2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 聊天討論版 閒聊吹水區 嬲到爆~個個認真比賽~條死肥仔係度自己開AC俾票AC~ ...
返回列表 發新帖 回覆
樓主: 佑龍
go

嬲到爆~個個認真比賽~條死肥仔係度自己開AC俾票AC~ [複製鏈接]

原帖由 佑龍 於 11-6-25 11:55 AM 發表

其實我係想講~YAHOOBID令我生活可以更自由既....
片中有幾次拎左手機出黎~之後睇完就笑THEN 再去做自己想做既野~
最後果下有俾大家睇手機既內容係有人BID左我樣野~

片頭果D係話女人街同果2個人做到好辛苦~~ ...

sor,我將lam wai x果條片當係你....以上意見係比lam wai x...
你果條片講得ok白,創意不足....

其實我條片係NG KWO PANG~
係~其實我之前諗左幾個都係有關愛情搞笑既....但出到黎太硬SELL
無晒自我~SO最後用左呢個~

呢個有D似D相機廣告~但多左好多香港特色~~
已有 1 人評分Good 收起 理由
×╳Sky☆〞 + 1 原創內容

總評分:  Good + 1   查看全部評分

嘩~感動~有人加GOOD
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-24 08:33 PM , Processed in 0.069704 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存