2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Asgard 夢之領域 會長大晒??
樓主: 基路~亞
go

會長大晒?? [複製鏈接]

版主大大:
精選 : 四] 嚴禁侮辱 :
不準對別人發出帶有侮辱性的言詞, 侮辱是指言詞卑劣且目的令人難堪, 利用尖酸刻薄的字句惡意抨擊或中傷對方, 及以貶義之字詞形容對方~
(本壇可用粗口, 但內容是以粗口對罵或侮辱人為目的, 均屬觸犯此壇規; 有些分版是嚴禁粗口及對罵戰的標準稍為放寬, 詳情請參閱下文各版規之連結)
(請先根據Asgard版規作準)
基路~亞:4. 筆戰及罵戰問題

罵戰:所有主題一旦發現有罵戰發生,會即時被鎖

筆戰:筆戰的話會視乎該主題的討論性質,不含攻擊性及可令大家有所啟悟的筆戰或許會被接受

但最終決策權會在版主手上,任何有機會演變成筆戰及罵戰的主題也會有機會即時被關
若會員有意挑起罵戰的會被即時扣分及鎖文,甚至會被禁言
2. 禁止粗口
本版絕對嚴禁任何形式的粗口及所有擁有粗口含意的字眼/圖片,而粗口含有人身攻擊成份者一經發現會即時處罰,並不會事前作出警告,各會員請勿以身試法

點解仲可以唔禁言 封post 同下沉既!? 版主仲要有份留言lol

原帖由 kyokyo258 於 11-7-3 07:05 PM 發表
版主大大:
不準對別人發出帶有侮辱性的言詞, 侮辱是指言詞卑劣且目的令人難堪, 利用尖酸刻薄的字句惡意抨擊或中傷對方, 及以貶義之字詞形容對方~
(本壇可用粗口, 但內容是以粗口對罵或侮辱 ...

#1有粗口咩  有侮辱咩?

#1只係有d相咋嗎 我唔明點解佢要禁言

原帖由 bibiabc 於 11-7-3 06:46 PM 發表
你話人係人妖有咩證據先~
如果係女仔咁比你話好hurt嫁喎~
人地o係隻game度嫁唔出係咪你負責任先~

有什麼好HURT的...... 他用廣播 承認了自己是 男的了.....

他是這樣說的 : 我唔係女仔 , 我係男的 , 係人妖 , 大家覺得嘔心的 , 可以遠離我.....

無言的第三行....

原帖由 kyokyo258 於 11-7-3 07:05 PM 發表
版主大大:
(本壇可用粗口, 但內容是以粗口對罵或侮辱 ...

鎖你老MO , 侮辱 你老MO

你就是 毒男淚雪 本人嗎??

唉到唔知點解D人斤斤計較 可能性格上出現問題,這樣在現實世界到係斤斤計較沒朋友耶計較得越多失去得越多呀

原帖由 精選 於 11-7-3 07:21 PM 發表

鎖你老MO , 侮辱 你老MO

你就是 毒男淚雪 本人嗎??

我只是路過的路人
有得罪你嗎?

原帖由 原來如此 於 11-7-3 05:58 PM 發表
條友不嬲顛顛地架,七海既朋友小心D啦~~~
之前仲見佢係路城話唔玩喇,叫人夾錢送小貓帽比佢,擺明搵老襯啦~~~

好耐之前全頻一早見佢抽到小貓帽啦!

淚雪係人妖  係gay既男人 係溝仔的 大家小心 玩屎眼人

十週年勳章(賀詞)

原帖由 Siu_Kin 於 11-7-3 07:00 PM 發表
無人話你5比武器會長係錯wo....亦都冇人理到你賣野比咩人,  
我眼見覺得你留5留係個戰會到, 都係無所謂, 5覺得佢有咩威脅到你...
同埋, 我見到一個會同女人斤斤計較 既"有骨氣"男人

老老實實邊能到有斤斤計較? 計較佢吊你? 我係女既 我吊你老母你唔好同我計較得唔得?

十週年勳章(賀詞)

原帖由 Suede 於 11-7-4 12:21 AM 發表

老老實實邊能到有斤斤計較? 計較佢吊你? 我係女既 我吊你老母你唔好同我計較得唔得?

唔好鎖貼呀 我問問題渣

原帖由 Suede 於 11-7-4 12:22 AM 發表

唔好鎖貼呀 我問問題渣

套套我吊你呀~~快D拎500M比我. 唔係我DEL你好友..成日唔上阻我位.

十週年勳章(賀詞)

原帖由 士多啤利紅茶 於 11-7-4 12:26 AM 發表

套套我吊你呀~~快D拎500M比我. 唔係我DEL你好友..成日唔上阻我位.

你有冇咁多好友呀 依排好忙 接左好多JOB做 放假又要出去玩 聽日應該可以玩嫁啦

-.-...................原來..............發生左d咁既事-.-

亂世佳人,歡迎你。(PS:公會缺聖)

原帖由 秋山蓮 於 11-7-3 07:27 PM 發表

好耐之前全頻一早見佢抽到小貓帽啦!

佢老公?

唉,,,大家同一ser 有咩好嘈呢?? 依加隻game 開始少人玩,,到最後我諗得番幾十人玩,,到時開團咪又撞到,,裝備依d 野好小事姐,,果日仲見你地係城好好傾,, 唔好傷和氣啦,,,玩game 應該開開心心咁玩  因為d 小事嘈就無引啦,,岩唔岩先,,???  

原帖由 ricky_26 於 11-7-4 12:12 PM 發表

佢老公?

係佢老公黎!!

誰人無父母,何必X老母

原帖由 ~葉楓~ 於 11-7-4 12:34 PM 發表
唉,,,大家同一ser 有咩好嘈呢?? 依加隻game 開始少人玩,,到最後我諗得番幾十人玩,,到時開團咪又撞到,,裝備依d 野好小事姐,,果日仲見你地係城好好傾,, 唔好傷和氣啦,,,玩game 應該開開心心咁玩  因為d 小事嘈就無引啦 ...

我擺上黎都係想比更多人知佢真面目姐...會長係咪真係大哂?  
     [[我唔係你隻狗呀 ]] 你話一就一 二就二??    唔比就叫人出會!!呵  你估自己行哂?
             件事唔係我嘈先!! 佢做初一我做十五姐  相信好多人都有好似我咁經歷........

十週年勳章(賀詞)

原帖由 基路~亞 於 11-7-4 07:03 PM 發表

我擺上黎都係想比更多人知佢真面目姐...會長係咪真係大哂?  
     [[我唔係你隻狗呀 ]] 你話一就一 二就二??    唔比就叫人出會!!呵  你估自己行哂?
             件事唔係我嘈先!! 佢做初一我做十 ...

講出黎比人知多d仲好  

太多狗公對住d人妖娘娘係到狗衝 含_
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-6-17 10:18 AM , Processed in 0.043821 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存