2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 SD高達Online 港服高達個代理簡直垃圾都不如
樓主: laohuyou1230
go

[其他] 港服高達個代理簡直垃圾都不如

原帖由 ybm002116 於 11-7-31 06:23 發表

唔順超?過兩招!夠做埋黎↑↑↑

哈哈= = 我頭像下面0.0

其實意思係(萌殺

原帖由 ybm002116 於 11-7-30 06:15 PM 發表

又一個以為自已睇通睇透GE人
G1係的確做唔到大部份玩家滿意
不過又點,佢係一間差公司?
佢做足一間代理,甚至係一間公司應要做GE野
佢不時搞活動,就算9U退曬股,佢都照大部份9U定GE策略
對於一個真係唔扔錢GE機師 ...

咁人係貪架啦
有邊個唔係得一想二
但係起麻你滿足到前者先啦
ss機咁耐都未出
你唔好話唔用錢既玩家唔玩啊
咁d休閒玩家仲會陪你癲咩
千幾千幾蚊咁用 唔用就追唔上 , 話就話早買早享受姐
遲到以家都未出 一早有緊係覺冇問題 係我地話冇哂希望姐
唔通你鼓勵咁多玩家令哂咁多錢出黎玩咩
同埋 更新遊戲都要咁慢 , 流失大量玩家係遲早既事啦
最報咪得番hkd戰士係到 , 唔排除其他啦
唔講錢 , 太主觀
講d事實
你有冇見過一間公司可管理隻遊戲管理得咁差先?
次次更新都有bug , 什至搞到人要重裝or裝唔到 , 更新慢 , 遲遲唔出圖
玩家都失哂望啦
呢d野係由頭罵到尾
有改善咩?呢d野有眼睇架 點賴啊

2KF足球隊 十週年勳章(賀詞)

香港人的投訴文化是世界首屈一指的
明白這點很多問題就有答案了

(看到#27為止
樓主其實主要是屌gameone這次賣的東西價格太高,就這樣而已,干啥要一直嘈到這樣?
貴到離譜人人有眼看,至於買和不買倒是看各人主張了
(俺也是不會買這種過千元的產品包=w="

原帖由 plmokns 於 11-8-1 12:14 AM 發表

咁人係貪架啦
有邊個唔係得一想二
但係起麻你滿足到前者先啦
ss機咁耐都未出
你唔好話唔用錢既玩家唔玩啊
咁d休閒玩家仲會陪你癲咩
千幾千幾蚊咁用 唔用就追唔上 , 話就話早買早享受姐
遲到以家都未出 一早 ...

個1580包根本係比有錢仔買

覺得自己經濟應付唔到既 ,咪散買流星卡玩下 ,

我又唔係好覺部SF吸引到呢個地步 ,

如果好似我咁唔太鍾意玩S機既 ,SF根本對我尼講係冇用

我今次緊張中磨修羅生多過d SS機

遊戲進度慢 ?望下國服同台服啦 ,一個早成年 一個早半年

有冇同我地差成12個版本/6個版本先 ??

1個月1次我覺得岩岩好囉 ,一陣d充值消費密埋埋又話冇錢

其他次次更新有bug ,遲出圖我都ok同意既

無可否認...
真係吾應該1年都吾出圖
不過要睇諒下佢
你估高達個朵平咩..
如果比我簡..
我要番9you
首先..9you係試過一次出3部s圖G圖
命運..沙(殺)比...new gun
又一次出gpo3d + 綠堂x
雙龍同死神都係...
真係吾錯..
你地話牙..之前
9you做係好過gameone
鬼叫有D人吾識珍惜
最慘係..
依嫁D路路分吾到gameone同9you
gameone昆人>.
9you個名都比人話緊><

原帖由 huiyikon 於 11-8-2 01:36 AM 發表
無可否認...
真係吾應該1年都吾出圖
不過要睇諒下佢
你估高達個朵平咩..
如果比我簡..
我要番9you
首先..9you係試過一次出3部s圖G圖
命運..沙(殺)比...new gun
又一次出gpo3d + 綠堂x
雙龍同死神都係...
真 ...

轉代理咁大件事會唔通知玩家 ??

原帖由 難j@0@ 於 11-8-2 01:36 AM 發表

個1580包根本係比有錢仔買

覺得自己經濟應付唔到既 ,咪散買流星卡玩下 ,

我又唔係好覺部SF吸引到呢個地步 ,

如果好似我咁唔太鍾意玩S機既 ,SF根本對我尼講係冇用

我今次緊張中磨修羅生多過d  ...

查實佢每次更新會更新咩 我唔清楚
但係我睇扭蛋 睇商城
我起麻幾個月冇ON
但係D野都係冇乜點變
準備好哂合野既機體 都重未合
早知一開始就玩韓服
唔係港服開 真係唔鬼玩
哂我時間

最仆街既係 , 我朋友更新到玩唔到 一重裝就死機
我諗呢D問題就算比客服 佢都唔會改善

更新既話 , 港服更新得快
玩家又唔會介意既
一早放機體 , 理得你GAME$貴幾多買一張圖啊
最起麻平息下玩家既不滿先啦
本身已經唔係好 , 仲要搞到咁

仆街的卡出黎系呃錢買黎全部都系中垃圾lu

其實仲玩緊港服個D多數都唔識上HF官網/唔明D韓文講咩
其實隻隻香港GAME都好昆錢
最昆錢個D係要你抽卡/箱 (除左賣得貴 仲要D機率係0.0000......1%)
所以值得玩嘅香港ONLINE GAME係屈指可數

點解要講到用唔到ss機就玩唔到落去咁....
唔想用咁多錢買/抽ss機咪玩其他機囉~
可以諗成好似其他online game咁,用多d錢玩就裝備勁d  唔用錢玩就平民d
更何況sd係技術game 唔一定要ss都可以玩得好好
睇開d啦

原帖由 10蚊仔 於 11-8-2 07:16 PM 發表
點解要講到用唔到ss機就玩唔到落去咁....
唔想用咁多錢買/抽ss機咪玩其他機囉~
可以諗成好似其他online game咁,用多d錢玩就裝備勁d  唔用錢玩就平民d
更何況sd係技術game 唔一定要ss都可以玩 ...

