 正一外卦昆狗) 之下集~~~~~
爆你賓州
二星初級會員

UID1944129 帖子86 積分220 Good0  在線時間24 小時 註冊時間10-11-5 G幣0 個人空間 發短消息 加為好友 當前在線  1# 大 中 小 發表於 11-5-10 09:26 PM  只看該作者
正仆街幣商(恆信) , 昆人錢仲大聲大氣 (你地小心d幣商, 正一外卦昆狗) 之下集~~~~~
件事係咁的:
我同佢地買左7000金 (400hkd左右)
入好錢, 佢地confirm 埋, 就叫我等( 去ch5 新手村)
好!!~ 我等左20幾分鐘先有人黎同我講 (多謝光顧) , 都好地地冇咩野
我同佢味去交易lo, 佢俾左7000金, 我俾左d野佢當交易 [黑瑪瑙碎片][寶石袋 100 HD]
之後連禁確認都味就彈左 (隻GAME 話我開卦)
重ON返     D 金都係得返2金81銀72銅
我就打去問佢地
佢地話 ------ 我地D金係咩問題都冇, 可能係隻GAME 扣左, 要同官方講, 叫本人去問官方有冇扣我D錢 (佢都ON  99問官方味姐係要等成年先有RE)

於今日5月12日, 官方終於系更新日俾返7000金我~~
雖然我十分肯定唔關官方食錢事 (因為我個時真係連確定都冇禁就彈Q左)
不過如果有錢使ge我唔拒~~~   

樓主真系傻得天真,如果唔系官方問題,人地邊會比翻game錢你,你當人地官方系白癡呀,唔關官方事人地有咩可能無端端俾翻game錢你,你都傻傻地,明明系官方問題,仲系度唱衰人地,不停話人地系昆狗撲街,覺得你人品好有問題羅,一D素質都無,試問一下,自己人品有問題,有點好意思去話人地,咁樣唔確定可笑咩

原帖由 肥哥哥 於 11-5-12 10:51 PM 發表
我話你低能就真.係度大呼小叫!
人買金你買金...買到好似你咁比系統食左你就要問下自己到底係唔係你個人品有問題!
事情你從來都無去了解過就話人地呃你! 話人地奸商!
你收皮啦 400蚊  呃都唔呃你400蚊啦!等你400蚊 ...

我唔係一開聲就發晒神經,
我有同佢地講過, 問過佢地點做,
因為我有相為證, 證明我真係彈機前都冇確定過交易
不過佢地竟然冇野搵野黎搞, 要叫我去同官方講
同埋佢地話唔要圖片, 要影片先信, 我頂你咩 我話立即SEND D圖俾你地, 你地又唔要
HOW COME我可以立即改圖????
仲有: 呢位小弟話我D態度唔好, 其實係佢地唔好至真
我去心水PO 間店買金落訂
條友唔好態度, 黑口黑臉 好似我殺左佢老豆老冇咁
喂! 我宜家係黎幫襯你, 唔係要受你氣WO
咁我發火有冇錯先?  (雖然我認我就火左, 不過都唔係冇理由)
唉....... 宜家都冇損失, 就當係經驗.......

回復 102# 乂rain乂 的帖子

認同說法   :victory:
樓主無品

原帖由 乂rain乂 於 11-5-12 11:07 PM 發表

[其他] 正仆街幣商(恆信) , 昆人錢仲大聲大氣 (你地小心d幣商, 正一外卦昆狗) 之下集~~~~~
爆你賓州
二星初級會員

UID1944129 帖子86 積分220 Good0  在線時間24 小時 註冊時間10-11-5 G幣0 個人空間 發 ...

