2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 英雄聯盟 LOL [台服]LOL都有小學雞=[
樓主: zxc102
go

[抱怨專區] [台服]LOL都有小學雞=[   [複製鏈接]

zxc102 發表於 11-10-29 01:32 PM
今日同街人打5V5
點知個人係咁亂衝
推塔個時有2個敵軍守+一座塔

唔知點解我見到既依D人9成都係用易大師

搞到我宜家一見到易大師同TEAM就覺得自己輸左=.=

玩過星曲WEB

幸好係台服味遇過小學雞..

老實講 玩台灣SER一定要皮氣好...差唔多場場都谷撚氣(街場)...
如果唔係的話,一係玩美服,一係轉GAME...
毫無疑問,美服都一定有ON9人士...但都係大約10場只有1場發生...
玩左美服咁耐,有一場真係有史以來最無奈最滾既一次:
我組有個FEEDER,佢無攻無防得3XXX血到....我努力係咁殺人(當然我助>殺>死)...
佢(死>助>殺(0))就係咁死開晒頻話我SO BAD , NOOB....
話我1,2次唔係問題...佢真係痴撚柒尻線...死一次話我幾次...膠西
最可惜係呢道係美服,唔知佢咩國人,只可用英文...但由於英文粗口係超級有限(FK, SH!T,BXXXH),如果佢識睇中文我一定吊撚到佢化系

計我話哂鳩氣   點
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-27 03:13 PM , Processed in 0.051548 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存