2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 龍珠Online 有冇人入到去..無論登入AC/開角色都好LAG (已更新#9 配 ...
go

[疑難雜症] 有冇人入到去..無論登入AC/開角色都好LAG (已更新#9 配置)   [複製鏈接]

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙 玩過星曲WEB

但係我張顯示卡真係咁差-口-"?

我朋友話呢張已經好好....

灰..

回復 ╭逍遙*俊╯ 的帖子

換就唔洗換,求部機快就冇乜可能

但加張顯卡就好啲

還有玩online game 基本上只用單核

玩單機game就某啲game會用盡4核

ericho731 發表於 11-9-8 08:52 PM
我用低階機玩都好順,佢係唔係無顯卡呀﹖

買張平顯卡自己裝上去啦﹗$200-300幾都夠晒。

咁都要睇吓個mon 解像度有多小

現時例如玩龍珠 我部機E5200  + X1950XT 256MB  +19" 1280*1024  材質 普通  還可以勉勉強強玩到

但玩aion 就完全唔掂,玩單機game (暗黑血統 動作game) 還可以玩到冇乜點疾

我別一部機I5 2500K(冇超頻)  + GTX 580  + 27"  三星 2560*1440 (龍珠和aion頂多是1980*1080)

玩落冇乜點疾,玩單機game (暗黑血統 動作game) 2560*1440 都冇疾過

就算現啲$200-300(我唔知你係唔係指2手)用19" 16:9 1380*768 還可以應付得到

但去到解像度有 有HD 的話就會現晒型

‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-1 12:03 PM , Processed in 0.030402 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存