2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 黃易群俠傳2 (再度更新 )完全武尊ser 第1大幫 狂暴士迪尼 真係 ...
樓主: 雨P
go

[閒聊討論] (再度更新 )完全武尊ser 第1大幫 狂暴士迪尼 真係 ⊕(所向9   [複製鏈接]

可能人地就係需要補血機E D人黎幫手撩交嘈JA...

藤原龍也 發表於 11-9-21 03:48 PM
上面個POST連結個樓主張圖好明顯有問題,

可能又學係GAME咁開分身吊人一樣GE道理呀

回復 sakibaby 的帖子

唔會咁無聊呀.......

Johnny@無名 發表於 11-9-21 05:11 PM
回復 sakibaby 的帖子

唔會咁無聊呀.......

話唔埋GA...哈哈!得Q閒MA...

木瓜~點解你地可以禁狗禁馬後炮??
請問係咪你地D人打機打上腦叫人出黎先?
但係唔知點解叫人出黎,人地應約,你地又變無聲狗,唔出聲??
迪迪尼搶你地王?你地就禁強調? 你地冇搶其他幫D王?
搶完仲要聲大大惡人先告狀既會唔會係你地?
咩野叫 D 狗系迪迪尼度出黎?? 你地D痴線狗出黎亂吠話迪迪尼D人係狗?
唔該你地檢討下先啦~先撩者賤呀~
你地撩人先有資格話人?
捉賊喊賊,惡人先告狀,9 up吹水 咪你地聚緣山莊既作風囉!

迪迪尼一向都賴係勁咁
完全無視其他人一樣
樓主~支持你反迪迪尼呀

咩都唔洗講,單睇個幫名 「狂暴迪迪尼」,已經覺得係一班傻仔。

上面個位講到中曬膽丫..睇佢地就知一班潮童啦.仲叫人地真人出黎tim丫佢地...打機打到上曬腦啊佢地..仲有我只係知道今日狂暴迪士尼比4個幫會圍到唔敢走出黎去曬一個角落到~講真話人請搶手,如果我地係咁衰啊點請都請唔到搶手啦..好心你班小朋友用下腦啦..你比4個幫會圍 你地好極宦有限啦,如果你地係好丫,比人圍ga就係山莊啦~幼稚迪迪尼XD

大家覺唔覺,迪迪尼既留言全部都好字大,
無道理講野就要大聲,無料到打字就要大粒。
大家要體諒佢地,因為佢地無能力唔嘈。

sakibaby 發表於 11-9-21 02:21 PM
迪迪尼係開ser不久時已大支野地係大頻講過...
玩天子pk ser 打到其他d幫會唔玩先黎玩和平ser...難道想否認 ...

點解d勁人唔回覆我講ge野ga...中晒膽定係乜???
我知喇...又想扮冇講過??扮否認?洗底?

上面位 id: sakibaby
桃桃 姐~ 用隻獨愛入黎我地會做25仲唔夠出位??
要黎埋2000FUN一齊嘴炮先夠出位?
唔即場踢爆你~只係念在大家都係女仔~
留一線比你~比個位你落台~等你自己退幫會
你夠膽申得我地幫會~
我就夠膽睇你入黎想搞咩!
但係唔好下下要我地逐層掀起你地既面紗
更加唔好當我地成班白痴兼無知!

大君 要玩到甘低級既 我唔出奇!
成個聚緣 要同心玩埋哂d甘幼稚既25遊戲  都唔出奇!
但你好好地一個女仔
D行為舉止點解可以衰到甘???

況且你仲自稱已經結埋婚~甘係咪代表你應該可以成熟d?
25有咩意義?
串咀有咩意義?
就算係呢度喪洗板 嘴炮 炮贏我 甘又點?
你地呢D行為難道可以顯示出你地所謂高尚既人格?
我地冇否認我地有講過我地成班以前係天子既事
以前天子港服PK 的確係我地幫會打到其他幫散哂我地先轉GAME~
唔需要否認~唔需要洗底!
呢個係事實~唔係尻吹~ 唔俾講?
況且~就算我地係講過D甘既說話甘又點?
個個係大頻~任何人都有權可以發言~又唔俾講?
你地唔鍾意既~
覺得我地大支野既~
可以當睇唔到!
可以當我地亂吹!
可以唔鍾意我地!
可以覺得我地黑人憎!

