2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 龍心傳奇 雖然game未開,但聽到有人話可以入到去login畫面,但... ...
樓主: ×混沌mx×
go

[疑難] 雖然game未開,但聽到有人話可以入到去login畫面,但... [複製鏈接]

笑傲無雙

原帖由 theo0206 於 11-5-19 04:14 PM 發表

-333-...綠光- -個d唔係太重要既- -最緊要順...
狩神d人物本身都ok的其實- -...i mean 造型
但係d動作就- -... ... ...

anyway @@, thanks 等我收工返去試下更新先...
唔得再求救-v-..."(到時個個入唒game無 ...

狩神d畫面真係呃到人,但入到去就.....

期待與真實差太遠,所以狩神版先被人轟得咁勁.......

d game書未出前又不斷造勢,2011最好網遊之類...... 真係......

原帖由 ericho731 於 11-5-19 04:19 PM 發表

d game書未出前又不斷造勢,2011最好網遊之類...... 真係......

= =...無錯- -已經唔關爛橙代理事,,
隻game根本- -唔應該係2011年既game黎- -

笑傲無雙 玩過星曲WEB

原帖由 ericho731 於 11-5-19 04:19 PM 發表

其實我係2000fun見到人氣咁高 我都feel到應該可以打消念頭...
本身諗住試下玩港ser為玩台ser做準備...但宜家都係慳返
2011最好網遊我諗佢連好都稱唔上...唔好話最好= =

笑傲無雙

原帖由 tszlok 於 11-5-19 04:24 PM 發表

其實我係2000fun見到人氣咁高 我都feel到應該可以打消念頭...
本身諗住試下玩港ser為玩台ser做準備...但宜家都係慳返
2011最好網遊我諗佢連好都稱唔上...唔好話最好= =

批評/轟炸post推到最高人氣forum......

台灣仔喜歡Q版造型(萌谷帝國都多人支持),可能OK既。

香港就算罷啦﹗我看3個月後空城。

其實畫面靚唔靚唔緊要..好多好玩既game畫面都唔算靚(當然有例外啦)
我玩game主要都係睇玩家質素(80%)同系統(20%)
玩家好既起碼都有衝勁玩...但如果d玩家個個都小學雞...就算隻game幾好玩...
我都寧願唔玩算...免得自己激氣...
其實每隻game都會有可取之處  所以主要都係睇下係邊類型既玩家多~

換張display啦你要

‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-16 01:53 PM , Processed in 0.029704 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存