2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 艾爾之光 屌咩黎..- -(更新圖係#51)
樓主: ~小俊~~
go

屌咩黎..- -(更新圖係#51) [複製鏈接]

原帖由 鬼雅 於 11-7-17 06:11 PM 發表
但樓主話佢FD話今日想玩番 姐係個AC應該開左好耐喇
最重要既係 點解無公告有E個活動

個ac今年2月開架:(

原帖由 ~小俊~~ 於 11-7-17 06:40 PM 發表

個ac今年2月開架:(

咁姐係唔係新喇 但隻人物係咪新開?

我最想知個箱叫咩名...

原帖由 鬼雅 於 11-7-17 06:59 PM 發表

咁姐係唔係新喇 但隻人物係咪新開?

都係今年既2月開

以證實 新開ac/新開角色 都無而樣活動物品 姐係改佐做老手回歸既機會率大佐好多

原帖由 薰仔o 於 11-7-17 08:51 PM 發表
以證實 新開ac/新開角色 都無而樣活動物品 姐係改佐做老手回歸既機會率大佐好多

咁就PK了...我日日玩咪姐係無我份
但個箱明明叫OO新人箱

原帖由 鬼雅 於 11-7-17 08:59 PM 發表

咁就PK了...我日日玩咪姐係無我份
但個箱明明叫OO新人箱

佢都無改個箱個名

原帖由 薰仔o 於 11-7-17 09:02 PM 發表

佢都無改個箱個名

我地就睇下 下星期更新有乜澄既GOOD活動做

原帖由 鬼雅 於 11-7-17 09:04 PM 發表

我地就睇下 下星期更新有乜澄既GOOD活動做

我只求技b

原帖由 薰仔o 於 11-7-17 09:07 PM 發表

我只求技b

朋友你想多了
訓醒先再上2KF喇

大家不用猜了

大家不用猜了,這確定是台服活動,不信上台服官網看活動頁【怒海悍將】...
以下是我複製出來的文字:
【怒海悍將】新生之犢不畏懼,所需道具一應俱全!衝等練功絕不求人!
LV10 將有寵物相陪;LV20 就有超萌新角色「澄」創建卡!
超高人氣好評再推出「美優的禮物2」,此次獎勵品非常多,即開即得千萬別錯過!
【怒海悍將-新生之犢】
活動時間:2011/07/14維護後~2011/07/28維護前
活動資格:活動期間首隻創立的遊戲(不限新、舊遊戲帳號)

於活動期間第一隻新創立遊戲角色,登入遊戲即可在背包內獲得悍將新人箱(Lv.10),當角色到達下列等級就可在開啟下一個等級的箱子,每組帳號底下限制僅第一隻新創角色可以領取,請慎選角色領取。

悍將新人箱
箱內獎勵
LV.10
悍將新人箱(Lv.15)、復活石(3)、中級體力藥水(10)、
中級魔力藥水(10)、寵物-名駒巴摩(生命結晶)、
艾爾之樹(寵物果實)(1)
LV.15
復活石(3)、悍將新人箱(Lv.20)、艾德Boss箱子(1)、
LV.20
復活石(3)、悍將新人箱(Lv.25)、經驗值30%吊牌箱(1天)、
艾爾之樹(寵物果實)(1)、角色卡-澄 (活動)

LV.25
復活石(3)、悍將新人箱(Lv.30)、神聖守護石隨機箱子(Lv.1~4)、
LV.30
復活石(3)、活動強化符咒隨機箱(Lv.4~6)、艾爾之樹(寵物果實)(1)

注意事項
1. 活動期間所創立的第一隻新角色登入遊戲後,獎勵將支付於該角色背包內。
2. 活動中「悍將新人箱(Lv.10)~(Lv.30)」、「艾德Boss箱子(活動)」、「角色卡-澄(活動)」、「經驗值30%吊牌箱(1天)」、「活動強化符咒隨機箱(Lv.4~6)」、「神聖守護石隨機箱子(Lv.1~4)」,各項道具皆不可以交易、不可擺攤。並且於活動結束時(8/4)例行維護時段,系統將會回收未使用完的上述道具。各項獎勵箱部分請務必在回收前開箱使用,開箱後的獎勵道具將不會被回收。
3. 東遊玩子保留相關活動規則修改權與解釋權。

