2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 瑪奇英雄傳 大陸ID未18,又要再升過!!
樓主: ericho731
go

大陸ID未18,又要再升過!! [複製鏈接]

原帖由 ericho731 於 11-7-21 06:02 PM 發表

咩叫「變身」﹖lv4可以變﹖-0-

我睇youtube,高階戰士係可以打打下變身。

去左官網個bbs睇, 應該係外掛...
上報左比佢地, 睇下會唔會做野啦~~

廣東2區   芙瑞欧娜
正一外掛狗

笑傲無雙

原帖由 gn00756864 於 11-7-21 06:10 PM 發表

係地區選項同埋進階 果度揀中文(PRC)試試 可以+好友 我未入公會所以唔G

進階選prc佢會要你入win xp隻碟既app936.fon,

試過上網找來佢又話唔得....... 索性唔鬼搞啦﹗

有人話搞惦好友及公會,就唔可以同人地chat........

笑傲無雙

原帖由 proing 於 11-7-21 06:13 PM 發表

去左官網個bbs睇, 應該係外掛...
上報左比佢地, 睇下會唔會做野啦~~

廣東2區   芙瑞欧娜
正一外掛狗

ACT GAME都用外掛....... d人無腦架......

或者斬一劍boss即死佢地就happy....... -__-ll

隻"斷線谷"都大把外掛狗...
算了, 唯有少d野團打, 費時眼怨~~

笑傲無雙

原帖由 proing 於 11-7-21 07:52 PM 發表
隻"斷線谷"都大把外掛狗...
算了, 唯有少d野團打, 費時眼怨~~

龍之谷依排好少玩,不過印象中無乜斷過。

有次玩洛奇有條友開加速(全團人都會加),然後其他人罵佢兼走人。

見有外掛,官方未封,玩家封左佢先﹗

聽日加銀幣,今晚想用晒佢...... 希望趕得切去冰山boss任。

新人而家lv10......

同瑪奇1 一樣孌暗騎~
我過個1930 年  = - = 夠老拉掛~
我而家都沒心機玩陸版拉 bug 又多 試過連技連連下卡左係牆邊
係打大哥三兄弟有某個地方卡住行唔倒....

原帖由 proing 於 11-7-21 04:32 PM 發表

女妖?

請注意音量, 有家人在時請不要觀看...一開始太像在看A片的說~~
4EoAefwzn-s&feature=player_embedded

我只能說爆衫度是整套的85%以上 (好孩子真的不應該玩的 )

笑傲無雙

原帖由 gammy 於 11-7-21 09:18 PM 發表
同瑪奇1 一樣孌暗騎~
我過個1930 年  = - = 夠老拉掛~
我而家都沒心機玩陸版拉 bug 又多 試過連技連連下卡左係牆邊
係打大哥三兄弟有某個地方卡住行唔倒....

入團打卡是因為大6房主網速問題吧..... 回來吧。

原帖由 ericho731 於 11-7-22 11:04 AM 發表

入團打卡是因為大6房主網速問題吧..... 回來吧。

其實卡既情況間唔中都會,我自己打都試過幾次,有時個boss頂住你你都會卡住,
你可以打/move(好似係)
佢會傳送返最近你郁到既地方(1min內不能再使用)

笑傲無雙

原帖由 gn00756864 於 11-7-22 11:09 AM 發表

其實卡既情況間唔中都會,我自己打都試過幾次,有時個boss頂住你你都會卡住,
你可以打/move(好似係)
佢會傳送返最近你郁到既地方(1min內不能再使用)

會唔會係你部機既問題  或者因為廣東1爆ser﹖

我打針刺王係火爐邊坐住等,等左一陣,佢就出叫你去團友最近地方之類message.....

不過依個擺明係bug來..........

原帖由 ericho731 於 11-7-22 11:18 AM 發表

會唔會係你部機既問題  或者因為廣東1爆ser﹖

我打針刺王係火爐邊坐住等,等左一陣,佢就出叫你去團友最近地方之類message.....

不過依個擺明係bug來..........

