2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 頭文字D6 AA 求各位人兄幫拖呀....T-T
返回列表 發新帖 回覆
樓主: lovebobo5201314
go

求各位人兄幫拖呀....T-T   [複製鏈接]

(人地SEGA 係11月22日先開放頭文字D.NET)   le個好似只係一個頭d官網
11月22日出官網  咁同出頭d6機   係咪同步同一日出先...以日本嚟計...

Amuse 發表於 12-1-8 07:13 PM
哦...無印象...戈時我BG4好似渣GDBF
好似玩弩B順?

係囉,...挑左兩局....  有一局係挑赤城   另一局唔記得...  兩局都輸...我自動走人

lovebobo5201314 發表於 12-1-8 07:14 PM
(人地SEGA 係11月22日先開放頭文字D.NET)   le個好似只係一個頭d官網
11月22日出官網  咁同出頭d6機   係咪 ...

頭文字D.NET係日本一早就有....係一個網上服務
初期只FOR 日本..係日本專利....
海外區係唔可能入到....
11月22日開放比香港/台彎用....係FOR HK/TW
海外區跟本就無得用...
你係要堅持...拿我無辦法...

下!?咩澳門有頭文字D.NET服務咩?
都無開放過何來有PW呀? 大老?

=.=還是MARK哥 解決到 XDDD澳門事

口者口者 發表於 12-1-8 07:34 PM
=.=還是MARK哥 解決到 XDDD澳門事

未解決XD
不過再講落去就無意思..
見到仲面阻阻就廢事

不管信唔信..反正我信了..你都識講上網服務無開放比澳門

睇嚟各位唔係好明我講咩  因為我開始知邊點解
11月22日 頭D官網由for日本開放至hk tw  姐係唔好理hk tw  仍然係一個只限日本的官網
但係唔代表頭d6機係2011年11月22日推出  我諗係更早 假設係2010年推出
機鋪想鎌錢  早啲向日本買入   我之前講過  我喺筷子基遊界見到有頭d6機係喺2011年頭
我開卡時候 係喺暑假  姐係喺11月22日之前開卡啦   哥陣時都冇hk 版或者tw版官網  只有日文版
我諗  就算係喺澳門開卡都只係當你係喺日本國內開卡  如果係咁  我開卡有臨時pw唔出奇
好啦!  11月22日到左  姐係全世界頭d6機會全線調整  有 hk   有tw  有海外
而海外版開卡就會冇臨時pw  姐係話  11月22日之後   海外玩家開卡就會冇臨時pw  
我個結論就係咁

lovebobo5201314 發表於 12-1-8 07:48 PM
11月22日 頭D官網由for日本開放至hk tw  姐係唔好理hk tw  仍 ...

你其實知5知頭文字D.NET係咩黎呀?
佢係一個網上服務呀大老!

頭D由3月份一推出開始就已經分晒地區...唔係D人點上網點玩走屋大賽點分IR
你係咩地區開卡戈張卡就屬咩地區

你5撚知咁多就反去上網查下先啦....唔好係度派膠

lovebobo5201314 發表於 12-1-8 07:48 PM
11月22日 頭D官網由for日本開放至hk tw  姐係唔好理hk tw  仍 ...

你GE理論很有趣
我也不想多說....你想你認為對的事吧

Ok囉   就當我真係乜都唔識  交學費就咁繼續玩囉    (傾計交流求個明白姐  唔洗爆哂粗下)

大家都不要嘈...你有你諗GE//
佢有佢講...講黎無意義GE

lovebobo5201314 發表於 12-1-8 08:08 PM
Ok囉   就當我真係乜都唔識  交學費就咁繼續玩囉    (傾計交流求個明白姐  唔洗爆哂粗下) ...

咩當遮..明顯就係你5識啦
求明白?我覺得版主已經講得好明白...
係你自己仲要堅持
我本來就咬下花生...但睇到都笑左忍5到回貼
頭D一推出就有官網..同海外版官網(官網用途介紹遊戲)
亦分左地區(網上IR出現 )
至於頭文字D.NET係一種網上服務,要比月費要錢的
跟本同你機鋪賺錢無關...
而呢個服務初頭只係日本有/后期就去到台彎,HK
你5係日本/HK/台彎玩家(卡的發行登記地區)
我想問你點用到人地地區的服務呀?

lovebobo5201314 發表於 12-1-8 08:08 PM
Ok囉   就當我真係乜都唔識  交學費就咁繼續玩囉    (傾計交流求個明白姐  唔洗爆哂粗下) ...

首先唔理你張卡咩日子開點玩點拿PASSWORD都好

你依家去打1場~如果你張卡都係無出臨時PASSWORD~
咁你認命放棄啦....D.NET仲未開放到你張卡......(其實係你個地區)
除非你張卡係一早係TW/JP/HKG開啦.......
如果你覺得係因為以前係有密碼而你唔記得左而導致入唔到......
你應該係SD封信同SEGA講
望SEGA比個PASSWORD你登入.....

冷靜D大家=.= 唔好罵戰
咁一係樓主你影左相上黎比佢地睇下
因為有相可能有證據呢 因為佢地澳門人都玩開頭D 冇理由唔清楚的

tony1014520 發表於 12-1-8 08:30 PM

頂..咁我都要寫呀

口者口者 發表於 12-1-8 08:32 PM
冷靜D大家=.= 唔好罵戰
咁一係樓主你影左相上黎比佢地睇下
因為有相可能有證據呢 因為佢地澳門人都玩開頭D  ...

可能快子基區改左上網登記地止係日本呀

Amuse 發表於 12-1-8 08:36 PM
頂..咁我都要寫呀

你寫左都無用架
澳門無一間電訊商有呢個服務

係官網又好   係服務網站又好   只係字面同稱呼問題
小弟開卡哥陣事實有臨時pw   而且我仲入到個網去兩次  之後冇再理
網上有錯誤唔排除有咁o既可能性
點都好  放棄le個話題    唔想再嘈   

tony1014520 發表於 12-1-8 08:30 PM

你指每打一場都會但一次臨時pw?

lovebobo5201314 發表於 12-1-8 08:52 PM
係官網又好   係服務網站又好   只係字面同稱呼問題
小弟開卡哥陣事實有臨時pw   而且我仲入到個網去兩次   ...

我想問你入邊個網?
http://game.initiald.sega.com/inid6/e/
呢個?
我不是嘈..我只是真的好奇
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-14 11:13 PM , Processed in 0.040237 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存