2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 龍心傳奇 唉-.-'冇心機玩
樓主: 三隻字
go

[討論] 唉-.-'冇心機玩 [複製鏈接]

台灣game就系咁~特別多外掛-.-
外掛太多物價自然會升到吾系普通人玩~諗都吾洗諗放棄得~-.-

回復 59# Yson. 的帖子

唔係意思...
樓主又潛入入水中...
等佢上水

笑傲無雙

你想嘈D咩0.0 定係為左昆分0.0.??

我見個龍心D MP水降左價,加左強防外掛,我先唔嘈0.0?

你挑起我把火0.0?

笑傲無雙

原帖由 Yson. 於 11-6-22 07:47 PM 發表
樓主收皮先好冇?
你自己廢柴
吾識玩就系到話隻Game?
真系慘~_~

開新AC 串我..?_?

原帖由 三隻字 於 11-6-23 12:26 PM 發表
你想嘈D咩0.0 定係為左昆分0.0.??

我見個龍心D MP水降左價,加左強防外掛,我先唔嘈0.0?

你挑起我把火0.0?

講真..佢MP水降價又真係做得幾好..不過防外掛個程式就唔知有無用..

回POST就係 昆分 
明白>?

本身好撚期待隻game
但點知原來得啖笑

笑傲無雙 玩過星曲WEB

外掛橫行又真係幾令人頭痛
但樓主的幾個point我就5係幾認同
第一 物價是player定的(最多咪插7個代理點撚樣捉掛,關隻game咩0.0?)掛果d5撚捉,捉晒成班人手升,真係笑了=]
第二 藍裝難出係正常(出裝好睇彩數) 比你好似cb甘打野生怪都出一堆藍裝好冇?到時你又咪吊點解甘易出d藍裝.搞到一文不值
第三 d王多血?打王要成班去打? 5一定牙-0- 係咪你太弱牙-.-?
第四 cb睇到商城d垃圾我就知,我5會掉錢落隻game到

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙 忍影世界 玩過星曲WEB

打副本有機會出打寶提升 巴哈都有人講 搵個低lv開王 就易出好多藍裝 有次我同路人打海盜 出左全形...不過都色吾到 灰

笑傲無雙 玩過星曲WEB

其實講甘耐都係為左外掛打王既問題搞到甘...與其係甘不如你地+曬好友,等人地有事要幫拖個陣先去幫下手...甘應該會消除到問題掛(吾中意可以反駁)

原帖由 迷失荒稜 於 11-6-21 07:30 PM 發表
我想話呢.....呢個版冇遊戲GM係到駐守所以你既投訴官方係睇唔到嫁

你老闆呀真係 成日講埋d掃興野 左鬼住曬睇氣

原帖由 迷失荒稜 於 11-6-21 07:30 PM 發表
我想話呢.....呢個版冇遊戲GM係到駐守所以你既投訴官方係睇唔到嫁

D官方GM係哂 巴哈到 

老實講隻game令我最唔想玩只係 佢戰場d bug only
其他都無咩問題
外掛又阻唔到我玩
入面水錢的確貴 但係如果你set低d食水% 同埋去拍賣買平水 應該頂到架喎
仲有20次副本就想有藍裝
你真係...如果20場就有一件藍 我一早成身藍裝 而且大家就會去追金裝而唔係藍裝 藍裝變垃圾 幾十金一件
咁既話有意思?

仲有仲有 一隻遠古龍龜 你自己唔想食太多水咪搵人幫打囉..一時三刻搵唔到人係識唔識等? 自己等唔到咪自己死狗咁買一堆水去打囉..小小野係到嘈..想勁唔付出 咁game商賺乜9 d勁人勁在邊? 要周街都神裝?

你話人唔夠高lv=.=?你幾高呀 我4日前 40左啦 40之後打王刷副本先慢慢搵裝啦傻豬 未封頂玩追裝但係又唔刷王

物價高其實係人都知架啦 你第一日玩online game呀..? 買定一堆強化石保值啦傻仔..
好啦 都教左你咁多野 學精就去升lv啦 唔好再嘈啦

回復 73# 籃版飛彈 的帖子

就係話....
唔想用錢, 又想強大 !!
唔想食水,又想打王。

笑傲無雙

吊你老母65$=1000金,你玩咩 7.7''??

而家龍心巴哈排第5 等接埋啦7頭,睇你幾時轉game 7.7

or

你長玩落去,玩撚到死為止

笑傲無雙

原帖由 籃版飛彈 於 11-6-25 07:03 PM 發表
老實講隻game令我最唔想玩只係 佢戰場d bug only
其他都無咩問題
外掛又阻唔到我玩
入面水錢的確貴 但係如果你set低d食水% 同埋去拍賣買平水 應該頂到架喎
仲有20次副本就想有藍裝
你真係...如果 ...

當你岩,
if 藍裝已經咁貴,

到時橙裝 紫裝咁係唔係天價??

供過於求,你話買定d強化石保值..本金從何而來?

我唔玩之前已經30金=1 ser4,有d ser成100金.

而家新手城1個都冇.,,我就算較水較到低% 都係要食水,你話你係唔係哂氣..?

我覺得打20次副出2~3件藍裝唔過份wo, 隻王又唔係1個人打,eg"你5條友打副本,

你打到件藍裝既機會係P= 1/20  * 1/5 你計下條數,你拎到藍裝係幾多?

隻GAME你玩唔玩,我話唔到事,但係答案已經係1樓

樓主你開個post為左d咩呢?個個都係咁玩架啦 你咁唔鐘意咪唔好玩囉

回復 77# andy天仔 的帖子

就係想上位 +有人認同佢講GA野
這是小孩子的心態

就係話 !!
唔想用錢, 又想強大 !!
唔想食水,又想打王
唔想打副,又想有藍
唔想努力,又想要錢 。  世界有沒咁完美

有人話打2X次都沒.... 我開左分身玩... 第一場就出現一把 30LV藍重炮

已有 1 人評分Good 收起 理由
水名月 + 3 你說的內容我非常同意

總評分:  Good + 3   查看全部評分

我正身就全身藍裝.啦.  咁我D藍裝邊到B出黎. 咪就全打 25副打出黎囉 !!

物價上升有咩問題 .. 你有見過物價會低咩...
會低香港D 物價就唔會月月升一倍啦

想打王..唔夠打..又唔想食水..又唔想用時間 , 旦有想要G
龍心唔岩你 . 返去玩你D 小學雞GAME
一係返去玩D 王唔似王GA GAME ,, 一人單打 唔洗5分鐘K.O 個D 野外王岩你玩多D

水錢貴 物價升 難升 . 希有裝難出 ,有外掛  ,大把GAME 都係咁.樓主岩玩咩呢..

大家來論壇 下

回復 79# 水名月 的帖子

就係沒野岩玩
!!!休閒GAME !!
勁舞 < 要狂玩先多$+ 沒法交易 [岩哂樓主玩]
CSO <多外掛到爆 一樣要狂玩先有$ + 沒法交易 [岩哂樓主玩]
AVA<要狂玩先多$ + 沒法交易 [岩哂樓主玩]

日日推一次幫樓主上位

‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-6 03:43 AM , Processed in 0.052811 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存