2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 逆戰飛行 【民意調查】你地會簡軸心國定同盟國?? ...
樓主: jackyt121
go

【民意調查】你地會簡軸心國定同盟國??   [複製鏈接]

乂小伙子乂 發表於 11-10-17 12:49 AM
中國早係甲午戰爭個陣北洋艦隊已經有戰機啦~我冇話冇made in China但係二戰個陣的確冇多餘資金生產戰機  ...

即使係離題我都要講稼喇

首先 我想表明一樣野   請先睇下d對答
tsui8938:點解冇中國
你         :二戰個陣中國比人打到喊啦...更何況中國都窮到連食都有問題點會有錢生產戰機呀? :)

你回覆
我既     :中國早係甲午戰爭個陣北洋艦隊已經有戰機啦~我冇話冇made in China但係二戰個陣的確冇多餘資金生                                                        產戰機 都係由外國提供~希望呢位兄台睇下我寫咩先....

照你意思所講 即係2戰期間中國係有戰機   咁一開始人地係問 點解冇中國 呢句野意思係 中國有戰機 有與加2戰
而且仲要係同盟國其中一個主要成員     係問下點解隻game冇得選中國?
叫我睇下你寫咩  咁你睇下自已有冇答岩人地既問題先

日本輸軍紀?   姦淫擄掠呢d都係佢地自稱所謂既天王果條友批準    咁我想問下佢地軍紀輸係邊?

日本打中國,用左大量東南亞國家既人,仲有中國人黎打中國._.
姦淫擄掠..........都唔係全為日本仔所為

逆風屮流魂 發表於 11-10-17 07:51 PM
即使係離題我都要講稼喇

首先 我想表明一樣野   請先睇下d對答

你始終唔明我講咩...我意思係當時二戰中國D戰機係美國and其他國家比~佢自己係冇錢生產亦都冇錢去研發,搬返黎現代講...台灣唔研發戰機要求美國直接賣比台灣D F16會唔會有戰機game 如HAWX 話F16:台灣產生??  你要分清楚生產國同使用國...如果出一部中國戰機...我想問咁會同美,英,法D戰機有咩分別先? 咪又係個架~出埋同一架型號,款式既中國版...姐係點?
唔係咁都要玩山寨機呀嘛...
而家就話中國有能力自行研制&生產戰機姐~個時...唉

文B仔 發表於 11-10-17 10:55 PM
日本打中國,用左大量東南亞國家既人,仲有中國人黎打中國._.
姦淫擄掠..........都唔係全為日本仔所為 ...

咁你姐係當南京大屠殺唔係咩一回事啦...明白~完全收到!!

乂小伙子乂 發表於 11-10-17 11:43 PM
咁你姐係當南京大屠殺唔係咩一回事啦...明白~完全收到!!

A_A咁我都唔會忘記國恥既...

我 選 軸心陣營喇

諗住揀軸心國, 德國機好似靚D..

日本支持者 在此~

零戰只係某個吾用腦gei要求下的產物
過份要求機動性, 放棄裝甲
係美軍前期不論機種定人員都能力偏低下當然大放異彩
當時西方輕視日本, 戰鬥人員經驗不足先會俾零戰玩殘
其實缺點一大堆
先天結構不良, 令佢係高速同急速迴旋困難, 而且火力偏弱
油箱同駕駛座保護又差, 引擎更加比吾上歐洲新一代戰機
到美國訓練出對零戰打法時, 零戰已經係紙靶
其實紫電, 隼, 都比零戰更優秀
只係命運令佢地無零戰咁多傳期

點解好以咁少人用英國皇家空軍嘅?= =
大家唔好唔記得RAF係盟軍空軍最強.....而唔係美國....
用噴火式打爆德國佬!!!!!!!!!!
Per Ardua ad Astra!!!!!

蘇聯仲少人玩啦....等我拉下人先
祖國——母親在召喚!拿起武器對抗萬惡的法西斯黨
把平民由極權中拯救,把軸心國完全摧毀

十週年勳章(賀詞)

逆風屮流魂 發表於 11-10-16 09:43 PM
咁睇黎你世史都麻麻地

諾曼第戰役 希特拉佢本身都估到盟軍會係果到登陸  但係盟軍用左苦肉計 去令到希特 ...

其實世史唔會詳教每個大戰細節同戰役,輕輕帶過就得,亦都唔會考咁滯~.~
呢d睇黎要靠搵資料睇書~.~
小弟愚昢~.~
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-6-9 12:26 PM , Processed in 0.045583 second(s), 15 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存