2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 AVA戰地之王 乂冥界乂折翼天鳥影片+音樂下載(天鳥回歸 GalilSniper) ...
樓主: mileswong5
go

[影片貼圖] 乂冥界乂折翼天鳥影片+音樂下載(天鳥回歸 GalilSniper)   [複製鏈接]

回覆 mileswong5 的帖子

終極戰士出擊
已有 1 人評分Good 收起 理由
iamzore + 3 比油桶卡住果到好正XD

總評分:  Good + 3   查看全部評分

天鳥大大   我之前去過你團既所謂團練到玩    吾怪得之咁勁      D片 場場殺咁多 殺到食生菜咁   我測試過  你團冥界入面10個我諗10個都係廢的       講真 我吾係有心串你    只係你可吾可以拍片果時吾好搵D人肉AI來拍    我開個新手AC入去玩幾乎場場都殺到廿幾30個   你之所以可以殺到咁多,,真心果句   只係你團班人太弱   紫排雖然一大埋  但我睇過 個個都無意識   又吾識睇紅點   成個新手咁    明知後面有人都可以比人打到屎忽    你好似叫人夾定咁(喂,,,我拍緊片丫!我而家係後面  記住當睇我吾到!)   如果可以我想叫你走去D高手場到拍下  睇你係咪真係可以成日殺咁多人    你都成上教X級   你有面子既都去果D場到玩啦下哇    次次搵班傻仔拍我都得啦   仲殺得多個你丫    我係入面我以為你好勁   點知.....唉    太令我失望......你上教?你邊到似丫....我連續差吾多10次殺你     你一次都殺我吾到       你好弱 囉LOL   吾該    下次拍搵D勁少少既來拍      如果你仲識寫個醜字既話就去搵D台灣仔去打  係勁果D啵    吾係傻仔AI喎      我份人不嬲講野都咁直    睇完之後吾好嬲   在此:   我係到充心希望你早日變強    似番個真正既上教 !!!!多謝   

回覆 mileswong5 的帖子

新增團友影片

回覆 sa58111 的帖子

我應為天鳥拍片既用意係比大家睇下走位,控槍
你真係勁既,你拍片放出黎大家比較一下

最新 AVA online 比賽即將舉行
今次係網上比賽, 唔使出街打~係自己屋企主賽打,方便好多~
到時仲會係JTV 達哥台直播
網址 zh-tw.justin.tv/underground_dv
獎金獎品都OK,名額又多,觀眾都有獎!
我已經報左名參加喪屍模式
有無2000FUN 的壇友會一起打~多D壇友參加會開心D,我都想搵人組隊玩爆破模式~

賽事詳情:facebook.com/undergrounddv

AVA戰地之王遊戲下載地址: avaonline.com.hk/officialsite/download/index.html
喪屍模式報名位址: event.funtown.com.hk/AVA/201206/JTV2/login.html
爆破模式報名位址: event.funtown.com.hk/AVA/201206/JTV/login.html

回覆 devilmanhk 的帖子

我同你組隊打,我用T91(玩爆破模式)

sa58111 發表於 12-6-21 06:31 AM
天鳥大大   我之前去過你團既所謂團練到玩    吾怪得之咁勁      D片 場場殺咁多 殺到食生菜咁   我測試過  ...

勁人邊個話冇,我地當佢地係cheat啦
睇位?紅點?雖然你知得太少,但係我好記得我地d人係會去補位等.............

"廿幾30個"
冇圖冇真相,我自己最勁都係an94殺20死8

天鳥哥講下你用果支鐵血戰士ge心得得唔得? 想抽xd

回覆 moon乂 的帖子

感覺完全好似ak rmk 值得一抽

mileswong5 發表於 12-6-21 07:12 PM

感覺完全好似ak rmk 值得一抽

感激^_^即刻狗沖去抽先\口/
ps 我係你個團d人 xdd

唉你咁勁自己拍番條上尼啦...
姐係唔係寸你...但係呢你真係好撚on9, 你咁算係踩人場? 人地廢過你又點? 有競爭就一定有高低架啦冇d廢人點托得起d勁人呀? 醒少少啦。仲有你知唔知咩叫做品呀? 話人傻仔廢柴咁侮辱人地你條笨7夠唔夠班呀? 打機姐你勁勁啦, 咁又點? 奧巴馬過尼kiss你一啖呀? 對呢個宇宙有咩影響呀? 再者人地想share片關你咩事? 拍片呀, 執片呀, 你識條春咩。仲有就係你呢d咁ge人, 理得你勁過snow又點, 冇品就係冇品, on9就係on9, 勁唔係一個人成名ge因素。如果你仲識寫個醜字既話就唔該講對唔住/潛水唔好上水:o)  我份人不嬲講野都咁直    睇完之後吾好嬲   在此:   我係到充心希望你早日變番一個有品ge人    似番個真正既網民 !!!!多謝   
BTW 呢個係天鳥開尼share片ge post, 大家最好唔好再講呢樣野了:)
附送潮文:
當我睇完你個回帖,我好唔開心,我忍唔住,所以決定寫呢番心聲…我想問你知唔知你自己做緊乜!?你帖嘅內容完全有害無益不知所謂,我真係唔明點解依家討論區搞成咁,咁多你D咁嘅人!你有冇諗過你咁回帖會令人好不安,令幾多人受到傷害,點解你要咁做!?你父母可能在痛哭,痛恨你點解會變成咁,而佢地會問個天點解會生左你呢種人危害社會,佢地一定寧可生一個智障人士,都唔希望有你咁嘅衰仔…你嘅行為係完全浪費所有對你有期望嘅人嘅希望,浪費互聯網資源;浪費所有睇左你個帖嘅人宝貴嘅時間…你有冇諗過你可以用你回帖嘅時間用嘅做吓義工或做D對社會有貢獻嘅事;少D打飛機,孝順父母呢?

