2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 龍珠Online 見到外掛你地會點做?
樓主: fucby
go

[閒聊討論] 見到外掛你地會點做?   [複製鏈接]

REPORT有冇用先~~

呢個POST好睇!

man3564 發表於 11-11-28 01:51 PM
唉~~我都講左啦
我真係冇單打你
我係存心串9你架!!

一時又話冇單打我
一時又話冇話我
而家又話明串9我, 訓醒未呀? 打個箱打唔中既死傻仔^^

體諒你喎?
講多就無謂喇
你到今時今日都答唔到我係唔係唔玩龍珠會死老豆死老母會家破人亡?^^

冇人迫你玩喎^^
玩到你打個箱打唔中都囉出黎吊囉黎怨
誅多不滿咪del game 唔好玩囉^^
你估有人會留你咩?___?
玩左150蚊當自己係vip 冇膽匪類

你睇你似乜野
成日以為自己大支野

搞清楚自己係冇話我冇單打我定係明串我
笑你個思覺失調被害妄想症既死傻仔咪能成日7能懵懵呢埋廁所食甜筒架啦
隻game做成點你都淨識吊
麻煩你個死傻仔醒少少咪吊
駛錢駛得個少少 要個個當9你大少?
係呀 龍珠有玩家quit左
Quit左個d可能都覺得隻game有問題所以唔玩
比起你呢個又要玩又要吊
打箱你又打唔中 龍珠你又草唔齊 錢你又花唔起
都唔算大問題 日日打機打能到好似比人迫咁

講到最尾你一次都答唔到點解咁不滿都要玩
難道真係唔玩龍珠你會死老豆死老母會家破人亡呀?

明串我喎?好型呀
成隻game你最型架
打個箱都會打唔中打到要吊鬼 你真..係...好...能...型(過龍)

海虎招你係game打過
你又話人on9 又話典型online game player
你最非典型

冇人夠你型
打機嘈唔招你online打唔通招你出街打?
駛唔駛睇埋你表演神打?
4x Lv打箱都miss 咁高難度係點做架?

訓能醒先講野啦
冇錢打機但又打機打上腦既窮小子^^

btw 我相信man3564 轉個能頭都只會講咩明串你明吊你又話人講野冇point個d乜乜77既廢話架喇
man3564, 呀定係叫番忽忽文好呢
Anyway 都冇乜所謂
係你唔知要隔幾多日定幾多個鐘之後再廢up之前
麻煩你請先答我你係唔係唔玩龍珠會死老豆死老母會家破人亡先?^^

你踩到隻game咁唔得都要咁犯賤玩落去^^
係唔係冇左隻game你唔想再做人?
如果唔係, 咁你咁唔妥隻GAME都仲要玩落去, 呢d就叫犯賤
如果係, 咁你最好先睇精神科揾心理醫生輔導下你開番d藥比你食^^

yukwongy3j 發表於 11-11-26 04:40 PM
我專搶外掛既龍珠怪,HAHA

YEAH~~
呢個係我覺得外掛存在既唯一好處.

而家D外排唔止魔人仲有那美星人同人類...大部份都有公會...我地真係死得

Gotentrunks 發表於 11-11-28 07:02 PM
btw 我相信man3564 轉個能頭都只會講咩明串你明吊你又話人講野冇point個d乜乜77既廢話架喇
man3564, 呀定係 ...

點解吊極你都仲未醒架??
我就由一開始已經吊9條 [黑心爛蕉] 架啦
外掛就唔撚理,活動又玩9你,唔吊呀!?

隻game本身我就冇乜投訴既
冇你個撚樣所講既怨呢樣怨果樣
我就係要玩要唱唔洗錢,你吹咩?
等條爛蕉蝕到仆街收皮第2間接手就最好!!

我吊你係因為你up埋D好撚on9既野丫嘛
之前紅字放大左架啦,咁都睇唔到呀!?
講乜 "春" 入game隻揪者? (拿! 觸動你痛處啦! 忍撚住呀! )
關乜撚野事者! 你kid少陣啦好冇!?  一陣啦!

你個on9無極限
繼續 "奶" 你條黑心爛蕉啦
脷都爛9埋呀你

[黑心爛蕉其實點好點好
報外掛會即時上線係你隔離捉]
正一鳩人鳩語,亂鳩咁惑眾!

你要 "奶" 蕉呢
記得每日準時入$150以上呀!   VIP!
唔係就冇爛蕉速遞GM服務架啦

man3564 發表於 11-11-29 02:10 PM
點解吊極你都仲未醒架??
我就由一開始已經吊9條 [黑心爛蕉] 架啦
外掛就唔撚理,活動又玩9你,唔吊呀!?

你只係答要玩要唱唔玩錢
吊極我都未醒?定係你由始至終都逃避我問題定係你有閱讀障礙?
我唔係問你係唔係要玩要唱唔玩錢呀死窮鬼^^
我問你係唔係唔玩龍珠會死老豆死老母會家破人亡呀? Sucker^^
You get what I mean? Dip shit^^
唔好同我講你本來冇咁多埋怨啦
你之前隻4x Lv那美星坦低攻低命中打個箱都miss 都係度吊晒鬼
你盲眼關人"春"事咩?___? 忽忽文
要玩要唱唔玩錢喎==" 我理"春"你陰司紙當港紙用啦^^ 忽忽文
唱喎,開cam影下你傻仔樣連珠炮發連rap 1粒鐘non stop 咁吊隻game放上網比人睇啦窮光蛋^^
睇下你個點擊率多定龍珠d宣傳片點擊率多啦死傻仔
囉150蚊買堆Dvd R開支咪check one two rap 9 隻game 企係條街一邊開大公播一邊派碟啦 忽忽文
淨識係度9吠係度b lee巴啦
我真係吊9你媽媽須要理由嗎^^
我地報外掛 gm 上線係我地隔離上線話我惑眾?
你未試過就唔好係度9up 當秘笈

你睇你似乜丫?  150蚊當自己ceo
點解同樣有人唔玩龍珠
人地話玩就玩 唔玩就唔玩呀 忽忽文^^
人地唔玩都冇你咁多爹 岩玩咪玩  唔岩玩咪滾囉
150蚊喎 比個官你做好冇?
150蚊夠做咩官? 量地官岩你做^^

你係唔係買左150蚊點卡搞到自己冇晒錢餐餐都係白飯撈鼓油?

搞到成個千年怨婦由朝吊到黑 日日夜夜係度吊媽7蟹
有錢冇錢都有權揀自己鍾意玩既game

不過唔好咁能天真啦

你當自己係咩呀? 九哥呀
150蚊要全世界聽你up
要玩要唱唔玩錢
唔能知以為你有原則
咪能on9係度是但9up

係你個腦生錯係屎忽
定你成副身家得個七?

成日係度9up係度fuck

吊你個窮鬼咪面黑
冇錢買點你企街乞啦7.7

閃遠一點先.....

即刻報警拉佢

問她外掛哪裡來的 一起掛下去囉
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 06:21 PM , Processed in 0.032009 second(s), 9 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存