2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 龍珠Online 好心官方改下野,一係咪鬼搞天下第一武術大會! ...
樓主: 貓仔七號
go

[抱怨專區] 好心官方改下野,一係咪鬼搞天下第一武術大會!   [複製鏈接]

天下大賽真係好廢
我覺得隻GAME咁多人參加...
預賽根本想羸係極難既事...首先職業上已經好大差距
鬥殺得人多跟本已經職業上既優劣勢,(加少少運執雞)..
來來去去都係果d職業有優勢, 咁天下仲有咩意思?  ...
當然你亦可以講咩咩職業都試過可以入到  但呢d真係例子唔多...

忍影世界 笑傲無雙

我見人地好多都入到4強咩職業都有

H22268 發表於 11-10-25 01:51 AM
天下大賽真係好廢
我覺得隻GAME咁多人參加...
預賽根本想羸係極難既事...首先職業上已經好大差距

最易汁雞咪果D 玩DOT技 扣血果D job囉 搵D 30%血以下既人放招DOT

之後自己再搵其他血少既目標去汁雞  變左有雙重機會汁到雞

配合得唔好咪一樣拎唔到         賣野賣野  入4強 付出左時間整裝   水錢強化又唔係錢  先本後利 係呢個世界既道理
係呀係呀  +10真係幾ok啵  但我想同你講 +10武你都係成功左一次上去  +6防裝更加唔洗講
點解嬴左唔可以連續參加  周街都係金龍我做乜要放錢落去玩  拎條金龍出黎做乜?
你估d人沖高左d裝  係幾百萬就可以做到?
特別何在  我做乜仲要哂時間去搵裝 刷副本 為左武道會條龍同紅利?  矛盾

沒錢 自己去打lo....打天下都可以-6姐...   

TingGgg_Bb 發表於 11-10-25 01:06 AM
回復 貓仔七號 的帖子

小玩家就乖乖地做小玩家

你都幾口臭喎 青山開放日? 放埋你依啲白痴既8婆出黎 你有時間就去姣下仔 幫人打飛機啦 咁多野講!

ycgoFS109  你個口都唔見得香幾多:O)  發表於 11-10-25 09:01 AM

TingGgg_Bb 發表於 11-10-25 01:06 AM
回復 貓仔七號 的帖子

小玩家就乖乖地做小玩家

你都幾口臭喎 青山開放日? 放埋你依啲白痴既8婆出黎 你有時間就去姣下仔 幫人打飛機啦 咁多野講!

睇開D啦樓主免費GAME係咁上下 唔負出返多少銀兩比D柒頭代理係好難成事的

嗨.你好~
我又問人借左ac來.
我是神秘人物.

"我見過少年組打個人成日冠軍入四強玩家公開交易頻話放ac!"
請問你係唔係講緊我

另外都講一講. 第一名無你想像咁易拎. 我都輸左2次了~

教你啦: 你有技術既. 你根本唔使強裝~因為我都係垃圾裝來,我唔係讚緊自己

韓飛 發表於 11-10-25 12:58 AM
我旁觀
人地投資咁多連贏咁多屆基本上冇問題

同意, 唔想使錢就學我甘心做平民.

"佢地打天下就為左贏第一拎冠軍幣買野之後放錢!"
有邊隻online game唔係咁? 你第一次玩online game?

"我地呢d真心想玩game ga玩家根本就入唔到四強金龍!"
咁你咪當玩算囉
"我地呢d小市民就無佢地咁有錢買勁裝+10幾!"
從來都係無最強職業, 只有最強的港戰!!
人地使錢+15, 你唔使, 有咩資格同人爭

"官方可唔可以做下野呀?例如4強個班人3屆內都無得再參加比賽之類!
又或者有金龍就過多幾屆先可以報名!"
一定唔會, 咁邊個買點, 咁辣椒食咩?

"唉呢班4強玩家大多都係勁公會,我地呢班小市民唔使玩啦!好無奈!"
我都無錢, 我都無奈, 邊個唔係?

"係度好想同大家拎左金龍ga玩家講,唔係有意話你地全部人,只係你地勁裝有錢就控制晒成個賽果又點,俾你連續十屆冠軍又點!其他玩家都會無癮唔會再玩依隻game!"
佢攞冠軍咪多d野賣錢囉! 你咁都唔知? 佢理得d窮人唔玩呀, 佢為左賣野收錢咋嘛, 到真係無晒人玩, 咪去第二隻game賣過囉. 辣椒都一樣係咁.