回復 31# xxx5672003 的帖子

你也不用猜了!
上面的樓層都有說了 這圖是港服 與台服無關 亦試了沒有港服這個活動

原帖由 xxx5672003 於 11-7-17 11:26 PM 發表
大家不用猜了,這確定是台服活動,不信上台服官網看活動頁【怒海悍將】...
以下是我複製出來的文字:
【怒海悍將】新生之犢不畏懼,所需道具一應俱全!衝等練功絕不求人!
LV10 將有寵物相陪;LV20 就有超萌新角色「 ...

姐係咁...你知既野我地一早都知 唔係我地都唔會試港服有冇
你唔洗好似發現新大陸咁貼出黎 你貼既野上星期四已經知左
簡單D講你火星了

回復 32# 薰仔o 的帖子

那麼我先認錯...
但我仍堅持自己的立場...
你們也可以努力地猜...
因為我認為是以下可能性:
1.樓主改圖(不是說樓主的不是)
2.該玩家用外掛
3.與台服活動一致
4.港服有名的人,台服就不能有同名的人麼?
5.大家應該清楚港服同台服的相似程度...
6.老手回歸會出澄卡嗎? - - ...最近才出澄的港服有老手回歸活動?
7.你們認為此東東在港服出現的可能性?(黑橘)
....抱歉...這也是我苦心相告...不信就自便了(我對我的觀點較有信心)

回復 33# 鬼雅 的帖子

我見沒有人回復相關資訊我才貼出來...
我火星了對不起...
不過我仍堅自已立場(>口<)

原帖由 xxx5672003 於 11-7-17 11:55 PM 發表
我見沒有人回復相關資訊我才貼出來...
我火星了對不起...
不過我仍堅自已立場(>口

你無見係正常 因為相關既野已經係星期四既帖到
唔信你可以自己去爬番星期四既貼

回復 36# 鬼雅 的帖子

原來如此...看來我old了
火星老化了對不起...

原帖由 xxx5672003 於 11-7-17 11:51 PM 發表
那麼我先認錯...
2.該玩家用外掛
3.與台服活動一致
5.大家 ...

其他野我唔講 我只係知道 外掛唔係金手指 外掛唔係你諗到咁勁
唔好覺得外掛可以整到D咁既野出黎喇 如果唔係D人外掛仲洗乜去刷副本打寶
你究竟係第一次打機定第一次用外掛....
外掛同金手指係兩回事同兩個層次

回復 38# 鬼雅 的帖子

我明白了...是我錯的不好...
我沒用過外掛不太清楚...(我傻一直把沒可能的是當外掛...
金手指倒也在以前玩GBA用過(是很神奇的東東呢)

原帖由 xxx5672003 於 11-7-17 11:51 PM 發表
那麼我先認錯...
2.該玩家用外掛
3.與台服活動一致
5.大家應該清楚港服同台服的相似程度...
6.老手回歸會出澄卡嗎? - - ...最近才出澄的港服有老手回歸活動?
7.你們認為此東東在港服出現的可能性?(黑橘)
....抱歉...這也是我苦心相告...不信就自便了(我對我的觀點較有信心)

1.相信樓主無咁無聊 無啦啦改圖黎呃人掛?
2.外掛不是萬能,加上遊戲本身無呢個道具資料 外掛都整唔到 除非個名玩家可以勁到寫埋入去姐?
3.上面講佐 我已經試佐 一致可能性係0
4.可能性低到咁 你都要咁樣呃自己?
5.你咁講 國服同港服相似程度都勁高啦 同一隻game黎嫁ma
6.老手回歸會唔會出澄我唔知 但我一直都話我只係估出黎  同埋出新角色 用老手回歸活動引人返黎都好正常姐? 其他遊戲都係咁做嫁啦?
7.圖已經證明佐人地都有 只不過未確定係咪BUG黎
紅字為:有自信係好事 請不要過份自大 以為自己講嘅都係岩
因為叻唔切係一個做人大忌
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-15 02:40 PM , Processed in 0.034535 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存