OK  U WIN, ON    9仔88

原帖由 乂rain乂 於 11-5-12 11:07 PM 發表

[其他] 樓主真系傻得天真,如果唔系官方問題,人地邊會比翻game錢你,你當人地官方系白癡呀,唔關官方事人地有咩可能無端端俾翻game錢你,你都傻傻地,明明系官方問題,仲系度唱衰人地,不停話人地系昆狗撲街,覺得你人品好有問題羅,一D素質都無,試問一下,自己人品有問題,有點好意思去話人地,咁樣唔確定可笑咩

我幾時話係官方問題??? 你係咪ON   9當有趣 你個1星白痴會員

笑傲無雙 玩過星曲WEB

自己買點在買龍點安全d
應該同幣商比收得仲多

原帖由 爆你賓州 於 11-5-12 11:12 PM 發表

OK  U WIN, ON    9仔88

睇黎樓主人品真系好有問題,明明唔關人地嘅事,仲響度屈人,唔通你姓屈嘅,唔夠人地講就系度發癲,亂鬧人,人品好有問題

原帖由 爆你賓州 於 11-5-12 11:15 PM 發表

我幾時話係官方問題??? 你係咪ON   9當有趣 你個1星白痴會員

樓主好有問題,不停咁爆粗鬧人,大家系唔系好應該評佢惡劣呀,人品好有問題

原帖由 乂rain乂 於 11-5-12 11:18 PM 發表

睇黎樓主人品真系好有問題,明明唔關人地嘅事,仲響度屈人,唔通你姓屈嘅,唔夠人地講就系度發癲,亂鬧人,人品好有問題

係係係~~~~ 係我錯 ,唔撚想再同D分身講野   1星 2貼仔

回復 103# 爆你賓州 的帖子

老實說....如果面交店的店員有問題你可以投訴!
同樣我都覺得你好天真.....官方送金比你? 你認為有可能?
如果真係有得送  我都打去同佢講我唔見左金啦!
一個人的言行舉動睇得出你的人格,我睇唔過見先回復下!
我買咁耐都無出任何問題!
人家都沒說錯你要打電話去問官方!官方會話你知出左咩問題!
如果係黑金 外掛之類 立即封左你帳號啦!
洗收你d金?  
係度都有人已經講左  龍之谷 係勁多問題  bug又多 問題多多....如果唔係近排都唔會成日更新又斷線啦!
你把所有的責任推到別人身上.....唉....
換個角度看看吧,年輕人!

回復 106# 爆你賓州 的帖子

我都話你人品有問題嫁啦,高級......就代表是對的嗎?
你開得個貼出黎就係比人評論,比意見.....
我諗你應該無咩朋友!.....同你做朋友都幾慘!

原帖由 肥哥哥 於 11-5-12 11:22 PM 發表
老實說....如果面交店的店員有問題你可以投訴!
同樣我都覺得你好天真.....官方送金比你? 你認為有可能?
如果真係有得送  我都打去同佢講我唔見左金啦!
一個人的言行舉動睇得出你的人格 ...

贊同如果官方真系咁好,大家都打多D電話過去,等官方送多D金俾我哋

原帖由 肥哥哥 於 11-5-12 11:24 PM 發表
我都話你人品有問題嫁啦,高級......就代表是對的嗎?
你開得個貼出黎就係比人評論,比意見.....
我諗你應該無咩朋友!.....同你做朋友都幾慘!

嗯~~ 都好慘ga

原帖由 爆你賓州 於 11-5-12 11:25 PM 發表

嗯~~ 都好慘ga

所以要遠離呢種人,太恐怖了

嚴禁罵戰

原帖由 wingkoho 於 11-5-12 11:28 PM 發表
嚴禁罵戰

岩岩改左內容, 我唔想再同D身分作罵戰, 好煩~~

回復 117# 爆你賓州 的帖子

原來二星開始就等於好高級身份!你係唔係咁樣的意思???

原帖由 wingkoho 於 11-5-12 11:28 PM 發表
嚴禁罵戰

食住花生睇好戲

都話嫁LA
個GM 會比番A"A
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-11 01:58 PM , Processed in 0.035736 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存