但你發起甘既POST叫埋你幫會d人黎留言一齊聲討我地既意義係咩?
你地想聲討我地d咩?
做咩要甘介懷我地曾經講過既說話?

本來黎玩個和平SER都係希望放工返屋企打下機輕鬆下
唔使好似PK SER甘日日打打殺殺
真係估唔到和平SER遇到既人可以仲過PK SER既人
你鬧我地小朋友幼稚既同時~你地又可以有幾成熟呢?

P.S 你地老屈加菲貓件事我真係唔想再同你地係度嘈!
無錯, 有圖有真相!
但係下次唔該叫黎泰唔好再玩Cap圖 Cut相Cut對話甘無聊
得閒可否留返d時間做番d有意義對自己對社會有貢獻既野
唔好再做埋哂d損人而不利己既行為!

To: 赤正
我個人唔知道你同血機有咩恩怨~
亦唔知點解佢會甘憎你!
超然有冇得罪過你?晤空有冇得罪過你?
逆子有冇得罪過你?Uncle有冇得罪過你?
娜娜有冇得罪過你?利雲有冇得罪過你?
希望你唔好一竹蒿打沉一船人!

仲有位 id: wl12241212
唔該你講說話可唔可以文雅小小!
唔好甘粗鄙!開口埋口都下下又柒又狗甘
到甘~你係甘需要飲番杯涼茶?

最後~To:唔空
我知你睇度既~ 哈哈~你睇下你第一張相影得幾上鏡!
記住Save檔留念呀 ^^

我講到明我係邊到過黎..你可以選擇唔收..我亦冇所謂...
我唔覺得我行為衰...咩叫25?你個幫有野值得人地25?我冇幫會我係幫都申...
唔arm玩唔可以唔玩?隻acc放係到唔on唔野都唔得?
我入了貴幫會...我玩過d乜??我做過d乜??我入左唔洗半日我就冇上過隻acc..
我就已經打算唔玩喇.... 唔online都做到25呀?
咁樣叫25....d咩道理呀....唔好講到你自己咁善良....
我地唔係介懷你地講過ge野..事實上你地係咁講過....
玩天子pk ser 打到其他d幫會唔玩先黎玩和平ser...
le 句野不能否認吧?而且你承認就...就唔洗講"做咩要甘介懷我地曾經講過既說話"
前言要學會搭後語...唔好個頭話承認..個頭又問做咩介懷...
我自問問心無愧....請問貴幫有咩值得人地25???
真係唸極都唔明...隻acc入左唔洗半日我就冇上隻acc喇..
你個幫唔arm我玩唔得???攪到我acc都棄埋...是不是你的責任?
我也沒有多說什麼吧???把事實說出來也是錯???
唔好講到自己咁比面...你出得聲就已經唔係留一線ge表現啦
而且我覺得我們所有人都比你們擁有更高尚的人格
起碼唔會只要入過迪迪尼唔arm玩唔玩都比人叫25先lo

個頭講有圖有真相...le頭又話我地老屈加菲貓...又係咩道理呀....
誰人低級大家有眼睇ge..並唔係由自己講..

其實你明唔明個重點係..你d人成日撩交嘈...忽然冇lala吊人ge問題?
並唔係針對幫對幫ge問題...而係你幫ge人有問題...先會導致咁多人唔喜歡你地....
但當然你覺得有心針對你亦冇辦法

