2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之傳說 布塔<先君子後小人>意睇詳述
樓主: h3ih3i
go

布塔<先君子後小人>意睇詳述 [複製鏈接]

你知唔知你自己系到講乜~.~?
有冇用你個腦組織好再打,?
唔係要人地直接講  戈句野送番比你自己拉 傻仔:)
我點衰都好過你老母生到你成隻積甘,腦殘都算,仲要甘冇口德ge?!
話人青山出黎wo,甘你邊到出黎啊死智障
厚面皮戈個系你啊智障哥:o系你唔要面甘留言,去比意見,你既意見就系事實,就系一切?未見過d人好似你[甘唔知醜]

我講緊乜?你唔明呀?叫左你番福建讀多幾年書架啦
一個冇腦geh人...緊好多野唔識用腦諗架啦...唔怪你,唔怪你!
你彈番句比我托呀?你知唔知我點解講句野呀...你係咪廢架?
問多人地講geh野...再比人地串多你一鑊...你咁撚搞笑geh?
我唔知醜?見你回geh野....你唔知醜過我多d wor..面皮仲厚
過你雙腳d 老泥....卒下佢啦...小心生菌呀~爛面呀~
仲有呀...你所謂geh意見....你唔係以為你講geh好有建設性呀?
冇腦geh人....會比到意見?- -"你真係傻得好交關!

笑左,你真系好厚面皮囉好冇~.~'
你話喇你廢UP甘耐有冇人s0你?[你知唔知醜]!
你把口好毒丫死毒狗:):)
仲有點解要番福建?唔通你系福建人?睇得出一樣甘大陸西
講野冇d p0int 成隻癲狗甘吠有乜意思?
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-16 07:23 PM , Processed in 0.041825 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存