唔關部機事...同埋我係廣東2 (暫時單拖仲夠打,所以多數去100後既ser{少人})
佢依個係系統黎,比你卡住左果陣救命用,你唔郁一陣佢就會彈個box出黎
好似叫"脫離xx狀態"

笑傲無雙

原帖由 gn00756864 於 11-7-22 11:39 AM 發表

唔關部機事...同埋我係廣東2 (暫時單拖仲夠打,所以多數去100後既ser{少人})
佢依個係系統黎,比你卡住左果陣救命用,你唔郁一陣佢就會彈個box出黎
好似叫"脫離xx狀態"

我跟大6團先會卡,佢地網速太低。

原帖由 ericho731 於 11-7-22 11:42 AM 發表

我跟大6團先會卡,佢地網速太低。

我卡過幾次,都係打/move救命,試過卡住比boss屈死左

多數都係卡係d好難打但又打得爆既野度,有時行左埋去想出番黎點知就個boss就走埋黎夾住左你......
好少因lag而卡,因為好少同人組..唔知點解我同hk人組都lag到抽筋,大家都hkbn

我都係整身份證果陣無理個日期....俾人ban左

衝到40lv先俾人ban,灰爆

笑傲無雙

原帖由 aile1993 於 11-7-22 01:00 PM 發表
我都係整身份證果陣無理個日期....俾人ban左

衝到40lv先俾人ban,灰爆

40LV真係好慘..... 好彩我衝LV未去到十足火力....

大6有人入晒錢而家咩都唔賠﹗官方真係好PK......

原帖由 ericho731 於 11-7-22 03:13 PM 發表

40LV真係好慘..... 好彩我衝LV未去到十足火力....

佢一開始就唔比18歲以下ga AC玩咪冇事囉~~
頭1個禮拜又要比d(假)小朋友入, 仲要比呢d AC入商城買野, 比人鬧到狗血淋頭都應該啦~
差在會唔會好似香港人咁, 集體走去公安度報案, 話網上詐騙...
會ga話世紀呢次真係幾頭痕...Orz

原帖由 ericho731 於 11-7-22 03:13 PM 發表

就封頂先黎咁玩法,灰爆
我日日都衝等先趕到40,依家都無心機衝多次

佢過d 係死位黎唔係綱速........... 係 bug 單人game 都會出現~~~~

原帖由 proing 於 11-7-22 16:26 發表

佢一開始就唔比18歲以下ga AC玩咪冇事囉~~
頭1個禮拜又要比d(假)小朋友入, 仲要比呢d AC入商城買野, 比人鬧到狗血淋頭都應該啦~
差在會唔會好似香港人咁, 集體走去公安度報案, 話網上詐騙...
會ga話世紀呢次真係 ...

我地用假證登記... 人地絕對有權ban...
今次ban <18姐 但道理絕對未係我地呢邊...
擔心下 >18 既假證會唔會好似 Aion 咁抽樣ban你仲好啦
仲諗住反告人??

話時話今日果個「騰訊微訪談」入面有無香港人?
應該建議下佢 俾香港人/台灣人 名正言順地用真新份證登記啦...
佢咁樣真係擺明唔受我地玩...

原帖由 Imonfire 於 11-7-22 10:29 PM 發表

我地用假證登記... 人地絕對有權ban...
今次ban 18 既假證會唔會好似 Aion 咁抽樣ban你仲好啦
仲諗住反告人??

話時話今日果個「騰訊微訪談」入面有無香港人?
應該建議下佢 俾香港人/台灣人 名正言 ...

因為剩係香港身份證號碼,佢地確認唔到夠唔夠18架...
除非要上傳埋身份證副本...但咁做玩家又可能縑煩
所以無開始港澳人士註冊都無錯嘅....

不過最大問題係一開始佢都唔話明18歲以下帳號入唔到,一個星期之後
人地衝哂LV入哂點先黎BAN哂>18嘅帳號,想笠水都唔係咁明顯呀化...

我依家等緊日版咋...我寧願用VPN玩LAG少少都好過大陸服..
再唔係等台服,不過完全無消息

‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-8 11:19 PM , Processed in 0.043570 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存