2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 龍心傳奇 龍珠寶箱 -_-凸
樓主: Peace:)
go

[分享] 龍珠寶箱 -_-凸 [複製鏈接]

受到警告
原帖由 hk-faggot 於 11-7-3 04:34 AM 發表
無 佢同搶我怨0來打 咪殺左佢囉
1暈2射3中出
怨靈區已經少怪重搶我隻怪=[ 抵佢死, 殺到佢負經會唔會回水 比你

佢話琴日朝早幫我升到40牙嘛
你扣得佢果1%有能用咩傻仔
我估你條仆街仔都係趁人打怪無乜血偷襲人架啦
E家我7500血你黎中出我呀

我都唔玩, 重晒時間殺你  
無野GA, 我隻狙擊好廢不過 4千血都可以秒到GA  

琴日咪又係得4千血  講咩姐
等你戰嬴記錄 有我個名先再同我講野唔該

本身都唔信毒撚B 講D野    

不過睇完你E個留言, 真係見到我的影子  
一樣咁ON9

原帖由 hk-faggot 於 11-7-3 11:52 AM 發表
  我都唔玩, 重晒時間殺你  
無野GA, 我隻狙擊好廢不過 4千血都可以秒到GA  

琴日咪又係得4千血  講咩姐
等你戰嬴記錄 有我個名先再同我講 ...

你真夠on9:)
岩岩串完我殺唔到你,
15分鐘後入game比我秒左

點解你可以咁勁GA, 可唔可以教下我
同埋比D 文化, 唔好下下都帶句粗口
我知暑假到,不過 比D文化

原帖由 hk-faggot 於 11-7-3 01:39 PM 發表

你自己上一句咪又係話人on9

五十步笑百步!!

原帖由 hk-faggot 於 11-7-3 01:39 PM 發表

我好有文化架喎...
我少理老母

和平唔好咁啦, 殺多我幾次先得, 殺完我比龍殺  殺左,  第2次見到我做咩又走 就唔夠膽出手? 小地圖見到你,唔洗唔認
我死下又無關係 1%做得D咩, 我裝又無噴保護油, 你死唔同呀, 怕你把+7武跌左出來益左我地就唔係幾好
不過你又幾正WO ,一引你現身就死   乜原來刺客係見光死

無惡不作??? 想食王比人清走=[
公會摺埋升等???

一個話題, 帶到第二個話題 ...又帶到第三個話題
二個走去1p1 lose左del ac ._. 唔洗煩...

等放AC 都費時彩佢,有人要晒下保護油都幾正

原帖由 hk-faggot 於 11-7-3 03:52 PM 發表
和平唔好咁啦, 殺多我幾次先得, 殺完我比龍殺  殺左,  第2次見到我做咩又走 就唔夠膽出手? 小地圖見到你,唔洗唔認
我死下又無關係 1%做得D咩, 我裝又無噴保護油, 你死唔同呀, 怕你把+7武跌左出來益左我地就 ...

傻仔...君子不吃眼前虧呀嘛
你咁得閒係度佈局引我,
我仲過來比你地圍?
我晨早去左刷副本啦....
你班傻仔仲係度camp我?
我身上過100金既裝我都塗左保護油
你咪咁笨7啦
已有 1 人評分威望 收起 理由
迷失荒稜 -5 多次回覆帶有辱罵性字眼

總評分:  威望 -5   查看全部評分

我睇到既主題係龍珠寶箱!!!

點知路過見到某屎忽鬼係到懶叻叻

之後某屎忽鬼就扯開話題..變左討論 殺完人好威 咁  

到 和平樓主 回po 話 某屎忽鬼 俾人殺番!!

之後個屎忽鬼就話  你又咪係俾邊個邊個殺!!

再之後有人出聲指明   越黎越離題!!

某屎忽鬼先出一金句[ 等放AC 都費時彩佢,有人要晒下保護油都幾正]

我睇完真係笑..既然屎忽鬼覺得費時彩佢,咁佢一開始就唔好扯開話題喇!!

原帖由 ghost52027 於 11-7-3 06:08 PM 發表
我睇到既主題係龍珠寶箱!!!

