2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 龍之谷 Dragon Nest 元素使 真係自娛吧=.=
樓主: simon神手
go

[討論] 元素使 真係自娛吧=.=   [複製鏈接]

回復 simon神手 的帖子

咁你有冇見過人一個火球ex打人12萬血? 有邊隻一招ex技可以打人12萬血

回復 扑野大王 的帖子

如果係玩陸服都未見過外掛ex打得多過12萬咁都應該冇

元素個盾會改手動光環(類似賢者光環)+個A紋長期70%減傷雖燒魔大但你打得入嗎?
你試下無乜血剩想走俾人減速?走走下突然死左係因為灼傷?
物箭一向都係PVE強,PVP弱嫁啦,佢個誘惑花蕊有邊個PVP會硬很膠走埋去?
魔箭DPS能力比物高,但只係1V1情況下,團P打得邊個?
遊俠精神爆發改左重會追加減50%CD,箭神呢?
我玩魔箭,我係ON能99轉職果時錯左,但我都堅持落去,個職雖然不停和諧但我重有技術
賢者強係因為佢魔物攻都用到,佢個盾....要拆容乜易?
裝強代表一切?我見過成套大主教生命裝打個東邊死能左
你又唔洗考慮一下個職對於個遊戲既平衡性,咁一個職就得啦,你玩曬OK未?
你唔識用,唔代表果個職廢,重要個個職都有唔同走法,你未試過全部又知果個職廢?
成個龍谷剩係得PVP?你唔洗PVE升LV?
由頭到尾我都覺得自娛果個係你囉,呃分神手!

燒傷廢?  呢段片你點解釋?
http://www.youtube.com/watch?v=1ID1saL99oA
自己睇下燒一次幾多血先拉
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-8 06:15 PM , Processed in 0.039979 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存