2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 新晴空物語 投票-關於星空武鬥場商品調低售價
樓主: SiU紙xD
go

[討論] 投票-關於星空武鬥場商品調低售價   [複製鏈接]

笑傲無雙 玩過星曲WEB

只可以話公說公有理 婆說婆有理

1.  讚成

吾知遲到幾時<---同GM講遲D出糧好唔好~??未諗好方法咪亂改日子啦

darkstealer 發表於 11-11-1 06:47 PM
你地要減價何嘗唔係自私呢?
呢隻game本來已經係有錢人玩晒; 點解武斗裝要難d有+勁d?
就係因為俾一個機會一d ...

只會增加掛幣西

讚成 最好改埋唔使50裝做料

強烈要求港版跟台版~唔好自己決定選擇性更新(星空裝降價)!!

人地台灣都開左..都無改返...都無人有意見..你地港版就自己改..又話呢樣又話個樣

一套45星空裝要630個星空幣

一套45上50星空裝要945個星空幣

一套50升55星空裝要1260個星空幣

~全套要2835個星空幣~

未計你神器!!

人地台版就係知道要求過份左..先改..你地就因為話有人有意見你就唔跟台版..

2835個星空幣要唔計輸..我當你全勝要打945場~

我當你全勝清場3:0 ....你快極都最少要5分鐘打一轉...
每日6個鐘..我當D 人唔駛返工返學...唔駛食飯...打足6個鐘...禁親都即入唔駛等人打...
每一日可以打到216個..
當你每日都可以咁打...都要打13日!...78個鐘!
2-4點呢D 時間入星空等半個鐘都唔知入唔入到去打...

大佬你星空唔係24小時開丫仆X.....你估真係一禁就可以即刻有人打咩?!?!
近呢2個星期打星空唔小心禁ESC 就彈GAME..同你地講又唔見你地修正返~
D 時裝抽中機率極低你有冇改丫?!有人抽過千粒蛋都無手染...你又唔見你修正?!

你叫我地呢D 後加入個D 人唔駛玩丫?!無X野丫?

港版都未出減價星空裝..就話D 人有意見?!出都未出就有意見?!
""引用"""
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
近來聽到玩家們的意見,對於武鬥場商品調降有不少疑問,故特出此公告以作說明。營運團隊暸解到如有關調整開放,將會影響到先前曾付出不少努力刷武鬥場之玩家,但有關調整推出亦有助推動其他玩家參加武鬥場。營運團隊打算於調整推出時,同時推出回饋方案預先前努力刷過武鬥之玩家。唯礙於技術原因,所想出之回饋方式皆不能實行,故有關調整暫時不會開放,直至得到一個可以成功回饋先前努力刷過武鬥場玩家的方法為止,同時營運團隊亦歡迎玩家們給予回饋措施之提議!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
根本就係你地自己作出黎.....就話有玩家有意見......
你地無X野丫?!鐘意開放就開放..唔鐘意就唔開放....
不如我有意見話D 轉蛋太平太易抽...叫多D 人寄信俾你地..
咁你地改轉蛋400點買一粒啦...

錢你就識賺...GAME 你就亂改..人地台灣版如果真發現真係有問題既話..呢個星期都改返啦...你地如果係咁重視玩家既意見既話...
咁你不如1個月更新一次隻GAME 啦...係香港官網POST 台版有咩更新...之後開個投票區等玩家投票..通過到先更新...通過唔到就唔好更新啦~

用下腦諗野啦!!!吊~

早買早享受, 遲買平幾舊...

你有無見過IPHONE出新機, 舊機平左, 要refund番比D用緊舊機的??
你地呢班全日online/大部份時間online的完全係自私.... 淨係識未打就嘈定先......
人地改低武鬥幣係要留客/吸新客...無新人玩只GAME聽執....你地呢班真係正P-K, 短視,白疵,
無新人有鬼人買點然後賣D點品比你地呢班全日online/大部份時間online的自私能咩

cation_lee 發表於 11-11-2 10:03 AM
早買早享受, 遲買平幾舊...

你有無見過IPHONE出新機, 舊機平左, 要refund番比D用緊舊機的??

你有預計到佢連遊戲設定既價錢都會減?
現實野你用黎同佢比?  呢D過時就自然會減嫁啦
連基本野你都分唔清?

唔好企係你既立場話我地自私
唔該你公正D
點解大家都係玩遊戲
點解我地之前要用多幾十倍時間集齊1套?
你估我地真係食飽飯無屎柯?
有邊個估到佢連武鬥裝呢D設定都可以話變就變?
你何嘗唔係自私?  
你何嘗唔係企係自己個立場  想減價著靚裝?
減左 無錯  個個都有好處  
但係公平?  GM諗辦法作出補償
又要比你地班人插

我只係1個垃圾玩家:霜之森SER 孤單心事
有得罪可自行找我   

降得未\3/
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-14 05:49 PM , Processed in 0.029553 second(s), 14 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存