大家真係唔好亂入幫呀...入左個唔好ge幫又比人叫25 ga喇

回復 tooya617 的帖子

你想要張相 我sd俾你都得啦
唔洗麻煩佢cap

開一個post  都叫俾人叫係
喪洗板

最小我地 個個人品都好過你地 補血機  包頭星

9點打完封寒王 係邊個 第一時間出世頻串呀

先撩者賤

個世頻 當然個個都用得  

有中聲公味可以任洗囉

但係估唔到  2位 咁有道德觀姐

洗到10點都味洗  我地都廢事嘈  仲要係到洗

人品果然高尚

仲有 回d個post  好多都唔係我地幫d人

唔好意為得我地1個同你為敵先啦

你地做既野  我肯定  唔止我地對你地有問題

最後 你講個 id:wl12241212  好燥

但係點都唔夠你地包頭星燥下

打既野句句 夾晒粗

飲涼茶既 係都係佢先?

ps: 我唔識wl12241212

月貓o  好心你唔好咁小朋友啦~今日輸比人,我地以經冇串你啦.你地仲夠膽死出世頻洗頻???右阻住其他玩家收野..好心你地唔好咁幼稚啦..比你係世頻狂叫狂嗌右點ja??正明你地好好打???
4個幫會打你地一個小學雞會你都知咩事啦...人地唔憎你地就算我地點叫都唔會有人理啦...
仲有呀...你地養個兩隻狗仔 情 別想我會補呢???"冰晶唔見人ga???打個時就驚..打完就出世頻嘈 開埋曬d分身扮多人???"仲細咩..冇人出口幫咪唔好嘈囉...我地黎d上等人 你見我地今日嬴曬有好似你地咁 大呼小叫咩???唔同你嘈世頻係唔想阻住其他玩家啊,唔會怕左你班HKD戰士丫..呀..唔好意思..HKD戰士 係死身GA..但係你地今日比人打到狗咁..個戈走曬去角仔到..同埋 都知唔夠打啦 企係到比人SM就算~好人好者 唔會冇拿拿比人SM啦XD
仲老屈人地叫你真人出黎,好心你唔好係到九吹啦...GAME右輸2KF右輸..你睇你地迪士尼似物柒???"垃圾都不如..+10裝右咪係不如外事...

桃桃
你係唔係25~你同我都心照喇!
大君&聚緣
有冇做過如此低級既行為~大家都心照
做過既事 你死都話冇~冇問題既 ~
你仲要繼續扮~ 唔肯承認 ~都冇問題既 ~
我咬你唔食~ 亦奈你唔何 !
但甘大個人~自己做過既事是否應該勇於承認?
對於自己唔承認自己做過呢d甘低級既行為~
真係人格十分之差劣!絕對可恥!
我同你 繼續糾紛 嘴炮落去亦冇意義!

貼題少少~
咩叫前言要學會搭後語?
係你唔知 介懷 呢個用詞點解定點?
承認介懷 呢兩個詞語有咩直接關係?
我地承認我地有講過甘既說話,
而你地又開POST又留言強調我地曾經講過甘既說話,
對於你地做出如此既行為,
你覺得我唔可以覺得你地係介懷
呢番以前天子既說話係起碼個幾月前講架啦
你地都識得講係開SER時候講既~仲要係出過一次頻仲大把~
你地一直放係心入面!一而在,在而三重複又重複拎番出黎講?
講句說話記成個月!搶隻炎魔記人地成世!
你敢講你地真係唔係介懷?真係一d都唔介懷
唔係 真心介意 唔上心既事 有冇必要過左甘耐再重複拎番出黎講?
隆重其事到要上黎2000FUN開POST留言?

最搞笑係咩叫攪到你ACC都棄埋...是不是你既責任?
唔好意思~我個人笑點低~真係難d笑得出!
呢句真係唔知你想表達d咩?^^"
你又話 "隻acc入左唔洗半日我就冇上隻acc喇""你個幫唔arm我玩唔得???"
甘姐係點?~我地個幫會你唔岩玩所以搞到你本小姐要連ACC都棄埋?
所以我地要負責任? 我想知你想我地負起d咩責任?
我真係唔知你係唔係High大左~上哂腦!
真係睇你講d野睇到O哂嘴!凸哂眼!

