2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之傳說 說好的幸福 小U掘人過會証明
樓主: 曉婷乂
go

說好的幸福 小U掘人過會証明   [複製鏈接]

只係有人話我地屈小u拉人走只係post圖証明唔係屈佢....佢拉人走唔係問題....d人俾佢拉得走要黎都冇乜用啦~!

說一個故事
話說 有一天 有一班人去大x活 食下午荼 入到去大堂櫃面 其中有人已經叫緊食咩~~
點知 另一間大x樂既員工入黎 同叫緊野食班人講 "我個邊d野好味d 又便d 黎唔黎我地個邊到食?問埋你d朋友 同其他人呀"
你是大X活既人 會不爽嗎??
大x樂 你的行為 不是來拉客,是來找渣???

jiahuai 發表於 11-9-24 01:12 AM
為什麼要拉到領地呢?主題不是挖角嗎?
還有幾%奪到領地也沒關係吧,那是GM的決定。
不是真的不是,你們不是眼 ...

我夠知主題講挖角,我夠知我講左去領地..唔係我想講,係有人吹到自己16.6%拎到地實至名歸.唔係靠運,我先睇唔過眼.小u係咪拉ht人走我自問唔知來龍去脈.呢一點我唔多講.反正有邊個賊會認自己偷野.邊條油拉人會咁厚顏承認丫.你地要自圓其說,推卸責任..我明既....不過點都好,我只係知每晚完領地就有人開謠言串pm/ht..呢樣就係我本人最不爽地方.我地先至係受害者

嗯................

Oo赤oO 發表於 11-9-24 08:24 PM
我夠知主題講挖角,我夠知我講左去領地..唔係我想講,係有人吹到自己16.6%拎到地實至名歸.唔係靠運,我先睇唔過眼.小u係咪拉ht人走我自問唔知來龍去脈.呢一點我唔多講.反正有邊個賊會認自己偷野.邊條油拉人會咁厚顏承認丫.你地要自圓其說,推卸責任..我明既....不過點都好,我只係知每晚完領地就有人開謠言串pm/ht..呢樣就係我本人最不爽地方.我地先至係受害者.

xeniatsz 發表於 11-9-24 06:07 AM
這件事好明顯係  某公會 眼紅<說好的幸福呢>
以前人地無地果陣~~就睇死人  依加人地5地 就製造謠言 出世頻 唱衰人地公會..又話人地拉人走
同埋我唔覺得 <說好的幸福呢> 係你地所講既靠運氣 人地日日都有20幾人入領地打 而且有16.6% 唔係全靠運氣
經過呢件事 覺得ht公會 真係好幼稚(小學雞)  這麼小的事 都要貼上2000fun  貼上黎比人笑

有人明明係話 :
"同埋我唔覺得 <說好的幸福呢> 係你地所講既只靠運氣 " "唔係全靠運氣"

邊到話你知唔係靠運氣姐, 只不過人地同你講,
唔係全部靠運姐, 真係全部靠運就黎過8.3%算啦,做乜鬼打到16.6%姐.......
拿, 自問我呢d小小小人物, 都無咩資格講d咩野,
只不過, 唔想你咁睇唔過眼, 先屎忽痕走黎解下畫姐~無心嘈交咖,

個人覺得好多野都係2面睇既,
比人走會既公會, 實覺得個問自己朋友要唔要1齊轉會個d 係p _ 咖啦~
不過講到尾, 公會係好, 邊個要走都走唔到啦 ~~
落唔到台, 要搵人黎揹下飛比個台黎落, 我都明既!!
點都好啦, 又唔係得ht/pm 係謠言比人串, 人地小U 晚晚比人擺上神台添啦~~
如果跟你咁講, 大家都係受害者姐, 係唔係先?

講開又講多少少啦..
而家領地轉左MODE黎玩, 無論你幾多% 都係講運氣講機率咖啦~
估大小 50%岩 50%錯, 都可以連錯10鋪既, 我真係唔覺得8.3%抽到幾晚有幾離譜。
高%代表大d機率中姐, 你估真係高機率就1定係高%個幾個中咩,
咁呢個世界d人跑馬唔使買冷門...
係個mode形成咁既局面姐, 又唔係d小公會可以控制到, 走去blame d 小公會, 何其無辜呀~~~
講到尾, 咪又係有d公會覺得自己咁高%都唔中, 唔想認柒之嘛 !!
唔好講公平唔公平啦, 真係要公平, 有咩時候玩game係公平過╮(╯0╰)╭? u tell me!
何況我覺得轉左mode...比起以前玩人多蝦人少...公平多了...
都要比番小小位 d 小人物仔企下咖嘛

P.S 以上所有言論代表我個人立埸咋, 理性討論下姐 ~
唔係想嘈交, 要筆戰唔講道理既.麻煩用你美麗的大眼睛無視左我啦!!

花生組準備._.

Oo赤oO 發表於 11-9-24 06:07 AM
我夠知主題講挖角,我夠知我講左去領地..唔係我想講,係有人吹到自己16.6%拎到地實至名歸.唔係靠運,我先睇 ...

受害者?
你們樹敵太多能怪誰
是太久沒領地快瘋了對不?
你們有地的時候多囂張,
說好剛開會的時候你們敢說你們沒有語言攻擊他們?
到現在0地,就高喊不公平,
難道你們要有10地才叫是公平?

jiahuai 發表於 11-9-25 01:37 PM
受害者?
你們樹敵太多能怪誰
是太久沒領地快瘋了對不?

笑料...點樣叫有地就囂張?
pm/ht 拎左地會世頻講天地有正氣,,邪不能勝正 之類說話!?
我又真心唔多覺之前pm/ht 3地4地 晚晚有世頻話人wor

好老實8.3% 16.6%都有得抽贏..小小唔gur梗有..
但仲要世頻受你地謠言氣..我諗你都唔會期望我會答你好公平掛^_^?

8.3% 唔gur ^^

有花生賣~~~~~

講真
好鬼憎D人開曬世頻又謠言咁
就以為自己岩曬
你係有錢唔係有道理啊

就算你唔過 佢都吹你唔脹 你情我願既
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 10:36 PM , Processed in 0.034064 second(s), 9 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存