2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 龍珠Online 《東方不敗》為了未來,一起改變了(本派加入了yy) ...
樓主: YUENHC
go

[公會專區] 《東方不敗》為了未來,一起改變了(本派加入了yy)   [複製鏈接]

不如你地大家約戰打場丫
玩下都好
2個流派比試下

YUENHC 發表於 11-11-25 12:23 PM
首先,我將他地同我說的野,影低哂,都同了還在此流派的人討論過這件事,他們都一致應為,各人都有錯,但大多數 ...

攞咩證據? 人地做過d咩得罪你? 樓上有人話你亂咁教人加點喎!
唔滿意你而走仲要俾你視為敵人、俾你話通緝犯。

話人地錯多d你錯少d就覺得自己好啱, 仲要俾你開名唱;
呢d咁既野都講得出, 我終於明白點解你個派咁多人會走;

而家你個派剩返果d可能都係俾你壓迫唔敢出聲, 你話咩佢地都話"係係係",
咪當d會員係你隻狗先得嫁!

迫人帶新人做副本  自己咩都唔做
帶唔係問題  都要人地得閒架
(有女果時另計 衝住幫架)
男仔要打呢?  搵第個帶啦

次次叫人打道場  自己又係邊?

人地話唔打隊戰 又迫人打
唔夠人就搵d 3十幾lv揍腳
明知係輸都陪你打
但仲打完輸左又要講說話比人聽  

成日誤導人亂教加點
糾正返你果時就比說話人聽發脾氣

對會員呼呼喝喝
當人地打你工咩?

不滿你而走既人就叫做通緝犯?
你以為你自己係邊個?
好采我好早期離開

唔打道場話要處分=.=咁樣對會員????

冇實力冇領導能力又對會員差
仲留係度忍到你既人  真係好好EQ
你真係珍惜下啦~~亂加點既氣攻專家

TDA 發表於 11-11-25 11:22 PM

男仔要打呢?  搵第個帶啦
(我封頂50時都不知帶了多少個新人,是你自己無留意)

次次叫人打道場  自己又係邊?
(是,這點是我錯,但我的確有交帶些野比信得過的成員,你搞清楚件事先說)

人地話唔打隊戰 又迫人打
唔夠人就搵d 3十幾lv揍腳
明知係輸都陪你打
但仲打完輸左又要講說話比人聽  
(我一早同他們說了智在參與,我完全不是話一定要勝,比他們感受下比賽氣氛,仲有,我是無講說話比人聽,你是不是誤會了)

成日誤導人亂教加點
糾正返你果時就比說話人聽發脾氣
(氣功師以外的加點方式,我只會比該職的成員去教,同埋你話糾正返我?是幾時的事,不好亂說)

對會員呼呼喝喝
當人地打你工咩?
(你不如問下我些成員先說了,幾時的事呀?)

不滿你而走既人就叫做通緝犯?
你以為你自己係邊個?
好采我好早期離開
(走的人我絕不阻止,我一直強調,我不會強迫人做一些不願意做的事,千宇都是,但他做了一件十分過分的事,我先要通緝他,不是因為他走會,以是他對我成員說出傷害他其自尊)

唔打道場話要處分=.=咁樣對會員????
(這點是我錯,但我這樣做,對自己是沒有益處,我為的是成員同流派,但我從不為自己著想,信不信由你,我不會阻你的思想)

冇實力冇領導能力又對會員差
仲留係度忍到你既人  真係好好EQ
你真係珍惜下啦~~亂加點既氣攻專家
(亂加點既氣攻專家?我從來無這樣承認過氣攻專家這個稱號,不好自以為是,本大師是有自知自明,有無實力我是自己知,作為一個氣功師,我從無想過要勝,都從不強求什麼,我只是為了,開開心心去玩一個遊戲,但是就是因為他們對本派成員說出傷自尊的說話,我先要通緝他們,斷送了這個開開心心的遊戲,他點傷我都得,但我絕不容許有人傷害本派成員)
最後你話仲留係度忍到你既人  真係好好EQ,這就不得以知,但我都希望你搞清楚件事先再說,是這麼多

先不理你係咪錯都好,我睇左咁耐.
由第一日我咩都唔知入會,你自稱最高師範,係咁不停呢4個字
而家就不停本大師本大師,你很強嗎?
現在我的流派150人全滿,分會也幾十個人,我也從來不用任何高一人等的稱號稱呼自己
大家公平才玩得開心,你覺得有個稱呼比較威風還是比較有權力?
這個行為只會讓別人反感,就算是全會第一PVP也有一天會被人超前
做事要自己三思而後行,多人覺得自己有問題的時候 確實要反省
而不是說一句 這點我錯了,就OK   錯了要改呀大哥

╭幻.影╮ 發表於 11-11-26 12:48 AM
先不理你係咪錯都好,我睇左咁耐.
由第一日我咩都唔知入會,你自稱最高師範,係咁不停呢4個字
而家就不停本大 ...

