2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 逆戰飛行 【豪快帝國公會】 豪快帝國第一則通緝令 [被通緝玩 ...
樓主: 斗斗天下
go

[其他] 【豪快帝國公會】 豪快帝國第一則通緝令 [被通緝玩家nn950815 2000fun:gtgnnn]   [複製鏈接]

BlackW:好的,那為你的新開的團而努力吧!!! 另外,踢你的人不是我,而是正被我們豪快帝國通緝的二五仔[nn950815] 是他背叛我們然後踢走所有會員. 不過可能佢覺得咁好好玩~~ 不過...我唔會放過佢  等我起完底之後交哂比警方  反正上次nn所講既所有野,我有錄音,再加上網巴我有3個朋友聽住[nn950815]所講所有說話~ 佢地到時會陪埋我去做證人錄埋口供~

斗斗: 我知道是誰踢走我的.其實只是玩個遊戲,用不用這樣幹?傷害大家的感情

提外話:其實我有點想回豪快,反正新團團長不是我=3=
不過某騎士連隊也有招我,在想到底回豪快,去騎士,還是留新團好...

回復 斗斗天下 的帖子

我其實原來都冇想過背叛你,但係你當日的講GA野令我好火。而你一直昆左我敢耐,我先做出D敢GA事。
但係,我都要同你講番聲對不起,我都自己想過我自己走都唔應該踼曬全部人,果時係我一時衝動,希望你原諒啦。加上我都退出左HIS啦,我覺得追究黎都冇用啦。在這我恭喜你做左冠軍。

回復 斗斗天下 的帖子

我自己都唔希望你玩到敢大。我知自己果日講過D咩。我都知你要玩到敢大我都耐你唔可。我自己都知錯,唔應該踢你D人。但係我一直都相你,但係你果日令我對你失曬望。

簽名被屏蔽

簽名被屏蔽

回復 斗斗天下 的帖子

斗....我決定暫時淡出HIS...杆到手我才狂練-.-(....對不起軸心的各位...但沒杆的我比雜魚還要.......)

回復 斗斗天下 的帖子

其實我都覺得佢幾慘,佢做我地會長嗰陣,我係入咗同盟皇牌幾日,同佢唔係好熟,有一日,佢無啦啦屌我地全部人老母,話我地用外掛喎,我阿媽聽到即刻問佢係邊個,做咩識埋晒D咁嘅人,原先我都諗住退盟,點知跟住佢就過咗去軸心啦,咁咪幾好囉,話不投機半句多,跟住佔領戰時,見到佢我都會追剎佢嘅,不過依家唔會喇,因為我見人就剎,太注重追剎一個,會剎得唔夠多,唔夠爽的,就由得佢喺度咀下炮啦,仲有呀,你講粗口屌我,我已經可以民事起訴你,而你侮辱到我老母,而當時我母親在場的情況下,我阿媽都有權民事起訴你,唔好當我係小朋友,你當日的對話,我有証人,亦有証物,事務律師我都有幾間Firm係幫襯開,我唔會好似斗爺咁搵人起你底,我soli只係會放單case上小額,程序我都幾熟,因為你已經唔係第一個,有court case,查個ip要自己查嘅咩!?放心,如果我無記錯的話,屌我老母只係最高都係罰幾舊水,不過堂費同律師費囉喎,就要等裁判官判囉,我嗰間嘅收費我都唔知貴唔貴,因為通常都唔洗我比錢嘅,一分錢一分貨,太平嘅我又唔會用,唔識嘅咩自己上網查下,又或者搵個律師問下囉,原先我都冇打算咁做,不過你要申請死嘅,我咪teach you a lesson囉,係咁多!

回復 kelvin3322 的帖子

請問一下這位小兄弟,掛牌是啥意思呀?!還有的是,你曾經都是一個背叛我們的人,現在去了軸心後悔了吧?A_A  HALU這句話在你這個叛徒口中說出,難道你都想笑死人嗎?@@"
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-4 02:59 AM , Processed in 0.065260 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存