2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 逆戰飛行 大家唔好再同奧利佛爭議下去
樓主: HALU23
go

[閒聊討論] 大家唔好再同奧利佛爭議下去   [複製鏈接]

暴暴,我都有玩過百人斬,就算真係好岩傾都好,入到halu個百人斬既場,真係要好睇自己應變能力.

halu:你講得岩/.\ 條廢膠真係唔值得去嘈,係了~比賽我係決賽等你=3=halu=〕

回復 空戰斗斗 的帖子

你等唔到我架啦,因為我唔夠渣古仔打,如果暴王失準的話,我估計好大機會係上屆翻版~

如果GM搞團體賽的話,機會就大好多,因為近排我親手解封咗團內一隻怪物 >.<

怪物!?

是狗生的嗎!?

lol

如果真是,我估GM辦了比賽,他都不敢入場,但他會:

一、責怪人食箱
二、貼圖

lol

生子當如犬養兒呀~~~

回復 空戰斗斗 的帖子

咁對於一D洗唔起錢,又冇咩朋友嘅玩家,咪試下幫個木箱報埋名囉 fotcl fomofo
同盟皇牌組成嘅隊伍又確實係有點那過嘅,雖然人係唔多亦唔係勁,不過講起剎人的話,起碼唔會係垃圾級囉,得嗰3格箱,搵到我出嚟之前都應該比其他人執9咗lu,所以條retard仔唔敢入係正常嘅~
斗兄你換咗套新裝得閒send D相比我睇下,近排衝裝有爆到七彩,可能機率改低咗又或者係裝備嘅級數高咗嘅關係,要改件稍為合心水嘅裝,至少要6000點,如果要改件極品,最最起碼要大約40000點之餘,仲要加少少運氣,我件新衫都改緊,改咗好耐都改唔滿意,如果再改唔到就索性用皇牌裝算,之前副本我抽到一件套裝衫,不過捐咗比公會了,益兄弟好過賣比NPC~

狂爺/.\:我有排先刷到我要既個件甲啦-_-!!我仲有52lv炸。我諗有排啦…第三屆比賽完我都可能用返戰鬥機,因為難得練到炸彈向上放既方法=3=。 不過你話呢排沖裝難佐好多,我好少沖+7+8 所以,都唔係好覺,因為我諗住沖支機故出黎就算。 仲有-3-”你打到王牌你就好/.\我打都未打到…真係要同場先有機會 sosad+_+ 

仲有呀halu=3=我唔記得佐原來我有招野係可以廢佐你招尾炮=〕 個招叫 〔狙擊〕  相信現時我可以頂到你3秒機雷既時候+_+ 我睇岩時間廢你機炮之後再用3秒之內既時間秒殺你就走佬-3-!!

回奧利佛:係啦係啦,知你最勁啦得未@_@?食箱啦你7.7

回復 空戰斗斗 的帖子

皇牌裝比團友抽晒,我捐嗰件係套裝,要著幾件先會有附加效果,我無咁多空閒位著,所以索性唔用 :P
另外你招向上丟炸彈係點架?水月螺旋炸改版!?
狙擊嗰招一陣去睇下先,封3秒的話,對我影響不大,最重要係你要注意一下個冷卻時間,要剎我好容易,因為我一向都係狂衝,衝裝同打交都一樣,喺6死之前盡量瘋狂的剎!最討厭係拎文件,因為我拎文件時都係照衝可也,對其他同盟國嘅戰友造成不便,在此借個機會道個歉先!

回復 空戰斗斗 的帖子

至於奧利佛,真心話就係唔算勁,但又未去到最廢嗰type,係把口臭啲同埋個人冇品啫,架肋底毛,可有可無~
你唔理佢,咪等佢自我發臭囉 :P

回復 空戰斗斗 的帖子

玩得多百人斬,我發現咬死一個冇著數,要喺適當時候轉target先夠剎得多,有老痕當然另計啦!

狂爺~我呢招野對戰鬥機用比較好,同水月螺旋炸大有分別,因為我唔係直沖,我係用一招戰鬥機技能,令我炸彈不但可以向上發,仲可以發超過100m以外…

連被人稱為「機動王暴暴」既暴王都中過我呢招~~ 至於感覺如何,你問佢本人啦. 呢招我相信打個奧利佛真係幾有用,等佢食到咁上下箱之後一野炸爆佢7.7

百人斬呢幾日無玩,我只係集中練秘密絕技.. 目前都練佐3個-_-..

第1個係暴王都食過既  
其他就仲練緊=_=”

百人斬方面..我都係先殺戰鬥其轟炸機後管制/.\

回復 空戰斗斗 的帖子

唔怪得你幾日無蒲頭~
話時話,蘊蘊都好似係E招,都係著速裝走人算數~
我淆~~~

你個halu-_-果然唔簡單 我呢招的確係響蘊蘊個度學返黎再自己改良係戰鬥機上面用的
咁都比你睇穿

其實...我都準備緊遲d入xx既野,我都少玩佐好多,基本上打埋第三屆天上比賽之後,我會交我ac比我個妹玩,到時你同我睇住佢呀;@

另外,我就快入去所以…想搞個打邊爐~ halu你16號之前有冇假? 如果得約埋王牌一齊出黎打返個邊爐都好=)

頭髮我而家剪頭.不過仲未係好短個隻,等遲少少先入去一次過殺-_- 20蚊姐無所謂=_=”

回復 空戰斗斗 的帖子

我放今日咋~
你個妹識唔識玩架,因住你個acc比你D老襯sm
我唔係睇穿你嗰招,而係我尋日佔領戰時啱啱瀨咗蘊兒野,所以估下這啫,嗰招的確惡避,行行下街隨時瀨野,真係馬路如虎口~
9個月後,如果Diablo3出到的話,一齊玩丫,真係足足等咗十年!2012,暴雪果然係跳票高手!

呢隻係咩game黎架-口-?

放心啦-3-" 我妹係豪快有跟我玩 都玩到43lv架=) 只不過我ac交比佢幫我升,唔會比你地放得咁遠.

技術方面  點都會每星期玩一次既 放假個時 玩2個鐘倒啦 其他時間我要溫書(?)

蘊兒有上咩呢排@_@? 有就好呀~~

我頂多都係100m倒啦    我有信心任何機動機 / 速度機  如果行路唔帶眼... 分分鐘未到我度就爆佐~

同埋我轉佐炸彈....我可以1,5秒之內 我就可以放到2個炸彈   所以速度機真係,亂沖 = 死路一條

雖然話我練到可以放到100m咁遠...但係...我要練準度.. 如果我10下有9下中 就滿足了~

但因為要掉咁遠...所以...要計哂位.....   遲少少我真係要改高爆/.\"

回復 空戰斗斗 的帖子

online game始祖【暗黑破壞神】呀!

@@" 等我考完出黎 定佐還頭就陪你玩啦=]"

回復 空戰斗斗 的帖子

個game到時可能仲未出,已經苦等十年了
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 11:40 PM , Processed in 0.031978 second(s), 9 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存