係呀~有圖有真相
你敢講成件事真係好似你地陳述既甘?
張圖你地冇出古惑 冇揀對話冇揀句子黎CAP?
是但喇~你地鐘意搞甘多小動作出黎我冇辨法控制到!
你地鐘意你地HAPPY既~我地又唔會有咩損傷^^

真係最後:
我敢請問各位大佬~你地今年幾歲呀?
真係PLEASE 唔該 可否成熟少少?
木瓜~你甘大個男人~ 點解要甘小氣!
做男人有氣量少少喇!一件事記足人地成世!
wl12241212你敢係度開你黃易入面既id既!
我俾個GOOD你!無謂再係度做嘴炮英雄~我地可以係黃易度見^^
唔敢開名既~你講更多野都只係廢UP!
何況你話我地迪迪尼係GAME入面輸~
今晚幫戰難度係你地聚緣打贏我地
你仲甘厚面皮~好意思係度講出黎既^^"

真係冇必要同你地再廢UP落去~
好後悔玩咩和平SER~要係度同你地嘴炮
你地可以覺得你地自身人格冇問題, WHO CARES!
我唔會係度再留言嘴炮~浪費時間做埋哂d甘無謂既野
行動最實際!88

月貓o 面皮厚個戈係你丫...你地班迪士尼今年右幾多歲啊??HELLO喂右去黑色世界啊?去迪士尼做足準備未丫你地XD
比人打到死死下仲好意思走出黎九UP 係我就唔敢出黎講野啦.成個黃易黎期最出位係你地迪士尼啦,有咩人唔識啊?洗頻王 吹水王 搶怪王 搶王....數到我都數唔到出黎~咁勁就成班轉去天魔服到玩PK啦...全身+10身都要死都要輸..知唔知羞丫你地...有裝冇技術有鬼用咩,同我收皮啦~我係路人甲 我係世頻見到你地牙刷刷我就睇唔過眼啦~公會名都衰過人 我見到想嘔丫你知唔知丫~拿拿聲去做足準備啦你地真係XD

竟然說得出別人是cut圖..這麼清楚的對話竟然是cut圖...
2隻垃圾寵外型500點...定係貴強幫加菲貓想搵黎生做水魚?
咁ge行為又唔知可以用咩黎形容下呢???
定係佢放野一向天價黎ga

郁d就話人  High大左~上哂腦! 認真有禮貌..
唉...原來入錯幫真係唔係好事...郁d就比人話我做25....
唔arm玩又唔比人唔玩...唔玩就會比人話25ga喇...

唔好咁講啦....娜姐..貴強幫點會搶人王呀...
第一先生話" 驚你地唔夠打,幫你地打.唔係搶你地d王"
:smilie_:D4:你地唔係搶王...唔係咁講啦...
你地驚人地唔夠打..幫人地打ja...
估唔到你地真係好人..竟然幫人打王..

而且  人格十分之差劣!絕對可恥!  High大左~上哂腦!  低級!
這些說話....看來有眼看的人也知道是屬於貴強幫吧??   撩交罵又說這是道理
賣貴野..天價坤水魚又話人地改過d 圖  
真的人格十分差劣!絕對可恥!
500點放2隻垃圾寵真係High大左~上哂腦!
貴會 加菲貓先生 搵錯水魚 眼光認真低級

以後入幫會真係要唸過度過....
費事入錯d唔好ge幫又比人話25左佢唔知d乜...

我都一D都覺得聚緣某幾個人幾有品..唔係話晒個幫..但果幾個係完住影衰晒你地個幫囉!!
我都好想講一句..買賣野應該用買賣頻道^^

個個人價值觀 唔同

我看重 你地搶王既事

係唔係代表搶王  係應份

仲要出頻串

我幾大又點?  我係看重被人搶王

做男人係要有氣量

但係點好氣量既人 俾人搶完王

仲要俾人串77

點有氣量都假呀 小姐?

你既意思 姐係 做男人 俾人搶王係應份

女人 就可以任搶王   

我地男人就可以盡容嗎?

小姐!!!!!!!!!!!!

我係記仇鬼 咁又點

係唔係我唔記仇  你地就岩先?

最後  最重要  係  我地冇改圖  唔好屈我地

‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-27 07:19 PM , Processed in 0.037330 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存