2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 九尾Online 對呢個遊戲失去信心.奇望
樓主: 好鬼衰
go

[討論] 對呢個遊戲失去信心.奇望 [複製鏈接]

玩過星曲WEB

原帖由 ~不問世事~ 於 11-6-27 10:23 AM 發表
呢隻game既k裝明顯比其他game既時裝有用好多

人地aika每次入成萬點都未成身+10/+11

iris既時裝+得10%hpmp上限

咁咪証明呢隻game垃圾囉 你都識咁講 姐係k裝無敵啦 走得人啦 放長雙眼睇幾時汁^_^
心心不停地迫走玩家 新手入戰場只有比秒的份 迫住同你地老手買裝? 諗下好啦 以前人多仲有既  宜家人走荼涼 根本就冇新手 有玩到30一入戰爭就可以走人 根本只係見到個影就比人秒 係一野秒 咁有咩意義 咁叫戰場? 不如改名叫秒殺戰場 成隻game就係得番d老手 當冇新手虐既時候 冇晒樂趣 自然又走 仲唔係等汁?

原帖由 aa15032261 於 11-7-3 10:51 AM 發表

咁咪証明呢隻game垃圾囉 你都識咁講 姐係k裝無敵啦 走得人啦 放長雙眼睇幾時汁^_^

k裝無敵 唔好引人笑啦...

k裝係無敵既話..人地就唔會沖把武+15 裝+15啦....普通裝唔勁理得你k裝咩 照比人秒

唯一k裝個問題 只係心個效果 其他都無問題...

k裝無敵 低lv個陣可能就係

玩過星曲WEB

原帖由 ~不問世事~ 於 11-7-3 10:57 AM 發表

k裝係無敵既話..人地就唔會沖把武+15 裝+15啦....普通裝唔勁理得你k裝咩 照比人秒

k裝無敵 低lv個陣可能 ...

姐係你都支持心心屈機 可以del game啦=]

原帖由 aa15032261 於 11-7-3 11:04 AM 發表

姐係你都支持心心屈機 可以del game啦=]

原帖由 ~不問世事~ 於 11-7-3 10:57 AM 發表

k裝無敵 低lv個陣可能 ...

我今日先知 覺得心個效果係一個問題=支持心心屈機 請指教

我自己有買k裝 自問一直不爽心既效果 唔知你係邊句感覺到我支持心呢?

我都覺真係不知所謂架

我都反應左比代理聽 沒人理  

唉 ~

講真家下D GAME又幾多真係「正常」架
大家胃口大左D野就越出越奇怪
怪到我理解不能
偏偏正常果D唔知點解又要俾D代理搞衰晒

睇你好咩口味
可能有人覺得唔平衡好有新鮮感呢

原帖由 aa15032261 於 11-7-3 10:51 AM 發表

心心不停地迫走玩家 新手入戰場只有比秒的份 迫住同你地老手買裝? 諗下好啦 以前人多仲有既  宜家人走荼涼 根本就冇新手 有玩到3 ...

來回一下,多謝咁多玩家寶貴意見先
首先KUSO裝設定上無分新手,老手,無限等級....用KUSO裝迫走玩家亦無可能係一個代理既意願,同老手買裝亦唔需要,不論每個月活動,以至元氣舖,都半送KUSO裝出去,玩家可以留意下7月份活動,有參與遊戲既玩家,官方都會全力支援.

放棄轉game啦........

忍影世界

件GAME真係無咩好玩
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-30 12:01 AM , Processed in 0.029981 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存