我邊到得閒咁無聊影自己殺幾多個     我吾覺得好威    殺廿幾個就影果D人係覺得自己好難殺到咁多人先影          我只係話係你地場殺廿幾個我覺得太易       吾好口講無憑啦      你最多殺廿個???    咁你過主啦      新手?講來無意思SAD      對自己咁無自信     你吾好同我講啦     笑大人個口       殺20-30好出其??   你吾好用你既技術來衡量人既技術      你想來試下既    你留底ID   我來搵你1 ON 1   你咪知囉    你團個折翼天鳥對外界人(識佢既人)來講跟本就係肥料      你團個團長有幾多本事我摸熟透嫁啦      成日正係識係到團到團練  練左D咩出來???    你出面街場殺吾到人?   洗吾洗咁節墜呀    吾好話你地團長    就連你個團冥界有幾多料我都知呀      我出自內心果句     你團真係1個似樣少少既都無呀??同我講技術?    小朋友   識看地圖,聽腳步先再說吧  你還太淺呢

拍的真好 @@~ 技術好!

加油加油,希望你早日抽中

Moon乂      呢位兄台    首先呢 你果段附送潮文我認為係廢話    我睇左一眼就無睇到    講番大前題     拍片你拍得勁    一定會有人讚     拍得廢又吾好睇你就預左有人屌嫁啦    我只係發表一下我對佢拍既影片作一點意見   真心果句仲希望佢可以改善一下    你吾中意你可以行埋一邊    吾好亂入      再串d講句     把口生係我到我中意點講就點講   你係咪吹漲先??    你上面打D野完全吾中重點       係你中文有問題定係你腦殘????      同埋吾該你吾好跟我風     你搵吾到野講copy我d肺苦之言????雖然我打到好好   等你咁樣抄襲你過意得去????同埋我好睇吾過眼    明明廢又要懶係勁咁周圍教人點打點改槍     我就快想嘔啦大佬       我知你係佢忠實粉絲    我講既野好令你吾高興    咁又如何????我對佢既批評係出自內心      你聽吾入耳你咪死埋一二邊囉     咁多事做咩???博咩?     你想刷佢鞋姐     你做得太明顯啦     勁少少再同我講野啦     你想同我串???你味夠班丫傻仔      同埋睇你個ac我已經知你咩料     事後我先知我係同個垃圾講野sosad   T_T

moon乂  一視同仁, 自己爬文  發表於 12-6-21 08:12 PM

睇尼你唔明打機勁同廢同係件事上面有冇道理係唔成正比的, 如果你唔識咁諗, 就真係冇野好講, 在此:   我係到充心希望你早日明白    唔好以為打機勁就有道理 !!!!多謝   
呀仲有我好廢的, 不過唔知點解都可以廿幾殺/口\ 可能你岩, 真係好易:o) 我講多次: 我好廢 我好廢 我好廢 我好廢 我好廢 我好廢 我好廢 我好廢 我好廢 我好廢 我好廢 我好廢  得未?
收皮啦 我冇技術, 但至少比你有品

笑傲無雙 忍影世界 玩過星曲WEB

又有新槍

sa58111 發表於 12-6-21 08:06 PM
Moon乂      呢位兄台    首先呢 你果段附送潮文我認為係廢話    我睇左一眼就無睇到    講番大前題     拍 ...

好一句 你吾中意你可以行埋一邊    吾好亂入,咁請問點解你要入黎呢?
仲有,你真系以為自己打機勁就叻曬?呢個世界不知幾多人勁過你呀!
你要批評人哋D片,話人哋廢,你自己拍翻段呀,睇下有無你所講所謂o既殺2X,3X個人?
學你咁講,隻手生系人哋到,人哋中意拍片呀!吹呀?
最後,我想講:打機廢又點?打機廢就系無用?打機廢就要比人鬧?
已有 1 人評分Good 收起 理由
moon乂 + 1 好兄弟!!

總評分:  Good + 1   查看全部評分

K歌達人 Alta活動勳章 忍影世界 笑傲無雙 玩過星曲WEB

Andre5321 發表於 12-6-21 10:04 PM
好一句 你吾中意你可以行埋一邊    吾好亂入,咁請問點解你要入黎呢?
仲有,你真系以為自己打機勁就叻曬 ...

我一向都話0skill勁得黎有機品.
從不串人
嗯 我花生的
令外我發現天鳥好中意><

c396437  我中立國黎.  發表於 12-6-22 06:36 AM
moon乂  幫邊便架你~_~xd  發表於 12-6-21 11:29 PM

唉...真係點極都吾明     同你班傻仔講野真係曬9氣     慢慢欣賞鴨仔片吧      
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-27 10:21 PM , Processed in 0.106692 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存