"悟空咁勁都唔係次次參加啦!"
悟空出場之後好似次次都係主角一班人玩晒喎.

回復 knightofgold 的帖子

玩呢d game 1蚊都冇洗過都可以拎第一  好難玩咩龍珠 有咩係做唔到

我一蚊都無洗,今日咪又係4人組入4強拿龍,一樣+6裝+10武
不過唔知你+6 +10係咩屬性啦下
我都係小市民小玩家,但睇你有冇腦啦,不過你開POST講呢D野睇黎都坐住左
講明4強就係最勁果4個人或者最勁果4個團隊嫁啦
你唔係想你套+6 +10咁基本既野就入到去呀嘛?
SORRY 我得 但我自問D裝備屬性幾好,我技術都唔差,開住SKYPE同FD打團隊,有默契合作性先好彩碌得入
你擺明就係一般ONLINE GAME既魚腩部隊
好心就認命咪咁多野講   要贏就要付出   無錢就花時間
我一日玩10~16個鐘,我玩左成個月先有龍,我自己都覺得值
你唔覺值既,一係就拿幾千蚊出黎衝套裝,瘋狂同人鬥BUG水,總有機會比你拿到龍
如果你呢樣都唔O 果樣又唔O 你唔係想一玩隻GAME就天下第一呀嘛?
樣樣野埋怨  現實都係咁嫁炸  唔會嘈兩句  祈兩句禱  就有隻神之手伸落黎幫你做晒所有野

PS:係真係想勁想要龍  大把方法你拿到  唔係剩係HK$

都好既, 睇佢睇下現實世界幾咁現實
連虛幻世界都係咁現實
入下世, 交下學費, 咪以為乜都伸手可得

學校都學唔到咁多野!

ONLINE GAME一月等於現實世界一年~有慧根既就會快高長大~唔識諗就繼續做MK仔~

講真啦.......加油比d心機玩咪得囉.
玩得唔勁只可以怪自己.
峙前玩online game,隻隻都玩到好癲.
比賽實有名,但要花幾多時間,金錢,精神.....
我而家係隻game咪又係垃圾一名.
副本唔打,龍珠無打.日日係度掛點....唔通又怪自己隻人物廢咩....

knightofgold 發表於 11-10-25 04:18 AM
同意, 唔想使錢就學我甘心做平民.

"佢地打天下就為左贏第一拎冠軍幣買野之後放錢!"

大部份都同意,真係好正常~
不過其實係有好多ONLINE GAME/MMORPG係唔洗衝裝,無自動食水,亦都有無得食水~
講幾隻出名DD,芒亨/FEZ/CS/勁舞/真三國無雙

RE樓主:講真,無錢咪返工LO
如果覺得返工為左賺錢打機ON9,咪唔好玩LO~
咁不如改左無稱就有金龍,有稱就無金龍好無?
成條街都係金龍,你就會話官方可唔可以改咩咩咩等我地D小市民可以咩咩咩(過番D平淡日子?)

現實滿足唔到自己咪要遊戲搵,遊戲搵唔到就要現實去搵,想完美?
現實遊戲根本就係無完美~

冇料到又想要龍
人地付出幾多時間同錢落去先有
你比得少少就叫人改條龍比你
叫人比埋隻GAME你打骰仲好啦

一句講晒玩game求開心,金龍lee d野虛榮黎,拎天下第一係咪真係咁重要?我又唔明點解要為左小小野係
度嘈?
我本身對金龍一d興趣都無。

其實打天下武術團體 係為左同朋友增進友誼/識多d朋友姐 贏輸吾係最重要 抱住平常心可能比你抽到條好路線呢~~

跟本就係輸打羸要..
+10喳? +10以為自己好勁? +10係平民裝喳...
低LV裝備..+10付出既錢有幾多..就算高LV裝備 +10武器都唔係太貴
就算學你話羸左唔參加得幾次.. 佢升多隻出黎再衝勁裝羸你.. 你吹佢唔漲!
有心想羸想勁 掉多D現金!
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-5 04:24 PM , Processed in 0.036338 second(s), 14 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存