2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 新吞食天地Online 昆9號外 海賊王【樸介】 大家小心小心
返回列表 發新帖 回覆
go

[其他] 昆9號外 海賊王【樸介】 大家小心小心   [複製鏈接]

今日諗住收真關羽金
本來都諗住用點品交易 但買果個人叫【樸介】
話想用點買點裝 咁就唯有比點卡佢啦 跟住我比左頭1張50點佢 我等左成45分鍾
佢先問我拎第2張點卡 果陣都巳經燥燥地 咁都算
我同佢講 話我比完你你唔好行開 我先比埋e張你
then 佢話ok 咁我就比埋佢啦
之後佢講左句:等 入緊
之後我叫佢又唔應 等左45分鍾左右又off埋line
跟住一問之下 竟然又有人比e個【樸介】昆過 個團一樣 個名又差唔多 叫樸仔
不過我團友好我好多 只係損失一個飯團

anyway 今次真係笨7左-.- 總之提醒o下大家小心e個人同埋海賊王e個團 同埋最好都係用點品交易吧
估唔到吞食究極開左唔夠一陣d昆9咁快又蒲頭了

http://www.sendspace.com/file/m4bgc4
http://www.sendspace.com/file/wlrjfb
http://www.sendspace.com/file/ljqr96
http://www.sendspace.com/file/97ml4i
http://www.sendspace.com/file/8074eh

補充一下 剛先又同人嘈 其實我真係冇諗過拎番d咩 但係條氣真係唔順 比人昆左200點之後
條友仲要開一個新手 話無昆過人 仲好意思搵1個人番黎 話我昆人 咁我真係冇辦法
至於話我證唔證明到個【樸介】係【xx】xx(原因 未證實先不公開姓名)  我唔太清楚我團友有冇保留 但在5服下午時
我敢保證e個叫【xx】o既人 賣埋同【樸介】一樣o既野 賣野o既格式係一樣 之後我朋友用方法厄到佢個本尊出黎 xx(原因 未證實先不公開姓名)
跟住佢就身有屎開隻新人上黎同我嘈 仲話我係昆9 講真如果冇事 你最多咪話我屈人 點解會無啦啦話我係昆狗先如果有人覺得我係昆9 唔該up相上去 我都想知我自己幾時有昆過人

平野無好野~﹏~ 關羽金邊會咁低價錢收到

笑傲無雙 玩過星曲WEB

我岩先見到@@
你俾佢昆左2000點?

更係唔係啦-.- 係我同我團友一齊釣魚
昆佢同佢收關羽畫像金鎖 孫權畫像金鎖
我團友扮新手 叫佢開價 佢開2000點 真係當人on8+1
我比佢昆左200姐-.- 而家咁樣成功起左佢4隻分身出黎
咩團都有佢d人 希望各團團長幫手踢e d人出團啦

你又知佢地同1個人?=/=

回復 s!ng 的帖子

我同我團友釣魚-.-
因為過左陣 見到個名又有個括號 賣埋同一樣野 d打字格式又又一樣o既人o係度叫賣
果陣我個團d人個個都話一定係佢 名就似都算 冇理由賣d野同打出黎個格式都一樣
跟住我團友咪去試佢 條友明厄新仔
佢叫我朋友用2000點賣關羽+金 孫權+金
跟住一路釣一路釣 我朋友昆佢話過唔到蕭關 釣到最尾引到佢本尊出黎
就係果隻夢炎 落淚無痕團
最尾 佢仲要開個新仔7lv o係到嘈 話夢炎唔係昆狗 話番我先係昆狗
大佬我咩都冇做過 佢都無啦啦咁話_我 就知佢一定係啦
後尾仲要開埋隻【邪鬼】出黎話我 唔係身有屎 洗鬼搞咁多野咩

個燎原 唔係同佢地一樣都係個名差唔多咩
同1個人?? 小朋友  唔係差唔多就=係 ok?
咁佢個分身過唔到  開個勁d既ac帶你過
就俾你唱埋 咁都幾慘wo

整個server有一千九百個號還未計上不了線那些有真關羽金片
多的是.被你屈的那個都無辜了,剛剛都在全頻見到你喔
【燎原】

往後你再收關羽片 伺服器內有號放真關羽片 又是騙你那人...那以後若有人放真關羽片..都會是騙你的人嗎?

我身有2個關羽金-.-

係真關羽金 講真 如果有玩5服o既 下午又有留意全頻 應該一大堆人見到下午有一個叫
【邪鬼】的人在賣和【樸介】一樣的東西 如果賣一樣的也就算了
還要都換呂金???會有同一個人名字差不多 賣同一樣東西 然後還換同一樣東西??
好 我也當是巧合了 但剛剛夜晚 那個敏說我騙人東西 我敢保證
我從來沒騙過人任何東西 有證據的話請拿出來
她無緣無故說我騙東西 不是自己身有屎 是什麼??
我貝貝沒有保留那邪鬼說的話 但我懇請在那時有看到的人 出來做個證
我唱他 不是因為什麼 200點算了 但條氣真係唔順 仲比人屈番轉頭