可以令一眾高層元老離開幫會
咁個會長既能耐一定非比尋常
尤其自己做完講完既野可以唔認果下精彩

十週年勳章(賀詞)

老實講..個時我岩岩玩重係20幾lv要打桃白白..
去到副本前面睇下有冇人組..
咁岩你就組左我拉左入你會..同時個日有天下打..
你就叫左我去打..話唔打就踢出會..
個時又岩岩玩無人無物又無支援..心諗算啦..
半推半就去左打你個天下..
呢d唔係叫迫叫咩先?

YHC:走的人我絕不阻止,我一直強調,我不會強迫人做一些不願意做的事,千宇都是,但他做了一件十分過分的事,我先要通緝他,不是因為他走會,以是他對我成員說出傷害他其自尊

什麼叫做十分過分的事?講到自己好偉大咁!

對我成員說出傷害他其自尊?對誰呀?對你呀?

雖然你係專業氣功師同最高師範但都唔可以亂咁UP,當秘及。

唔點錯又使咩洗咁多次點呀,唔通真係點下呢招,點下果招黎做測試呀?定係D洗技書唔使錢送架?

退會就退會啦,又要俾你係度唱,同你好熟呀?

冇實力冇領導能力又對會員差呢句我都認同仲有亂UP廿四,轉GAME啦你,龍珠唔岩你玩架^^
你永遠都係高人一等架啦,本大師,最叻無丫,死兜爤兜,你最慘唔係唔認錯,係根本唔知出錯係邊,所以永遠覺得自己岩,其實你行為極常幼稚。你自己檢討下啦,對不起,又傷你一次自尊心 。

回復 YUENHC 的帖子

to  mr. 本大師

我唔清楚件事就唔會入尼話你啦
我都係果時既受害者之一   我見證晒咁多件事先黎話你架
話人唔清楚件事???   唔好扮野啦 咁大個人
我咁大編野句句都係真相  你要扮野就真係冇人阻到你  (只係你d戲比較屎囉...)
但你真係過到自己良心?  過到都唔緊要  
講完做完又唔認數呢d行為  係好需要厚過蓆夢思既面皮   
所以我都欣賞你死撐既果份毅力  不過點解你唔拎份毅力用係正途呢?  (哈哈...)

咁多人去話你一個不是既時候 係唔係要認真檢討一下? (如果你知咩叫做檢討的話...其實你可以查下字典架)
人地忍阻你好耐 大家比左好多時間你去睇你有冇改進 但你只係越來越差
忍唔到就走架啦  又話唔介意人地走  轉個頭又話人敵對組織通緝犯
好鬼死自相矛盾囉  咁可能本大師你係用開幾把尺去做人既  真係冇人跟到
扮正義扮無錯扮無辜都要講point   可惜你一個都冇

仲有你知唔知點解咁多人要出聲話你?正如上面咁講 你連自己錯係邊都未知
單單講宜家  最錯既就係你係呢個post公開講d咩通緝犯/敵對流派
人地之前幫左你你又唔諗下  仲有人地本身都冇打算對你有敵意  
係你自己一手一腳搞出尼  係你自己要挑起呢d紛爭  
既然你同人宣左戰  係唔係要負番d責任?  不過你唔好搞到你自己d會員啦 佢地無辜既
你咪搵日約晒d通緝犯1on1打下囉  我估對方都應該樂意排隊比你清理門戶

其實你唔搞埋晒呢d咁既野  人地又點會圍插你先? 本大師先生
我真係未見過其他公會post可以咁精彩咁充實 勁富娛樂性

其實令一大班高層會員離開, 作為會長的你一定難辭其咎, 亦相信佢地一定曾經告訴過佢地的不滿吧
如果沒有好好反省/改善.. 更多人走是遲早的事

不過離會也可以是朋友JE.... 唔同會都可以繼續一齊打副啦..
為何一定要視他們為敵對?

‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-1 11:44 PM , Processed in 0.039301 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存