講就咁講
就算有S機都唔會想用啦
SS機出左 起麻有番D動力去玩
合既機一早準備好哂 睇下GAMEONE可以幾耐放出黎
最近上去都未有得買
本身我FD重期待既 , 一出SS自由就合 然後狂玩
點知更新完 我FD入唔到GAME , 重裝 重死埋機
呢間公司點會咁架

原帖由 plmokns 於 11-8-3 08:41 PM 發表

講就咁講
就算有S機都唔會想用啦
SS機出左 起麻有番D動力去玩
合既機一早準備好哂 睇下GAMEONE可以幾耐放出黎
最近上去都未有得買
本身我FD重期待既 , 一出SS自由就合 然後狂玩
點知更新完 我FD入唔 ...

其實玩唔到個D係咪首先應該檢討下自己部電腦SETTING?
個個都玩唔到可能真係代理問題, 你可以屌啊
但得個別幾個玩唔到明顯係個人問題吧, 咁樣又要入人地數?
S機, SS機, SSS機又如何?
你想要乜野就要滿足你先係好代理?
E+一代人係咪真係完全接受唔到反對意見, 一有唔順就要投訴?
GAMEONE未必係一個好代理, 但我唔覺得佢差到要俾人屌老母

十週年勳章(賀詞)

很難想像00r....
港服可以點出

你估港服出"揀蛋機"果時..
會唔會放 SR?

我覺得鎖住真紅仲激起我既憤怒囉

原帖由 難j@0@ 於 11-8-4 12:58 AM 發表
我覺得鎖住真紅仲激起我既憤怒囉

哇哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈

原帖由 麥艾克斯 於 11-8-4 01:16 AM 發表

哇哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈

不過今次Masurao先係我目標

已經搵到朋友放比我了

真紅因為我火箭炮同豆豆都玩得好差...所以有愛都冇用

原帖由 難j@0@ 於 11-8-4 10:27 AM 發表

不過今次Masurao先係我目標

已經搵到朋友放比我了

真紅因為我火箭炮同豆豆都玩得好差...所以有愛都冇用

魔修羅生我都中埋, 放左俾聖聖

十週年勳章(賀詞)

原帖由 plmokns 於 11-8-2 12:38 PM 發表

查實佢每次更新會更新咩 我唔清楚
但係我睇扭蛋 睇商城
我起麻幾個月冇ON
但係D野都係冇乜點變
準備好哂合野既機體 都重未合
早知一開始就玩韓服
唔係港服開 真係唔鬼玩
哂我時間

看了商城和蛋機已經能知道一次更新多了甚麼新東西
這樣還看不清楚的去驗眼吧
跳槽與否,自行了斷

原帖由 麥艾克斯 於 11-8-3 10:35 PM 發表

其實玩唔到個D係咪首先應該檢討下自己部電腦SETTING?
個個都玩唔到可能真係代理問題, 你可以屌啊
但得個別幾個玩唔到明顯係個人問題吧, 咁樣又要入人地數?
S機, SS機, SSS機又如何?
你想要乜野就要滿足你先係好 ...

你咁講都岩既 反正佢每次更新有錯都係一小部份玩家
玩唔到係佢問題 你係咁諗?
咁係前者定後者有問題?
我一直都話緊圖子問題
但係有人話錢 , 咁我唔講錢啊
講d管理問題''係由頭罵到尾'' 變左冇野講啦
因為不嬲都冇改善 講?講條x咩
原帖由 BlazeIxa 於 11-8-4 04:46 PM 發表

看了商城和蛋機已經能知道一次更新多了甚麼新東西
這樣還看不清楚的去驗眼吧
跳槽與否,自行了斷

咁佢更新慢同更新多野係兩回事
更新埋D小小野
玩家想要既野 圖啊 有冇啊
以前開SER冇耐 一大班屌GAMEONE玩家既人見一直冇改善一早唔玩啦
所以以家就算開POST都可以比個原因係"要接納隻GAME"既會員話番樓主轉頭
比著以前比人插到x眼開花啦

佢再唔放既話 , 咁搞法
就好似gameone開發左ss機 一直比gameplay你地睇 , 唔比你地玩測試 除非你比錢
咁唔比錢就緊係等 , 開發左隻ss機 唔通唔放啦 , 就咁諗既玩家係咁等
gameone話""隻ss機""研發完成 但係因為知班玩家可以免費玩ss機
而一直唔發放呢部ss機 仍然有錢既玩家一直測試緊ss機 "正確黎講 係享受"
過左一年半載 先對外發佈     咁應該係玩家既心態有問題定公司營運有問題?
玩家心態有問題------>唔清楚 唔知道呢間黑心公司會咁做
公司營運有問題------>完全捉緊玩家心理 , 只需要黑心 就可以再賺錢
所以話一直唔好講錢 最終間公司都係黑心
但係冇商人唔黑心既所以gameone宣佈用g幣換購ss機既玩家
只需等待ss機測試完成  再等多一至兩年就可以玩
你唔係覺得冇問題啊?駁清楚我講既重點 唔好再咁無厘頭

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-29 07:06 AM , Processed in 0.052996 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存