如果問我【邪鬼】點解會係夢炎 我朋友可以做證 因為我們騙那個邪鬼 跟他說他過不了蕭關 過了就給450點
他就開夢炎出來

回復 s!ng 的帖子

你咁講 我冇法 因為我真係冇keep e個record
我唔知有冇其人keep左 而家唔該請有keep個record o既人出黎 post 1 post張相上黎對照o下
但我相信真係好多人睇到個邪鬼同個樸介賣埋同一樣o既野 換埋同一樣o既野
格式係一摸一樣 咁如果咁都話唔係 我冇野好講
唔通你要我chok佢真身果陣 問佢係唔係【樸介】???
同埋講真 學你話齋 成個服1900人 我做咩要屈佢 我同佢有仇??
同埋 有眼o既都睇到 同場都有一個人放真關羽金 叫木吉 我做咩唔話係佢昆??而當我話係夢炎係昆o既時侯 會有人出黎講咁多野 唔係話我屈佢 反而話番我係昆狗??咁果個人居心何如??見人唱佢 佢又唱番人??
仲有成件事我只係話夢炎係昆狗 佢自己冇出黎否認過 但有一個叫敏o既人跳出黎先話我係昆狗 仲話我話佢係夢炎

請循其本 我由頭到尾冇話過佢係夢炎 此其一
其二 既然佢唔係夢炎 又同夢炎e個人無關 點解要無啦啦出黎嘈我??
其三 無啦啦話我係昆狗 但沒有證據 空談一番

有些事 空穴來風 未必無因 我一早都冇諗住要拎得番果200點
但被人屈番轉頭 條氣係真係唔gug

回復 wouter 的帖子

那你意思是說 一切是巧合嗎
如果你看到一個人賣的東西都一樣 打字格式又一樣 換的東西都一樣 名字都有括號
角色互換 換你當我 你會覺得是巧合???
老實說 一個網絡遊戲 那有方法可以證明他/她就是她
你問我如何證明 我也說不出   但如果這樣相似 也說不是 沒話好說了

lck0606 發表於 11-10-12 06:50 PM
我團友扮新手 叫佢開價 佢開200 ...

你自己同你d團友本身都係想出黎想昆人啦 =.= 自己都心術不正 -.-
還是你自己昆人技術唔夠  想反口咬人地呀???

如果真係比人昆左既
咁你唔好打online  快d去睇多d警訊先啦

最後
唔通係game到見到有人同你 自己個名差唔多 又要收果d野 唔通又係你咩又係你咩 =.=

回復 kit.9 的帖子

我同我團友 不嬲都知收唔到 我冇點卡 因為巳經比人昆左
同埋 我同我團友由頭到尾都冇諗住話昆番佢轉頭
正常同人收野 都要先點 我同團友由頭到尾都冇叫【邪鬼】e個人先比物品 咁又點樣昆佢
咁只係為左chok佢真身出黎

如果你睇番上面都唔覺得我係比人昆左 咁無野講
我講件事出黎只係想大家小心d e個人

lck0606 發表於 11-10-12 11:03 PM

講真 你講野語氣我都知你係佢朋友 一係係佢分身 開新ac過黎 orz

講真 你講野語氣我都知你係佢朋友  <~~西利  用客觀方面睇你就話我係佢朋友  o哂  你快d去當差 查案
係到講d野又話我係佢d fd  你冇野呀 ?
我同我團友 不嬲都知收唔到  <~~咁死得人啦  個ser再有人放關金  果d又比你哂係果個人啦

我冇點卡 因為巳經比人昆左 <~~你冇點卡又話比人昆左200點??
同埋 我同我團友由頭到尾都冇諗住話昆番佢轉頭 <~~我都冇講過你要昆番佢轉頭

我只係睇到
我團友扮新手 叫佢開價 佢開2000點 真係當人on8+1
我比佢昆左200姐-.- 而家咁樣成功起左佢4隻分身出黎
咩團都有佢d人 希望各團團長幫手踢e d人出團啦

所以先話你自己本身都心術不正.....所以我們還是要小心 你和你團的人..點知你會唔會同你d團友一齊昆人

你自己同你d團友本身都係想出黎想昆人啦 =.= 自己都心術不正 -.-<---咁你e句係咩

講真 無謂捉我字啦 我話冇點 比佢昆完就真係點??唔通買多幾張用黎試??比佢昆埋??

咁講落去都冇用 清者自清啦
比人昆個200點唔係問題 係條氣唔順 明明都巳經好明顯係果個人都唔認 仲屈番我轉頭o既
咁最後冇辦法  我o既能力冇可能查到ip adress之類o既野
係咁最後 咁唯有睇o下報警受唔受理 唔洗多講了
上面個post d名既然你講到咁未證實 我先del去 再等人查啦

lck0606 發表於 11-10-12 06:50 PM
我團友扮新手 叫佢開價 佢開200 ...

你講到你 同 你團友一齊釣魚   昆佢同佢收關羽畫像金鎖 孫權畫像金鎖   <~~~你講到你自己都想昆人d金鎖囉

so i say 你自己同你d團友本身都係想出黎想昆人啦 =.= 自己都心術不正

從來冇諗過咁做 只係想試佢本尊出黎 廢事佢再昆人
我靜係知我而家冇能力check 咁既然冇能力check
果個人又唔認o既 都唔o係我能力範圍內
咁我無謂搞咁多野
先對之前我自己懷疑的那些人 say句sorry
我再考慮報唔報警查好了

回復 lck0606 的帖子

唔好縱容騙子
告到底

所以騙子是誰?我看不懂
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-26 11:44 AM , Processed in 0.036291 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存