2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Web恋姫†夢想 無論點都要有個交代
樓主: soso4532
go

[蜀國] 無論點都要有個交代   [複製鏈接]

凸唯而出 發表於 11-12-27 05:47 PM
本人魏國,食花生算(大誤
----------------------
老兄.....我覺得就算你禁開post.....都唔會有人回應:face_ ...

上面條友真係魏國ge人?
咁_多事

soso4532 發表於 11-12-27 05:51 PM
上面條友真係魏國ge人?
咁_多事

好吧,魏國人一向低調。。。我咁_多事,因為我系蜀國人,鐘意撩交o益,OK?

manhao020 發表於 11-12-27 06:03 PM
好吧,魏國人一向低調。。。我咁_多事,因為我系蜀國人,鐘意撩交o益,OK? ...

吹到蜀國人,鐘意撩交o益

你唔知頭,唔知路就插嘴

soso4532 發表於 11-12-27 05:18 PM
我睇黎要講e句

我多次叫人別再共地,但唔知點解

我地蜀國打咁多地都系唔系為咗共享,唔通拿來托?挨更抵夜就系為咗咁姐。。。點可以你話唔共享就唔共享

你開呢個帖,原來系正經噶?見你開口唔埋就上老母,以為你真系撩交o益添。。。唔好意思lor

manhao020 發表於 11-12-27 06:09 PM
你開呢個帖,原來系正經噶?見你開口唔埋就上老母,以為你真系撩交o益添。。。唔好意思lor ...

你係邊句見到開口唔埋就上老母?

我諗你味明,係吳國d人開口蜀狗埋口蜀狗又廢青又老母先

比著你係人都火lu

你似係吳國d人多d wow

唔好話撩唔撩交打啦!!!
你詆諗下啦 玩下玩下game無啦啦比人小同比人叫狗 你會唔會火先 講句sor都要啦

manhao020 發表於 11-12-27 06:08 PM
我地蜀國打咁多地都系唔系為咗共享,唔通拿來托?挨更抵夜就系為咗咁姐。。。點可以你話唔共享就唔共享 ...

就係拿來托

manhao020 發表於 11-12-27 06:09 PM
你開呢個帖,原來系正經噶?見你開口唔埋就上老母,以為你真系撩交o益添。。。唔好意思lor ...

你唔好唔記得 d死城唔係我地起z_z
係新手起左唔玩
唔係點會有咁多33人空白地比你班偽國洗經啊~_~

Ar_KiT~ 發表於 11-12-27 06:17 PM
唔好話撩唔撩交打啦!!!
你詆諗下啦 玩下玩下game無啦啦比人小同比人叫狗 你會唔會火先 講句sor都要啦 ...

人地鐘意扮嘛
一時扮蜀一時扮魏
面皮厚可以形容吳國吧(?

4613                w111201                (60|73)                十品                760                1                蜀               
4614                w111203                (-13|19)                十品                760                1                蜀               
4615                w11262                (68|60)                十品                760                1                蜀               
4616                w11263                (6|42)                十品                760                1                蜀               
4617                w11264                (6|35)                十品                760                1                蜀               
4618                w11271                (4|38)                十品                760                1                蜀               
4619                w11272                (4|15)                十品                760                1                蜀               
4620                w11273                (88|-17)                十品                760                1                蜀               
4621                w11274                (-7|12)                十品                760                1                蜀               
4622                w11281                (-22|0)                十品                760                1                蜀               
4623                w11282                (-21|-21)                十品                760                1                蜀               
4624                w11283                (-32|-20)                十品                760                1                蜀               
4625                w11284                (-34|-7)                十品                760                1                蜀               

回復 soso4532 的帖子

不能不同意

問邊度見到。。我見到的是上一個吳國帖裏面,幾乎每一句都系
至於死城,系有D新手咁樣做,但系有D人系故意做
死城問題唔可以系度講,撩唔撩交打都唔好話,姐系你地蜀國既錯事可以全部當冇發生過?
咁姐系要人好似你咁樣開張帖,叫D蜀國故意開死城,同開間諜號到處撩交打搞到滿城風雨既人道歉啦

可惜,唔系每個人都同你地一樣,真系得閑到刷完地冇事揾事做

manhao020 發表於 11-12-27 06:32 PM
至於死城,系有D新手咁樣做,但系有D人系故意 ...

係咁我想問你有冇睇到我講咩?

姐係吳國屈人冇錯?

吳國用糟口話人又冇錯?

加上起馬我有say sor

你地有冇?

soso4532 發表於 11-12-27 03:59 PM
關於吳國多次用糟口,令我們蜀國心靈受到傷害

一句sor都冇就潛水走?

嗯......雖然我吳係代表 or 大佬甚麼的,但你地都注意到咁話你地既得1個人,而吳係"吳國"

manhao020 發表於 11-12-27 06:32 PM
至於死城,系有D新手咁樣做,但系有D人系故意 ...

再加上冇人叫過要狂開死城,有冇人咁做我唔知

我只知有人狂開城共享扲共享地exp

kennethip19 發表於 11-12-27 06:43 PM
嗯......雖然我吳係代表 or 大佬甚麼的,但你地都注意到咁話你地既得1個人,而吳係"吳國" ...

咁都俾你發現!
俾個gd你...

soso4532 發表於 11-12-27 06:44 PM
再加上冇人叫過要狂開死城,有冇人咁做我唔知

我只知有人狂開城共享扲共享地exp ...

哇,咁咪要開二十幾三十幾個帳號,總要有無限領地上限既人。。。蜀國人真系得閑過頭=w=

manhao020 發表於 11-12-27 06:48 PM
哇,咁咪要開二十幾三十幾個帳號,總要有無限領地上限既人。。。蜀國人真系得閑過頭=w= ...

蜀國人真系得閑過頭?

你錯了,係魏/吳真系得閑過頭

soso4532 發表於 11-12-27 06:50 PM
蜀國人真系得閑過頭?

你錯了,係魏/吳真系得閑過頭

原來你真系覺得有可能噶?
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 11:34 PM , Processed in 0.041120 second(s), 9 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存