點知路過見到某屎忽鬼係到懶叻叻

之後某屎忽鬼就扯開話題..變左討論 殺完人好威 咁  

到 和平樓主 回po 話 某屎忽鬼 俾人殺番!!

之後 ...

佢費事彩我仲要搵人黎camp我...
正傻仔

是旦你啦, 你覺得你係咁重要GA, 你咪當我地CAMP你囉...係呀我地成日放5,6條友係怨靈區到等你 ....來完一次, 第2次來到見無得殺我E個傻仔 係咪好唔HAPPY
AG成日咁多人去怨靈玩, 2個鍾前先引到幾個跌保護油, 香獨秀把40藍弓 引死我   見到AG有條友同我同名真係   左

費時彩哈特哥,原來都關和平哥事  
100金上GA裝上晒保護油, 咁你咪好勁囉 :em012:
和平你面子都好廣下 我投降, 你唔來殺我晒保護油  我成日都有日CAMP住保護我
無惡不作 重係2SER玩咩 @@???人影都唔見隻
可能我太低LV

原帖由 hk-faggot 於 11-7-3 07:26 PM 發表
   是旦你啦, 你覺得你係咁重要GA, 你咪當我地CAMP你囉...係呀我地成日放5,6條友係怨靈區到等你 ....來完一次, 第2次來到見無得殺我E個傻仔 係咪好唔HAPPY
AG成日咁多人去怨靈玩, 2個鍾前先引到幾個 ...

你係怨靈場跳下跳下咁, 跟住龍殺隱左係你隔離
仲唔係用你黎做餌引人
只不過見你咁high係度camp我, 想我噴裝
咪同你講聲, 唔想你咁失望

2KF活動勳章 寵物大使 十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) K歌達人 2KF大型活動勳章 忍影世界 笑傲無雙 玩過星曲WEB

原帖由 Peace:) 於 11-7-3 12:24 PM 發表

你真夠on9:)
岩岩串完我殺唔到你,
15分鐘後入game比我秒左

你最好留意一下用詞 如果再有粗口或人身攻擊內容 將會禁言或扣分 敬請合作

我做餌引人我認  不過唔好以為淨係引你一個之得嫁  你太睇起自己
你自己問下AG 琴日怨靈區有幾多個人上左當
伊律特比我引佢現身, 其他果D無隱形已經比人屠左

自己ROLL UP番上去睇下我目的為左咩先  

原帖由 hk-faggot 於 11-7-4 01:29 AM 發表
我做餌引人我認  不過唔好以為淨係引你一個之得嫁  你太睇起自己
你自己問下AG 琴日怨靈區有幾多個人上左當
伊律特比我引佢現身, 其他果D無隱形已經比人屠左

自己ROLL UP番上去睇下我目的為左咩先   ...

你擺明今朝係2kf串自己秒4千血
入game無耐比人秒番, 唔鋸搵人幫啦
唔係你好死係度做餌?
係既話你都幾笨實

老實講丫 和平哥 好心你做人咪咁小學雞啦..你對人d態度咁Q差 你再幾敗家幾丟錢落去搞靚d裝都一樣無用
口臭 技術又屎 真係好心你改改佢啦(臨唔玩前袋錢落你袋呀..)
你知唔知你岩岩p我2次都輸 以前龍殺d裝仲屎過你都已經完完全全地羸我啦..
殺手有得先手打人都打唔死人...真係樣衰得好交關..
獲獲同我講差小小..你知唔知我個團入面隻隻殺手先手我 我都要訓低..重炮根本唔係玩1v1 ..
你真係要檢討下啦

希望你唔好又扯火啦  我要講既係咁多架啦  加油啦 等攻城出就有野玩

你真係好叻 認真  好有自信  成日都咁睇得起自己
一上線就比你殺左, 你真係自己好勁, 你唔講我都唔知係邊個係怨靈CAMP人先
全2SER 第一刺客 一定係你啦, 7千血,+7武   又叻唔會上當, 又咁勁秒個2千血GA傻仔(我)     

死下我又無所謂,  反正都唔玩乜濟
我上去都係HEA下,跟王團 骰下石 吹下水

和平秒左我, 我真係覺得佢好勁

不過老老豆豆全個盟有邊個秒我唔到
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 07:49 PM , Processed in 0.038676 second(s), 10 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存