2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Fantasy Earth Zero 求高手教我玩遊=[
樓主: 爸爸B呀
go

[游俠] 求高手教我玩遊=[ [複製鏈接]

原帖由 灰灰 於 11-8-20 11:54 AM 發表

大概係懲介流吧?

會人傷低殺低死高 離唔開幾個原因

1) 裝備太差 攻唔夠高防太低
解決方法: 錢

2) 目標選擇錯誤
解決方法: 落手對象永遠只有 二擊必殺 / 無法反擊 / 離群的人

3) 準備不足
解決方法: ...

我差個頭就頂攻頂防...25就得了=]

刀遊頂唔頂防都係比人重壓4XX架LA= ="...
話說樓主一係就打敵方太深入己方戰線既敵人(多數戰士)
一係就o係戰線唔進唔退果陣去到敵方內部擾亂(不過要有把握殘哂大多數o係周圍對自己有威脅既敵人 , 同埋小心盾戰/冰法)

仲有D時機,例如敵方既死靈解召既時候, 就係o係敵方戰線後方殘到番己方戰線又唔死既好機會

搵d無痛克既職做目標
隱身之後普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻
cut技cut到佢走佬再普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻普攻
追到殺到佢為止

介-->人頭
殘-->人傷
介唔好亂咁搵人介 你死硬
要介就介法算

十週年勳章(賀詞)

介都介唔死人學咩人做介西

介流:
如果介唔死 唔好用介   介完你得番果D PW唔夠你保命
見到佢400血以下先介 介唔死補破武走人

殘流:睇多D 片 學人點用

十週年勳章(賀詞)

原帖由 塵夢 於 11-8-20 11:34 AM 發表
要高傷,你可以係戰場度只係介
介夠20次,基本上都有10000人傷
殘技只係輔助,介完見人地仲有血就破武,走得,搵下一個介

你依d咪搞到條線爛哂既人渣囉!

藍國大團扮新手-.-
--------------------------)好簡單啫,半場亂水,半場狂介

睇左D回覆先知
大團都要人教,咩料啊
咪咁謙啦,教返我地就差唔多
我尋日玩成日都上唔到榜啊

回復 26# 0polarbear0 的帖子

補破防會易殺d

我琴晚仲係雙修遊(得戒) 成場剩係隱戒 戒左2x隻 係d高低位前線/副線 一戒完就跳山 甘樣易逃好多  之後又隱爬返上去再戒 食住星藍不斷重覆==幾過引 係平地戒除非敵人小 多敵好易死

睇片學 教未必有用

或者跟老手打 加埋語音就最好

頂攻左先出去介人把la
而且點解唔學左黑先
起碼可以係人群放黑亂入 個下都唔少傷 走佬又易咁多

攻已頂=[
我唔係扮新手啊...我真係勁屎的=[你問下d團友就知=[

希望你永遠都學唔識(祝福),咁樣呢個世界可以少一個無腦食屎福佳岸狗介西

十週年勳章(截圖)

要高傷就要殘人,好多技都有+x,pw又用得少
呢段片幾好,比心機諗諗佢做緊乜
http://www9.2000fun.com/bbs/view ... &extra=page%3D1

-----------------------------------------------------------------------------------------
介人人傷唔會高,介人要ge係人頭,每次都用好多pw,介死人20次?除非練習場la
個個都鬧介9/介西唔洗技術,ok
隱左身行埋去唔比人發現果d唔係技術,介完人現左身逃走果d唔係技術,
比人發現打番出泥,邊走邊抵抗果d唔係技術,
ok,介人要諗下幾時出手點樣逃走唔覺意潛行失敗點樣保住條命,
都會比人大大聲鬧冇技術,做介遊都幾委屈下,心理狀態負荷唔到就唔好玩la,會激死你
..冇片好睇..反正有片都係比人圍插ge姐...........雙星雙經爆5倍星戒書,
呢場係好近期ge活動,你計下我平均有幾多輸出la! (出得圖都預左會比人狠狠地抽水 )

十週年勳章(賀詞)

—句講曬,熟能生巧
樓主都係靠自已啦
已有 1 人評分Good 收起 理由
鬼整你 + 1 肺腑之言

總評分:  Good + 1   查看全部評分

有幾種人一定唔戒得
閒置中的擊劍 , 聖光法 , 盾戰(除非隻盾低過250血) ,

戒唔死既目標盡量唔好戒 , 破防留比自己友殺
除左法同盾戰 , 其他職低過500血多數可以戒+破防 殺 (入石另計)
法低過700血就可以戒死 , 再唔死就 破防/破力

滿血既人多數唔會戒 , 要睇下目標係咩職 , 同埋我方夠唔夠壓
唔夠壓當然走啦 , 又或者你自殺式放黑幫自己友走

夠壓就隱去前面殘人 ,
戰士拳手弓槍遊就破防 , 法就破力 , 刀遊就破佢武啦
擊劍既話可以用破足呃佢反擊 , 多數會反唔到 , 之後等佢反多野就破武

如果條友比你殘左野仲呆呆滯滯企係到唔識郁咁 , 可以殘多野推佢去死

雖然掃遊呢d野多數係弓槍遊搞掂
但你都可以幫手掃下 , 掃到就埋去黑左佢
lv3黑 成30秒 , 中招個個咪話唔爽yy

十週年勳章(賀詞)

隱>介>隱>介>loop

十週年勳章(賀詞)

捉聖光法小跳介死佢可以無損血1kill
已有 1 人評分Good 收起 理由
鬼整你 + 1 呢個係超高難度動作!

總評分:  Good + 1   查看全部評分

‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 12:35 PM , Processed in 0.038647 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存