2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 新晴空物語 新出既符文系統
樓主: benvv
go

[討論] 新出既符文系統   [複製鏈接]

cation_lee 發表於 11-9-26 02:21 PM
吾好誤導人...陰陽著成套裝都係得4200-4300, 有時裝+4%血了
要5千出頭, 要扣好多攻擊LOR吾該, 個個有全套 ...

再講埋
全身+10武者先去到8000血
全身+5  45混50裝陰陽   有升調氣5000血  無升既減返681血
都比你所謂既4200血要多
你覺得升玄陰  要124閃值  366攻值   重要過要681血 93治值?
可能我見識少啦
咁樣升玩反傷,回血,又扣到下血      中意玩灼燒咪將火刃升返上去LO
5000血陰陽好難搵?   你搵唔到唔代表無    OK?

嘛-_-"我陰陽ec齊裝普普通通一套+5,聖心杖+6,手染喜鵲加1件高級衫-,-上隻7%血寵都5722血-,-
落時裝落寵都有5千底-,-係到幫大家澄清一下血量-_-"
嘛-,-同武者打真係武者普通一套+5裝變身就可以三秒殺我-,-我84%反傷

回樓主:
咁幾好呀,我正想玩陰陽,哈哈

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

#######~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

不如咁啦~陰陽改火盾~D近戰改哂冇云技同驚云囉~次次決鬥都係比人云 跟住就等死 呢D又唔見你地講下~

樓主你講到陰陽咁勁..其實你自己可以升返1隻....
其實我係想回應既係"任職全+10vs陰陽全+10{84%反}
對住近攻既職業拉遠黎打的話冰到對方先...無錯win既機會係90%以上~
因為冰你個3秒最小打你大最半血以上*之後的確可以反返傷同出多1/2招技win
但換轉對方係武者/刺客.....1定死硬!!!!!最多得10%頂到暈完未死...驚云一出包死!
對戰力士...拉開打一樣係好易win..但撞正力士變身就冰到時都未必win硬.因為力士變身都可以上到84%反傷..
力士好似有套防重會係+10%反傷的..總計94%...血多既力士玩反傷變身其實好勁..!!
我見過2個+10玩隻秋...力士真係可以頂到驚云完結...計埋變身想打win刺客係可以做到架><
對戰弓手..大家都係遠攻..唔洗出冰技..直接用最高攻既技去打...win既機會99%
[弓手勁唔勁大家心照...我自己無玩弓手,但都希望可以改勁小小....5職入面弓手真係比較差]
對戰雷法ec全+10.....你想win.....難過打其他職+10....1套法速雷法用紫武...出技快得可怕...想win...真係好難...
以上都係個人經驗同平時見人打交既心得...有錯唔好吊...歡迎交流心得...
我自己玩陰陽,有2隻40幾lv力士&,ec.....但依家升緊刺客因為pk同裝計真係好勁-口-"...
本人認為...如果你覺得其他職業好用打交屈機其實你升多隻咪得lo....何苦講到邊隻職一定玩哂自得架*
陰陽有反傷你話屈想叫官方改技...咁不如叫官方改...陰陽招復活la...明知招技只係幫人對自己無用...
但好多陰陽都會去點黎幫其他職既玩家...好似我自己咁...我經過有人死都會幫佢返生{臭串除外}但無收過錢~
但好多時候打副本/世王之類...無點復活又係會比你地吊到仆街..[1定要學招技去幫你,陰陽無人復咪又係自己飛]
好唔公平.....*

本人玩秋ser   歡迎pm我留名1齊玩...^^

K燒賣K 發表於 11-10-7 08:16 PM
樓主你講到陰陽咁勁..其實你自己可以升返1隻....
其實我係想回應既係"任職全+10vs陰陽全+10{84%反}
對住近 ...

終於有返個中肯d既人講喇 不過好長..哈哈
眼有少少累

小龍乂 發表於 11-10-7 11:59 PM
終於有返個中肯d既人講喇 不過好長..哈哈
眼有少少累

ha..辛苦你了
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-28 06:11 PM , Processed in 0.033963 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存